Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 590
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Εuro-protia:Eurocup-Olympiakoi-EuroviSSion

Ξεκίνησε από Foivi63, Μαΐου 20, 2006, 12:14:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Foivi63

Ramos

Λες αυτοι οι τρελοι οι Φινλανδοι να κανουν την εκπληξη? :evil:

Foivi63

[size=18]who knows my friend[/size]????

Enia

Μέχρι και η Βίσση το είπε, και το είχα πει κι εγώ πριν... Αν είναι να χάσουμε από κάποιον, χίλιες φορές να χάσουμε από τους Φιλανδούς!

Γενικά το ροκ είναι πολύ 'εκτός' του ποπ ύφους της γιουροβίζιον, και ευτυχώς ή δυστυχώς (για εμάς) το συγκεκριμένο τραγούδι είναι καλό ροκ.

Αν βγουν πρώτοι οι Φιλανδοί δεν θα πρέπει να θεωρηθεί σαν ήττα των υπολοίπων, αλλά σαν μια στροφή / αναλαμπή στο κοινό του διαγωνισμού.

Όσο για το 'αξέχαστες διαχρονικές επιτυχίες' ας μην είμαστε απόλυτοι... Γιατί -έστω και μόνο τέτοιες μέρες- όλες οι προηγούμενες πρόσφατες και μη επιτυχίες της eurovision παίζονται πολύ και ακούγονται ακόμα ευχάριστα, και τις ζητάει ο κόσμος - της eurovision τουλάχιστον, γιατί είναι σαφές πως η eurovision είναι ένας άλλος κόσμος, μια ειδική μουσική κατηγορία.

Αυτά, και καλή μας επιτυχία!

Α.. μια υποσημείωση για την Κύπρο... Παιδιά, δεν είναι να πάρουμε κατάκαρδα τον αποκλεισμό της Αννέτ, αφού και η Άννα δικιά σας είναι... Ας το δούμε πως διαγωνίζεται και για τις δυο χώρες... ;)

cuba

ego 8elo na kerdisoyn oi filandoi.
  8eto ena erothma. giati ka8e fora poy h ellada diorganonei kati prepei na to kerdizei h ellada?

ego proteino na steiloyme ton tzimh panoysi ston epomeno diagonismo me to tragoydi disco tsoytsoyni.

fmas

Υπάρχουν πολλά καλά τραγούδια στον Σημερίνο τελικό.... Οπότε βλέπουμε.... Πραγματικά οι Φιλανδοί είναι από άλλο πλανήτη και άκουγα ότι θα τους ψηφίσουν οι Metallades όλης της Ευρώπης... Στεναχωρήθηκα για την Αννέτ αλλά τι να κάνουμε... Γούσταρα τον αποκλείσμο της Ισλανδικής Καραγκιοζοπαίχτριας.. (Πήγε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μετά....  :P  :P  :P  :P .... Ήμαρτον που έλεγε και ο Γεωργίου)... Αλλά ρε παιδιά θα μου εξηγήστε κάτι?? Ποιός έστειλε αυτούς τους απίθανους τους Λιθουανούς στον Τελικό????

Υ.Γ. Για τον Jimako (τον Πανούση όχι τον δικό μας) συμφωνώ με τον Cuba αλλά το Disco Τσουτσούνι δεν μπορούμε να το στείλουμε στην Eurovision.... Υπάρχει σε δίσκο πριν την ανάθεση.....

cuba

as grapsei o panoysis ena kainoyrgio tragoydi kai as paei sthn eurovision.

Enia

ρε λύσα κακιά με τον Πανούση! :P

Παράθεση από: "fmas"και άκουγα ότι θα τους ψηφίσουν οι Metallades όλης της Ευρώπης...

Αυτό είναι που με ενοχλεί, γιατί όσοι γνωστοί μου ροκάδες-μεταλλάδες χρόνια τώρα άκουγαν για γιουροβίζιον έβγαζαν καντήλες και μιλούσαν για υποκουλτούρα και αηδίες και εμένα που ασχολιόμουν και ψήφιζα με δούλευαν... Αλλά τώρα που πήγε δικό τους γκρουπ θα θυμηθούν να αναγνωρίσουν την αξία του θεσμού... :roll:

Όπως μας συμφέρει...  :evil:

Maniat

ζήτω η Λιθουανοί κι οι απανταχού μπαχαλομάχοι !

Enia

Όχι ρε ManiaT, όχι!!!  :cry:

Και πολύ στεναχωρέθηκα που τους ψηφίσαμε κι εμείς!  :evil:

Είπαμε να μπαχαλεύουμε, το μπάχαλο μου αρέσει και μένα... Αλλά υπάρχουν και κάποια όρια... Δεν γίνεται κάποιος να πηγαίνει επί τούτου να κάνει χαβαλέ και να σατυρίσει και να προκαλέσει ένα θεσμό, και μάλιστα όχι με ωραίο τρόπο αλλά με θράσος και χωρίς ουσία, και από πάνω να τους επιβραβεύουμε κιόλας!   :x

barby

[size=24][/size]ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΛΑΔΕΣ.....ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ...

fmas

Αναμενόμενο..... Γιατί δεν το έπαιξα γμτ στο στοίχημα.........

Maniat

καλέ? πολύ σοβαρά το πήρατε το θέμα. Eurovision είναι, όχι εθνικές εκλογές (όχι ότι αυτό ειναι σοβαρό θέμα).

Χαλαρώστε.

Εγώ προσωπικώς ευχαριστήθηκα με το αποτέλεσμα, μέχρι που πιστεύω ότι πρόκειται για φάρσα μεγάλου βεληνεκούς κι όσο νά'ναι οι φάρσες και ειδικά αυτές που προκαλούν γέλιο καλοδεχούμενες !

Οσο για τον κώδικα ντα Βίσση, ζήτω ζήτω ζήτω ! (για να μάθουμε να μη στέλνουμε 60αρες να τραγουδάνε, και για να μάθουνε κι αυτές ότι ήρθε πια η ώρα να πάρουν σύνταξη).... όπως το πάμε σε λίγο θα στείλουμε και την Κρις στη Eurovision - κι όχι τίποτα άλλο αλλά οι φήμες λένε ότι από φωνή φωνάρα δεν είναι  :lol:

junkie

Εμένα μου άρεσε η Βίσση όπως τραγούδησε αλλά το συγκεκριμένο τραγούδι δεν ήταν για Eurovision,ας είμαστε ρεαλιστές....

Και εντάξει μην τα θέλουμε όλα για την πάρτη μας ,δεν γίνεται να κερδίζουμε κάθε χρόνο...

Όσον αφορά τα τερατα που βγήκαν πρώτοι προσωπικα δεν μου άρεσαν καθόλου..........Δεν έχω να πω τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο απλά στο θέμα των Φιλανδών είμαι κάθετη....(ΟΥΥΥ ΟΥΥΥΥ ΟΥΥΥΥ ΟΥΥΥΥ)

chriastina

ΜανιαΤ!!!!!!!

όσοι με έχουν ακούσει να τραγουδώ
(στα εγκαίνια της Ακρόπολης ήταν η πρωτη φορά.....
από τότε έπεσαν 2-3 μετώπες αλλά δεν το λέμε  :silent: )
τους ήταν μια αξέχαστη εμπειρία,
αν στείλετε λοιπόν εμένα,μπορεί πια η φωνή μου
να μην είναι δυνατή (στρέμματα και στρέμματα ο
καπνού έχω καπνίσει 2000 χρόνια! :lol: ) αλλά να είσαι
σίγουρη πως θα "ξεχωρίζει" η φωνούλα σου όταν
θα σου τσουρομαδώ ένα-ένα τα πουπουλάκια σου
επί σκηνής! :evil:

563 Επισκέπτες, 1 Χρήστης