Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,739
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

xm.....partII (kainourgio thema.....:P)

Ξεκίνησε από itasous, Μαΐου 02, 2004, 12:18:03 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

και σα να μη μας εφταναν ολα τ' αλλα... εχουμε και τον itasouli να ζηταει ελεος...
οχι ρε δε δονουμε... δωκαμε... δωκαμε...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

itasous

Ο Χριστός και η Παναγία!!! Που το ξέθαψες αυτό!!!!  :roll:  :roll:  :roll:

Αλλά όοοοοοοοχι όπως τον Μαϊο του 2004 έτσι και τον Άυγουστο του 2007 ο ιτασους συνεχίζει να ζητάει Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!
Και αν δώκατε τότενες να ξαναματοδώσετε!!!!!!!
 Ακούς εκεί!!!!!

tristana

Εσύ βλέπε τον Αττίλα να παραδειγματίζεσαι χεχεχεχε

itasous

Τον είδα!!!! Απο αύριο πάω να αγοράσω άλογο και μια προβιά θα ξανάφησω και το μαλλί!!!! Τρέμε κόσμε΅!!! Ρωμαίους δεν ξέρω που θα βρώ αλλά δεν κολλάμε σε λεπτομέριες! Πρός το παρόν πρέπει να βρώ και να αποκάμω την κοκκινομάλλα που με δηλητιρίασε!!! Η άτιμη!!!!

kuria

καλοι ρωμαιοι(νεοι, ωραιοι, μπολιασμενοι, ανευ αποψης) ενοικιαζονται με την ωρα απο το πρακτορειο μας  5 ευρα το κεφαλι  ...

itasous

ο Οβελίξ μου τους αφήνει με 2 ευρά ελαφρώς μεταχειρισμένους βέβαια αλλά σε καλή κατάσταση.... :P

kuria

τς τς τς τς... αφου βολευεστε με φτηνο κι ας ειναι σκαρτο πραμα, ειστε αξιοι των κινεζων σας...

itasous

μα 5 ευρά το κεφάλι?! και σκέτο το κεφάλι τι να το κάμω? σχολή κομμωτικής θα ανοίξω? τουλάχιστον δώσε και το σώμα μαζί!

skou70

lol kala egw to eixa ksethapsei ena xrono meta alla telika kai meta apo 3 xronia to idio epikairo einai:P

na afiseis to malli mi sto bgalw trixa trixa looooooooool

itasous

λοοολ σκού μου είναι θέμα με σεισμική δραστηριότητα κάθρ τρία χρόνια μας δίνει δονήσεις!!!  :P  :P  :P  :P

kuria

τα κεφαλια στα δωσα για να τους βαλεις περικεφαλαια που γραφει ωραια και στην καμερα... αλλα μαλλον εσυ θες να δειχνουν και τα μπουτια τους

itasous

μα φύσικα! αν δεν δείξουν και λίγο μπούτι, πως θα τραβήξουμε τον γυναικείο πληθυσμό στούς σινεμάδες!

ίδια επιτυχία θα είχαν οι 300 άν ήταν μόνος ο Λεό χωρίς την τσακαλοπαρέα?

kuria

τωρα για να λεμε ενα δικιο το 'χεις και συ ο επιχειρηματιας...
πως θα εξασφαλισεις τον αρτο σου αν δε δωσεις θεαματα;

itasous

τον άρτο και τον οίνο, και τις μπύρες.....(είχε πει θα φέρει απο το ψυγείο, αλλά....)

kuria

α να μου κανεις τη χαρη... εγω μονο για τις μπυρες ειπα... τα υπολοιπα θα τα εκανες εσυ

2494 Επισκέπτες, 1 Χρήστης