Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 169
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 237
  • Total: 237

ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ξεκίνησε από Foivi63, Μαΐου 19, 2006, 08:58:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Foivi63

[size=18]Γράφω για σένα
Θέλω μόνο να καταλάβεις τι σημαίνεις για εμένα αγάπη μου γλυκιά.Για εμένα είσαι ο παράδεισος στην καθημερινή μου κόλαση, είσαι το ομορφότερο και το πιο γλυκό πλάσμα του κόσμου. Έχεις, κατακτήσει την καρδιά μου και την ψυχή μου καρδούλα μου. Για μένα είσαι το νόημα της ζωής.
Με κάνεις κ ξεχνάω όλα μου τα προβλήματα και με μεταφέρεις σε κόσμους μαγικούς παραδεισένειους εκεί που δεν υπάρχει λογική αλλά μόνο ρομαντισμός και συναίσθημα.
Είσαι το οξυγόνο στην καθημερινή μου προσπάθεια για επιβίωση.
Είσαι το νερό στην δίψα της ψυχής μου.
Κάθε χαμόγελο σου;ευτυχία μου.
Όταν είσαι ευτυχισμένος δεν θέλω τίποτα άλλο στην ζωή μου, η καρδούλα μου χαμογελάει.
Όταν είσαι δυστυχισμένος αισθάνομαι έναν αφόρητο πόνο ψυχής αγάπη μου.
Είσαι το ομορφότερο λουλούδι στον κήπο της ψυχής μου και το πιο λαμπρό αστέρι ουρανέ μου.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε γνώρισα.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είχα την τιμή να γνωρίσω εσένα άγγελε μου. Είσαι το ωραιότερο και το πιο αγγελικό πλάσμα που έχω γνωρίσει.
Με ένα βλέμμα σου όλα γίνονται μαγικά.
Κάθε άγγιγμα, άγγιγμα στην ψυχή μου, που με μεταφέρει στον ουρανό στον δικό μου παράδεισο που έχει ως φύλακα άγγελο μου εσένα λατρεία μου.  
Τίποτα δεν είναι τυχαίο πρίγκιπά μου.
Στη ζωή μου, μια ζωή ένιωθα άδεια. Ήρθες εσύ όμως κ με έκανες καλύτερο άνθρωπο. Με βοήθησες να βλέπω αλλιώς τα πράγματα. Ποτέ δεν είχα ξανανιώσει έτσι ζωή μου.
Από εκείνη την ιερή για εμένα ημέρα που σε άκουσα, όλο το είναι μου άλλαξε. Μέρα με την μέρα αισθάνομαι όλο και πιο ευτυχισμένη κ γεμάτη.
Δεν είχα ξανανιώσει ποτέ ξανά την ανάγκη να τα δώσω όλα σε ένα άτομο.
Μπορεί να είμαστε λίγο καιρό μαζί αγάπη μου αλλά αυτά που νιώθω για εσένα δεν τα έχω ξανανιώσει κ ούτε αλλάζουν εύκολα μωρό μου. Να είσαι σίγουρος ότι θα σου δοθώ ολόκληρη ψυχή κ σώμα.  
Το σίγουρο είναι ότι μαζί σου νιώθω ευτυχισμένη ζουζουνάκι μου. Με μια αγκαλιά σου τα ξεχνάω όλα. Με ένα φιλί σου χάνομαι στο άγνωστο μαζί σου. Λουλούδι μου σ' αγαπάω και σε λατρεύω. Είσαι η ζωή μου, για αυτό άγγελε μου άνοιξέ τα φτερά σου και σφίξε με σφιχτά. Σε λατρεύω ζωή μου, πριγκιπά μου, ψυχή μου. Τίποτα σ ' αυτή τη ζωή δεν με έχει σημαδέψει όπως εσύ. Άλλαξες τις μέρες μου, τις νύχτες μου, τις στιγμές μου όλες!
Γέμισες με φως τα μάτια μου, χάρισες αγάπη στην καρδιά μου, δροσιά στα χείλη μου, έρωτα μοναδικέ στη ζωή μου.Η καρδιά μου, η αγάπη μου,η ζωή μου όλη! Δεν στα χάρισα ποτέ, τα κέρδισες!
Τα δημιούργησες, τα έθρεψες,τους έδωσες ζωή...Τα απέκτησες... Σου ανήκουν...Τα θέλεις;Κράτησε τα κ αγάπησε τα...
ι![/size]

barby

Foivi63

[size=18]Ευχομαι να το καταλάβει εκείνος για τον οποίο προορίζεται καλή μου μπάρμπι....αλλά πού!!!!!!!!!!!!!!!!αλλά πέρα βρέχει[/size].......................

Panagiotis

ΦΟΙΒΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΩ ΤΟΝ `ΜΠΑΓΑΣΑ``.ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ``ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ;``.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΣΩΨΥΧΟ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΤΟΤΕ ΕΚΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΑΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΕΙΞΩ.[ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ...]  ΦΙΛΑΚΙΑ    ΠΑΝΟΣ

Foivi63

[size=18]Τύπωσε τα Πάνο μου και κάντα κορνίζα.......Τόσα λόγια δεν πρέπει να πάνε χαμένα. Ας τα έχει καποιος καλά φυλαγμένα......και πού ξέρεις κάποτε ίσως αποκτήσουν αξία[/size]......

kuria

[size=18]σκεφτομαι και γραφω...[/size]
υπαρχει αναλογο μαθημα στο δημοτικο... φανταζομαι ο δικος σου φοιβη μου να εχει παει σχολειο οποτε αφου σε διαβασει, να σκεφτει και να σου απαντησει...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

apol

συγχωρειστε με αλλα το βρισκω υπερβολικο......

Foivi63

Απόλ καλό είναι να εκφράζεσαι και να γράφεις αυτά πού νιώθεις, είτε αφορούν κάποιον από δω είτε όχι.

Συναισθήματα είναι αυτά, δεν ελέγχονται.

Δικαίωμα φυσικά του καθενός να έχει αντίθετη γνώμη.

Φιλάκια Φοίβη

Foivi63

ΠαράθεσηΗ κυρία εγραψε
σκεφτομαι και γραφω...
υπαρχει αναλογο μαθημα στο δημοτικο... φανταζομαι ο δικος σου φοιβη μου να εχει παει σχολειο οποτε αφου σε διαβασει, να σκεφτει και να σου απαντησει...

[size=18]Αχ Μαράκι μου παίζεις και εσυ με τον πόνο μου. Ούτε να διαβάζει ξέρει, (δυστυχώς) αλλά δεν βλέπει και καλά. Άρα......μάταιος κόπος......
Μου αρέσει να γράφω όμως διάφορα θεματάκια...περί έρωτα......
Το πρωί στη δουλειά τι κάνω λες εσυ? Όλο αγαπάω και όλο ερωτεύομαι........για τον κόσμο όλο ειναι αυτά, να με διαβάζει!!!!!!!!!!!!
Αλλιως με βλέπω να χάνω τη δουλειά μου
!!!!!!!!!!!![/size]

febre

Poios einai aytos re foivh pou exeis ginei lioma?
Se vlepo se katastash ektaktou anagkhs pou leei kai to tragoudi.
Alla krata kai mia pisinh re koritsi mou den kanei kako.

Ramos

Απ τα αισθηματα σου να μην παρασυρθεις
κοντα μου να το ξερεις πως θα καταστραφεις

Εγω ειμαι ενα παλιοπαιδο για σενα δεν αξιζω
χωρις να θελω θα πονας που θα σε βασανιζω.

Foivi63

Παράθεσηo febre εγραψε
Poios einai aytos re foivh pou exeis ginei lioma?
Se vlepo se katastash ektaktou anagkhs pou leei kai to tragoudi.
Alla krata kai mia pisinh re koritsi mou den kanei kako.

[size=18]Χα χα χα φέμπρ..........περιοδικό........σελ .......... διάβασε σε παρακαλώ[/size]

Foivi63

[size=18]Εχω γίνει λιώμα..... αχ βρε Johnnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[/size] τι μου κάνεις.................

Labelle

:lol:  :lol:  Foivi63...grafe esu gi auton kai gw ama einai gia ton allo... :wink:  :24:  :24:
Axxxxxxxxx erws anikate maxa!!?!?!?!
( o vlaxos itan pou agapise tin vlaxa i anapoda?) :P  :wink:

Sotis

ο  βλαχος  αγαπησε  τη   βλαχα.... :D  :D  :D

237 Επισκέπτες, 0 Χρήστες