Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 748
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 753
  • Total: 754
  • Leon

ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ

Ξεκίνησε από Foivi63, Μαΐου 16, 2006, 02:11:56 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Foivi63

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ 1

Είναι ο ηγέτης με το μεγάλο πείσμα που παίρνει γρήγορα αποφάσεις γι' αυτό και πολλές φορές παρασύρεται σε λάθη, είναι το μεγάλο πείσμα του τον κάνει ν' ακολουθεί ένα δρόμο με επιμονή ακόμα κι αν είναι εσφαλμένος. Έχει πάθος και πίσω δεν γυρίζει εκτός και τον τσακίσει κάποιο αποτέλεσμα από τις αλόγιστες πράξεις του. Είναι φιλόδοξος, θεληματικός, αυθαίρετος και ασκεί μεγάλη επιρροή στο περιβάλλον του. Δίνει διαταγές και δεν παραδέχεται εύκολα (ή καθόλου) τα λάθη του. Είναι καχύποπτος και μπορεί να εξωθήσει τους συλλογισμούς του μέχρι βλακείας. Περιστοιχίζεται από πολλά άτομα λόγω της επιρροής που ασκεί γύρω του. Του αρέσουν οι κόλακες και οι κολακείες. Σαν αρχηγός αγαπάει και ενδιαφέρεται μόνο για το άτομό του και πολύ σπάνια για τους άλλους.
Ο 1 έχει απότομα ξεσπάσματα θυμού, είναι επιθετικός και συχνά ξεσπαθώνει εναντίον των άλλων γι' αυτό και του ταιριάζουν επαγγέλματα που δίνουν διέξοδο στη μαχητικότητά του. Λεφτά κερδίζει εύκολα αλλά και τα χαλάει με την ίδια ευκολία που τα κερδίζει. Ο δρόμος της ζωής του οδηγεί στην κορυφή και είναι δρόμος χωρίς επιστροφή γιατί σ' αυτόν οδηγείται από την φιλοδοξία την οποία στηρίζει με την θέληση και την αυτοπεποίθηση. Οι 1 δίνουν στην οικογένεια πολύ λίγη σημασία.
Συμβουλές]

barby

barby

barby

barby

Foivi63

[size=18]Το βρήκες μπαρμπούλα μου, το βρήκες[/size]

junkie

Εγώ έχω το 2 και ο άντρας μου το 1 ... Δείχνει αυτό αν ταιριάζουμε?

junkie

Εγώ έχω το 2 και ο άντρας μου το 1 ... Δείχνει αυτό αν ταιριάζουμε?

spellbound

:shock:  πω πω... ολα τα ζαβα το 9 τα εχει   :shock:   κι ελεγα τι φταιει.... ρε τι φταιει... :roll:  :roll:

black_velvet

Χιχι! κι εγώ στο 9... αλλά, για κοίτα λίγο καλύτερα spellina! ;-)

Παράθεση από: "Foivi63"ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ 9

Σύμφωνα με την Αριθμοσοφία, το 9 είναι ένας εξαιρετικός αριθμός γεμάτος αποκρυφιστική σημασία. Το 9 θεωρείται πως παριστάνει την υπέρτατη Σοφία και η εσωτερική έννοιά του περιέχεται στις λέξεις "βλέπε και σιώπα" χαρακτηριστικό στοιχείο των σοφών.

]

Παράθεση από: "Foivi63"Οι Αρχαίοι αστρολόγοι υποστήριζαν και πιστεύεται ακόμα και σήμερα, πως κάθε εννιά χρόνια κατά την στιγμή της συμπλήρωσης ή της έναρξης αντιστοιχούσε σε σημαντικές μεταβολές στη ζωή του ανθρώπου. Τα ενδιαφέροντα χρόνια, λοιπόν, είναι τα 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72 κ.λπ.

]

Παράθεση από: "Foivi63"Το 9 είναι το πεπρωμένο των μαγνητικών ανθρώπων με δύναμη και εξουσία που ασκούν μεγάλη επιρροή στους ανθρώπους που τους περιβάλλουν. Διαθέτουν ισχυρή προσωπικότητα, ατέλειωτη ενεργητικότητα μεγάλη ευφυΐα.

]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

xhmeia

7 για μενα  :D

αντε τωρα να βρω καποιον, να τον μυησω στην βαθια σκεψη μου  κ το συνθετο μυαλο μου .........ουυυυυυυυυ
βρε μπελα και εννοια που εβαλα  :P  :P

AdminForum

Μας ενημέρωσαν ότι το παραπάνω θέμα έχει αντιγραφεί από άλλο δικτυακό τόπο χωρίς την συναίνεση τους, και χωρίς την συναίνεση των συγγραφέων.
Παρ ότι το α33 δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για τις πηγές των κειμένων των χρηστών, ούτε έχουμε την δυνατότητα να ελέγχουμε εκατοντάδες θέματα αν έχουν αντιγράφει παράτυπα, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε σχετικά (αφού μας ενοχληθήκαμε σχετικά) και συνιστούμε την προσοχή σας και την ατομική ευθύνη που έχει ο κάθε ένας από εσάς για αντιγραφή κειμένων που οι συντάκτες τους τα προστατεύουν με πνευματικά δικαιώματα.

Για το ανωτέρω θέμα
Από τον υπεύθυνο διαχειριστή Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης όπως μας δήλωσε  του myhoroscope.gr μας ενημερώνει ότι είναι του Δρ. Δημήτρη Ζαφειρόπουλου κυκλοφορεί το βιβλίο του από τις εκδόσεις Ηλίανθος

Δεν είναι ευθύνη μας να ελέγξουμε την ακρίβεια των ανωτέρω ισχυρισμών απλά σας ενημερώνουμε με βάση σχετικό email που λάβαμε

753 Επισκέπτες, 1 Χρήστης