Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 453
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

*Πως περάσατε το Σ/Κ σας & που πήγατε?*

Ξεκίνησε από junkie, Μαΐου 15, 2006, 10:55:24 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

junkie

Σ'αυτό το θεματάκι θα γράφουμε πως περάσαμε το ΣαββατοΚύριακο μας, αν πήγαμε πουθενά και με ποιους.... Ότι θέλει ο καθένας.....    ]

apol

καλα πολυ αλλα  μου βγηκε ξυνο στο τελος...

junkie

Kαι μένα πολύ καλό..Πέρασαμε πολύ ωραία ...εκτός από την Παρασκευή.... Αλλά ευτυχώς απ'το Σάββατο και μετά δλδ Σαββάτο και Κυριακή ήταν Τ Ε Λ Ε Ι Α ......ΒΟΛΤΑ ΒΟΛΤΑ ΒΟΛΤΑ ΒΟΛΤΑΑΑΑΑΑΑ  !!!!! :D  :D  :D

ena_megalo_keno

Perasa anepanalipta!!!!!!!!!!!!!!

Tha exo na to thymamai to sygkekrimeno s/k  gia poly kairo:D  :wink:  :D

Kali parea...kalh volta....kalo faghto......yperoxh syzhthsh.....kalo ksenyxti......kai ena kalo kshmeroma.......ola ayta mazi  :D  :D  :D

E ti allo na thelo????  :wink:  :wink:  :wink:

barby

[size=24][/size]ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΜΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΔΙΠΛΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΚΙΖΟΜΟΥΝΑ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ.....

spellbound

Μπαρμπι....

join the club......  :?

ena_megalo_keno

Παράθεση από: "barby"[size=24][/size]ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΜΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΔΙΠΛΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΚΙΖΟΜΟΥΝΑ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ.....

Σου εύχομαι να είναι και η τελευταία σου φορά.  Είναι δύσκολη η σωστή επιλογή ανθρώπων barby :(

Αξίζει όμως να προσπαθείς να ανακαλύπτεις όλες τις πλευρές ενός ανθρώπου...ότι και αν είναι αυτό. Πάντα κάτι μαθαίνεις....πάντα κάτι κερδίζεις....δες το σαν εμπειρία και τότε το κέρδος είναι μεγάλο :D

barby

[size=24][/size]ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΜΑΛΛΟΝ Ε?

barby

[size=24][/size]ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.....ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ......ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ?

ena_megalo_keno

Παράθεση από: "barby"[size=24][/size]ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.....ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ......ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ?

Δεν νομίζω πως η σκληρότητα θα βοηθούσε  :(
 :(  :( Επιφυλακτική ...ίσως ναι....αλλά όχι να γίνεις σκληρή. Αυτό θα έκανε κακό καταρχήν σε σένα....θα φανείς κακιά στους άλλους...θα δείξεις ίσως κάτι που δεν είσαι.....θα κλειστείς...και ίσως έτσι χάσεις και την ευκαιρία να γνωρίσεις αξιόλογους ανθρώπους....γνώμη μου αυτή.

barby

[size=24][/size]ΣΚΛΗΡΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΜΟΥ Κ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑ........

ena_megalo_keno

Με την ευχή μου τότε barby!!!!!!!!!  :D

(εγώ απάντησα έτσι πριν...γιατί μιλούσες για σκληρότητα προς όλους τους ανθρώπους....και εμπιστοσύνη μόνο στα παιδιά σου   :?  :?  )

Πάντως δεν αξίζει να ασχολείσαι με ανώριμα άτομα...χάνεις τον χρόνο σου... και το νόημα της ζωής...και πάλι γνώμη μου αυτή.

minoraki

Παράθεση από: "ena_megalo_keno":(  :( Επιφυλακτική ...ίσως ναι....
ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΩΤΑΤΗ....
κενο δεν το εγραψες καλα.....επρεπε να το γραψεις με κεφαλαια και υπογεγραμμενο......
 :arrow: μωρε καλα κανω εγω και δεν εμπιστευομαι κανεναν.....

ena_megalo_keno

Mpetatzis

Perasa anepanalipta!!!!!!!!!!!!!!

Tha exo na to thymamai to sygkekrimeno s/k gia poly kairo:D  

Kali parea...kalh volta....kalo faghto......yperoxh syzhthsh.....kalo ksenyxti......kai ena kalo kshmeroma.......ola ayta mazi    

sinfono se ola kai 8elo na pros8eso  oti itan kalitero   epo oti ipes  kai gia mena ... ...........................kali ebdomada na exoume

411 Επισκέπτες, 1 Χρήστης