Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΔΗΛΩΣΗ

Ξεκίνησε από Foivi63, Μαΐου 04, 2006, 12:04:50 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Foivi63

[size=18]Από σήμερα φίλε Παναγιώτη, δέχομαι να παρατήσω το μωρό μου με το οποίο νταλαβερίζομαι εδω και λίγο καιρό και να δεκτώ την πρόταση που μου έκανες.
Να γίνω το μωρό σου!!!!!Από προχθές που σε είδα, δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια.
Σε βλέπω συνεχώς στον ύπνο μου, αχ και στον ξύπνιο μου. Τι έπαθα με σένα μωρό μου.
Με έχεις τρελάνει το ξέρεις?
ΔΕΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥ
!!!!!!!![/size]

Sotis

να  εχεται  την ευχη μου  παιδια... :D D  ατιμε  πανω  μου  την  πηρες  μεσα   απο  τα  χερια  τη  φοιβη...ατιμε  ατε  να  ζησετε... :D  :D

Panagiotis

Και πρεπει να πιστεψω τωρα εγω οτι η φοιβη θα αφησει το μωρο της που του εχει γραψει τοσους διθυραμβους για μενα;παιδια κατι πονηρο σκαρωνει το ατιμο το θηλυκο....αλλα εγω βραχος ακλονητος.μην πεσουμε σε παγιδα και μετα χασουμε τ αυγα [ειναι και επικαιρα] και τα καλαθια [και αυτα ειναι επικαιρα μια και εκει μεσα ειναι τα επικαιρα αυγα...]ΠΑΝΟΣ

Foivi63

Πάνο μου θα σ' αγαπάω ματάκια μου!!!!!

Panagiotis

Παράθεση από: "Foivi63"Πάνο μου θα σ' αγαπάω ματάκια μου!!!!!
φοιβη το αλλο ανεκδοτο με τον τοτο το ξερεις΄;εδω ξαφνικα εστειλες αδιαβαστο το μωρο σου και εμενα θα υπολογισεις΄;αχ βρε φοιβη μου θελω να σε πιστεψω αλλα κατι με κανει και κρατιεμαι στις επιφυλαξεις μου....ΠΑΝΟΣ

Enia

Κάπως έτσι γεννιούνται οι έρωτες οι αγιάτρευτοι!  :D
Αχ, μου τον θυμήσατε και μελαγχόλησα!  :lol: lol

barby

spellbound

Ρε Φοιβη, δειξε μου την τεχνικη των πουκαμισων  ]

Panagiotis

Παράθεση από: "spellbound"Ρε Φοιβη, δειξε μου την τεχνικη των πουκαμισων  :wink:  :wink:  :wink:  Σ αυτην την τεχνικη εχει παρει master η φοιβη spellbound.Ρωτα και το μωρο της που το εστειλε αδιαβαστο;και μιλαμε για συνοπτικες διαδικασιες...ΠΑΝΟΣ

Foivi63

[size=18]Σπελλ καλή μου ρώτα τον Πάνο όλο και κάτι ξέρει αυτός να σου πω, πώς τα αλλάζω τα μωρά μου χαχαχα[/size]

Sotis

φοιβη  μου  σε  βρηκα  ποια εισαι  στην προξενιτρα...παρατα  αμεσως  τον παναγιωτη   για  μενα... :D  :D

spellbound

Sotis

περιμενω νεα   φοιβη   ακομα.... :D  :D

Foivi63

[size=18]Σότι άμα μάθω νέα θα στα πω πάραυτα[/size]

Foivi63

574 Επισκέπτες, 1 Χρήστης