Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 596
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 594
  • Total: 594

proino

Ξεκίνησε από Anonymous, Μαΐου 09, 2006, 07:56:37 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

einai ena poly basiko geyma parolo pou polloi to snomparoun.eseis ti trote to proi?
ego kathimerines pou den exo xrono pino en apothri gala , troo mia koutalia meli kai ligo gyrh
ta sk to apolambano kata tis 12:00 arxizo: gala me dhmhtriaka kai meli , fryganismenes fetes me marmelades diafores , philadelphia kai synexizo bafles me merenta
kafedaki galiko aromatiko epishs , me fryganies kai feta tyri pou paei para poly
sas anoixa thn orexh?
bour gia proino.......

spellbound

ψιτ, μικρε... ιδιο θεμα εχει βαλει ο απολ....

σε βλεπω διασπαρτο και εφημερο σουμπιτο !!!  

καλημερουδιααα  !!!!

(μπλιαχ τι τρως βρε παιδακι μου πρωινιατικα  :?  :? )

pingo

Παράθεση από: "summer_time"einai ena poly basiko geyma parolo pou polloi to snomparoun.eseis ti trote to proi?
ego kathimerines pou den exo xrono pino en apothri gala , troo mia koutalia meli kai ligo gyrh
ta sk to apolambano kata tis 12:00 arxizo: gala me dhmhtriaka kai meli , fryganismenes fetes me marmelades diafores , philadelphia kai synexizo bafles me merenta
kafedaki galiko aromatiko epishs , me fryganies kai feta tyri pou paei para poly
sas anoixa thn orexh?
bour gia proino.......

Έγγυος είσαι καλέ? (μου ήρθε αναγούλα μόνο που τα διάβασα όλα αυτά που σαβουρώνεις) :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

minoraki

λοιπον εγω καθε μερα πινω ενα ποτηρι γαλα με σοκολατα....(ο καφες ειναι απαγορευτικος για μενα :evil:  :cry: )....τρωω ενα γιαουρτι 2% με μελι και δημητριακα και 2 φρυγανιες με βουτυρο και μαρμελαδα......αυτααααααα!!!!

barby

[size=24][/size]ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΕΓΩ ΚΑΛΥΒΟΜΑΙ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΕΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ......

pingo

Καθημερινές τρώω ένα κουλουράκι σαλονικιώτικο με σουσαμάκι ή ένα μπρέτσελ..(πώς το λένε τέλος πάντων) με γαλατάκι κακάο 0% (σαν παιζάκι κι εγώ) και σαββατοκύριακα corn flakes με γαλατάκι...
και φυσικά μετά καφεδάκι...(αλλιώς δεν ανοίγει ο ρημάδης ο μάτης) :lol:  :lol:

Anonymous

pingaki ta mpretsel apo pou t apairneis?
einai kanonika opos ta germanika h mono to sxhma exoun/?
gia na gino safhs prepei na exoun mia aisthish pikrhs geyshs kai na einai alatismena

pingo

Παράθεση από: "summer_time"pingaki ta mpretsel apo pou t apairneis?
gia na gino safhs prepei na exoun mia aisthish pikrhs geyshs kai na einai alatismena

Τα βρίσκω σε 2 φουρνους κοντά μου...ο ένας είναι στην Όλγας με Μαρτίου δίπλα στην Εθνική τράπεζα που έχει κατεβαίνοντας την Μαρτίου αριστερά.Είναι ένας μικρός φούρνος που έχει της Παναγιάς τα μάτια.
Ο άλλος είναι πάλι επί της Όλγας μετά την Μπότσαρη στο ύψος του λαογραφικού μουσείου, στο δεξί σου χέρι, επίσης μικρό μαγαζάκι.
Σε κάλυψα; :lol:  :lol:  :lol:

fmas

Εγώ ανάλογα την γιαγιά που κοιμάμαι.......

Ή θα πάρω κουλούρι σουσαμένιο ή κανένα τοστ.......

jcdenton

Νομίζω πως υπάρχει μια παρόμοια δημοσίευση
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

spellbound

Παράθεση από: "pingo"
Παράθεση από: "summer_time"pingaki ta mpretsel apo pou t apairneis?

Τα βρίσκω σε 2 φουρνους κοντά μου...ο ένας είναι στην Όλγας με Μαρτίου δίπλα στην Εθνική τράπεζα που έχει κατεβαίνοντας την Μαρτίου αριστερά.Είναι ένας μικρός φούρνος που έχει της Παναγιάς τα μάτια.
Ο άλλος είναι πάλι επί της Όλγας μετά την Μπότσαρη στο ύψος του λαογραφικού μουσείου, στο δεξί σου χέρι, επίσης μικρό μαγαζάκι.
Σε κάλυψα; :lol:  :lol:  :lol:

ΠΩ ΠΩ....... Αναρωτιομουν και εγω βρε Πεννυ  :wink:  :wink:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

jcdenton

Θεία μην κοροϊδεύεις την Πέννυ
Ross Perot (1930 - ...)

spellbound

Το Πινγκουλινι ξερει πολυ καλα οτι την πειραζω  :wink:

jcdenton

Ross Perot (1930 - ...)

kuria

μετα απο τρισχαριτωμενη στη σχαρα... τζει σι αλα κρεμ...   :wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

594 Επισκέπτες, 0 Χρήστες