Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 590
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 523
  • Total: 523

Εuro-protia:Eurocup-Olympiakoi-EuroviSSion

Ξεκίνησε από Foivi63, Μαΐου 20, 2006, 12:14:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Maniat

λοιπόν έκλεισε
η Κρις τραγουδίστρια
εγώ χορωδία φορώντας μαραμπού
μένει στιχουργός, συνθέτης, μάνατζερ, φυσαρμονίστας, ακορντεονίστας, ταμταμίστας κλπ

όσοι πιστοί προσέλθετε

Enia

προτείνω την riaghul για στίχο και την tristana για σκηνική σκηνοθεσία... :roll:

εμένα θα με πάρετε για χορευτικά?  :oops:

chriastina

Παράθεση από: "Maniat"λοιπόν έκλεισε
η Κρις τραγουδίστρια
εγώ χορωδία φορώντας μαραμπού
μένει στιχουργός, συνθέτης, μάνατζερ, φυσαρμονίστας, ακορντεονίστας, ταμταμίστας κλπ

όσοι πιστοί προσέλθετε

να ενημερώσετε τον μάνατζερ πως εγώ δεν πάω πουθενά χωρίς
τον προσωπικό μου μασέρ
τον προσωπικό μου σωφέρ
τον προσωπικό μου ψυχολόγο......................
.................................................................
.................................................................
το προσωπικό μου κουβαδάκι για την θάλασσα

fmas

Enia

Anonymous

Παράθεση από: "Enia"Μέχρι και η Βίσση το είπε, και το είχα πει κι εγώ πριν... Αν είναι να χάσουμε από κάποιον, χίλιες φορές να χάσουμε από τους Φιλανδούς!  :arrow: ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΝΔΟΥΣ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ 7 ΣΥΝΟΛΟ 8. ΑΝ ΕΠΕΡΝΕ ΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΙΟ (ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΒΙΣΣΥ).

Γενικά το ροκ είναι πολύ 'εκτός' του ποπ ύφους της γιουροβίζιον, και ευτυχώς ή δυστυχώς (για εμάς) το συγκεκριμένο τραγούδι είναι καλό ροκ.  :arrow: ΚΑΛΟ HAVY METAL ΗΤΑΝ.

Αν βγουν πρώτοι οι Φιλανδοί δεν θα πρέπει να θεωρηθεί σαν ήττα των υπολοίπων, αλλά σαν μια στροφή / αναλαμπή στο κοινό του διαγωνισμού. :arrow: ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ
ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ . (ΧΑΧΑ)

Όσο για το 'αξέχαστες διαχρονικές επιτυχίες' ας μην είμαστε απόλυτοι... Γιατί -έστω και μόνο τέτοιες μέρες- όλες οι προηγούμενες πρόσφατες και μη επιτυχίες της eurovision παίζονται πολύ και ακούγονται ακόμα ευχάριστα, και τις ζητάει ο κόσμος - της eurovision τουλάχιστον, γιατί είναι σαφές πως η eurovision είναι ένας άλλος κόσμος, μια ειδική μουσική κατηγορία.  :arrow: ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ
 ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.

:arrow: Αυτά, και καλή μας επιτυχία!   :arrow: ΤΗΝ ΜΑΤΙΑΣΕΣ ΤΗΝ
 ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑΡ.

Α.. μια υποσημείωση για την Κύπρο... Παιδιά, δεν είναι να πάρουμε κατάκαρδα τον αποκλεισμό της Αννέτ, αφού και η Άννα δικιά σας είναι... Ας το δούμε πως διαγωνίζεται και για τις δυο χώρες... ;)
:arrow: ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ
ΚΑΤΑΚΑΡΔΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ. ΔΑΚΡΥΣΑΜΕ ΠΑΛΙ.

tristana

Μην με προκαλείτε να εξαντλήσω τα κρινοδάχτυλά μου για την εμετική φανφάρα γιατί... δεν θα σας αρέσει καθόλου.

Ποιο χέβι μέταλ και ροκ;; Τρελαθήκαμε τελείως πια; Τέτοια πλύση εγκεφάλου και άγνοια; Εκεί που έφτυναν οι ροκάδες βγήκε μια καρικατούρα και κοροϊδεύοντας τους σοβαροφανείς ντύθηκε, στολίστηκε ως αξιοπρεπές Μπιστ, είπε "Πάρε με μάνατζερ και κάνε με ό,τι θες" και τσίμπησαν όσοι τσιμπούν πάντα με το "διαφορετικό" που είναι ίδιο και απαράλλαχτο με τα μούτρα τους,
Το σοβαρό, όμως και εκεί που δεν γελάω καθόλου είναι ο πακτωλός των χρημάτων ΜΑΣ που κατασπαταλήθηκε γι' άλλη μία φορά χωρίς να ερωτηθεί κανείς μας και χωρίς να μας δώσουν λογαριασμό.
Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ Γιουροβίζιον -ναι υπάρχουμε και εμείς- αλλά είδα σε "Σοβαρές" εκπομπές, από "Σοβαρούς" δημοσιογράφους τους νικητές και άκουσα -όσο άντεξα- το σαχλό τραγουδάκι που βάφτισαν ροκ, χέβι μέταλ και την τύφλα τους, κατάλαβα τον λόγο που ο "Ανταγωνιστικούλης" της ΕΡΤ ξοδεύει χρήματα λες και τα έφερε από τον πατέρα του. 'Εχει τις ευχές της πλειοψηφίας που θέλει απεγνωσμένα να ξεχωρίσει έστω και με σκουπίδια σε ένα πανηγύρι που δυστυχώς δεν ζει πια ο Μάνος Χατζιδάκις για να ξαναπεί εκείνο που είχε πει και παλιά.
Πάντα υπήρχαν σκουπίδια. Πάντα υπήρχαν ανάλαφρα πράγματα. Και πολύ καλά κάνουν και υπάρχουν. Αλλά έχει χαθεί κάθε μέτρο πλέον.
Μες την υπερβολή! Μες την κακογουστιά που καμώνεται ότι το τρέντι του νεόπλουτου είναι εκ των ουκ άνευ. Μπάστα που θα έλεγαν και οι Ιταλοί
οι οποίοι ξύπνιοι και μαφιόζοι δεν παίρνουν μέρος σ' αυτό το τερατούργημα. Θέλετε χαζοτράγουδα και βλακείες; Δικαίωμά σας. Και να τα χαίρεστε. Αυτά επικρατούν ούτως ή άλλως. ΑΛΛΑ να τα πληρώνει από την τσέπη του ο εκάστοτε Πρόεδρος και όχι να μας κάνει χορηγούς σε ένα θέαμα που επιεικώς είναι προσβλητικό για τη νοημοσύνη και το καλό μας γούστο. Σε μια εποχή που η ΕΡΤ κλαίγεται ότι δεν έχει λεφτά... σε μια εποχή που το 20% ζει κάτω από το όριο της φτώχιας τόση πρόκληση είναι
τουλάχιστον αηδιαστική. Αντί, λοιπόν, να πάρουμε ντομάτες -πανάκριβες και αυτές πλέον- και να τους τις πετάξουμε κατάμουτρα, καθόμαστε και αναλύουμε τι; Η χαρά του Καναλάρχη! 'Ωρες ατελείωτες να ασχολούνται με το ΤΙΠΟΤΑ που παριστάνει το ΚΑΤΙ.
Και μετά, ορισμένοι επικαλούνται τους αρχαίους ημών για να τους ξελασπώσουν. ΒΡΕ, ΌΥΣΤ απο' δώ!

Α, και μπράβο σε όσους επιχορηγούν με τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα τις διάφορες εταιρείες. Αν δεν υπήρχατε και εσείς, καλοί τους πελάτες-πρόβατα.

Γιατί πρέπει να μας πρήζετε με τις ιδεοληψίες σας; Να πάτε σε κανά σκυλάδικο να ξεχαρμανιάσετε και να αφήσετε τα φρουφρού και τα αρώματα. 'Αντε μπράβο. Που όποιος έχει διαφορετική άποχη δεν ακούγεται ΠΟΤΕ και τον βάζουν στην άκρη ως "γραφικό", "περίεργο" και εκτός...
ΒΡΕ, ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ!

Enia

:roll:

Μετά από αυτό δεν θα απαντήσω...

...ούτε καν στον χρήστη lakon...

:evil:

Maniat

Δεν κατάλαβα? θα κάνουμε επιλογή τι μας γουστάρει και τι είναι "κουλτουριάρικο" (με την ΚΑΚΗ εννοια) και θα συμμετέχουμε μόνο σ'αυτό?

Επομένως να μην συμμετέχουμε και στο ευρωπαϊκό/παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ που είναι άθλημα για ψηλούς κι εμείς τα κοντοστούπικα είμεθα εναντίον.
Επίσης το τραμπολίνο μου είναι παντελώς αδιάφορο και το μπαντμιντον - να καταργηθούν από τους ολυμπιακούς αγώνες και να διαγραφούν ως αθλήματα γενικότερα.
Να κατασχεθούν όλες οι κεραίες και οι τηλεοράσεις και να φτιαχτεί ΤΩΡΑ ένα παγοδρόμιο ολυμπιακών διαστάσεων (μπας και προλάβει να το δει αυτός ο άμοιρος ο Κωστάλας πριν πεθάνει), να μπω μέσα να κάνω τετραπλά άξελ, τόλουπ, λουτς, να συγχρονιστώ και να πέσω φαρδιά στον πάγο. ΤΩΡΑ ΕΙΠΑΜΕ !

Μα θα με κουφάνετε τελείως? Τι λιγότερο δηλαδή έχει η Γιουροβίζιον από το έτος Μότσαρτ που έδειχνε η ΕΡΤ επί ένα εικοσιτετράωρο? Μπας και το παρακολούθησαν οι 23,2 κουλτουριάρηδες εν επικρατεία και έβγαλε τα λεφτά του? ΓΜ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΙΣΑΤΕ

Ολα ωραία είναι, και η γιουροβίζιον και το φόρεμα του Τζι Πι και ο Μότσαρτ.... κι εγώ πληρώνω γιατί γουστάρω μάλιστα !

Και του χρόνου τα διπλάσια να ξοδέψουμε για να το φχαριστηθούμε διπλά (και να σκάσει από τη ζήλια του ο Βόλφανγκ - αν κι εκεί που βρίσκεται...)

Anonymous

Παράθεση από: "Enia":roll:

Μετά από αυτό δεν θα απαντήσω...   :arrow: ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.

...ούτε καν στον χρήστη lakon...   :arrow:  ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΣΕΣ.

:evil:

Ramos

Το αλλο το ακουσατε?

Στο  Helsinki προσθεσαν ακομα ενα (l) και το εκαναν Hell sinki

Τι αλλο θα δουμε? Τι αλλο θα ακουσουμε???

Echetlaios

tristana
symfono koykla moy apolyta me to keimeno soy.
den moy afineis perithoria na prostheso kati akoma.
kalypses apolyta kai ton diko moy ekneyrismo gia ta osa symbainoyn
sto sygkekrimeno diagonismo.
i apati kai oi arpaxtes dystyxos exoyn ginei sima katatethen tis xoras mas.
na 'sai kala.

tristana

ΜανίαΤ, δεν κατάλαβες προφανώς τι είπα. Δεν τίθεται θέμα υψηλής και χαμηλής κουλτούρας. Τα πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν.
Το θέμα είναι αλλού. Και εάν εσύ είσαι τόσο λαρτζ (να πω ελληνιστί;)
που δεν σε πειράζει να πληρώνουν και τα τρισέγγονά σου τις φανφάρες
χωρίς αντίκρυσμα ενώ τα πανεπιστήμια θα είναι πλέον ιδιωτικά και για τους λίγους τότε κάτι ξέρουν και δεν δίνουν αναφορά σε κανέναν μας.
Είμαστε κιμπάρηδες και ας μην έχουμε να φάμε εμείς, βρε.
Αρκεί που θα θαυμάσουν όξω τα διαφημιστικά σποτάκια -που πλήρωσαν ξανά στις διαφημιστικές εταιρείες- των 10 δευτερολέπτων.
Δεν θα είχα καμία αντίρρηση εάν είχαμε λύσει όλα τα άλλα και η "Αβάσταχτη Ελαφρότητα του Είναι" έσερνε τον χορό.
Μια χαρά γιορτούλα και τηλεοπτικό θέαμα θα ήταν η Γιουροβίζιον
εάν όλα όσα είπα πιο πάνω ίσχυαν και εφ' όσον υπήρχε και η εναλλακτική
για όσους δεν γουστάρουν μπουζούκια με την τσίμπλα στο μάτι.
Τι σχέση έχει ο Μότσαρτ με όλα αυτά δεν κατάλαβα.
Σαφώς και είναι το ίδιο ηλίθιο και κοντόφθαλμο να αφιερώνεις μία ημέρα
στην κλασική μουσική τη στιγμή που 364 ημέρες τον χρόνο έχεις εθίσει τον άλλον στην Ενάτη του Καρβέλα. Ακόμα και αφιέρωμα στον μεγάλο Τσιτσάνη να κάνεις δεν θα πιάσει νούμερα, διότι δεν ήταν νούμερο ο ίδιος, ΟΚ; Αυτό το αμέριμνο "Και εμένα τι με νοιάζει;" ή "Ποιον πειράζει" και "Σιγά τι έγινε" είναι η άφεση αμαρτιών και η ανοχή στην ανοησία ενός λαού που γκρινιάζει για την αφόρητη πλέον καθημερινότητά του, αλλά δεν σηκώνεται από τον καναπέ και αφήνει κάτι "περιθωριακούς" να τρώνε δακρυγόνα στη μούρη επειδή στην ουσία δεν βλέπει πέρα από τη βολή του.

523 Επισκέπτες, 0 Χρήστες