Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 502
  • Total: 502

ENA ONEIRO MIA EYXH....

Ξεκίνησε από tolis-jovi, Μαΐου 20, 2006, 06:38:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tolis-jovi

ena oneiro mia eyxh.......

gia mena....

panta skeftomouna na fygo makria apo ton politismo..
apo ton 8orybo tis polhs..

kai pou einai ayto???

se ena bouno ......

mia balitsoula me rouxa me ta aparaithta kai tipota allo...

se mai kalyba xwris reuma....xwris nero ...xwris alla atoma gyrw mou...

na exeis to dasos dipla sou ( oxi den 8elw na gino kunhgos eipame ) ta apaithta trofima mou 8elw na ta exw ( 8a to analyso perisotero ayto pros ta katw) ...na eisai sto ka8aro aera ....na ka8ese kai na akous ta poulia na kelaidane ti pio omorfo kai aplo apo ayto den yparxei...

na ka8ese se mia karekla kai na diabazeis me tin iremia sou ( pote den eimoun fan tou bibliou alla ekei 8a to ekana sigoura )...

kai exoume kai leme me liga logia...

OXI KREPES

OXI KAPNISMA

OXI MPOUGATSES KAI TRIGWNA

OXI ANXOS

OXI SEX ( to sex pleon einai mpelas )....( diafonite synfonite etsi einai )

KAI APOTELESMA ME OLA AYTA??....

1) YGEIINEI DIATROFH ( TO EGRAPSA KALA? LOL )

2)DOULEIA MONO GIA NA EPIBIOSEIS ( kai oxi na douleueis gia ta kinita gia ta enoikia gia ta pota gia ta tsigara kai ola ta sxetika kai les poy pane ta lefta mou pou perno )

SAS KOURASA???

DEN NOMIZO ...ALLA AKOUTE KAI AYTO...

OXI den 8elw 1 ebdomada , 1 mhna, ALLA ENA OLOKLHRO XRONO...

MAKRIA APO TA PANTA .......

KAI PAME KAI STO TELEYTEO........

TO KOSTOS :

( ti fobaste min po kanena megalo noumero??? )

OXI...

KOSTOS  : XANEIS FILOUS ,OIKOGENOIA, KOPELA,KAI POLLU PI8ANO TA IDIA SOU TA MYALA...

EGW 8A TO EKANA PANTOS..

ESEIS???????????  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Enia

Μωρό μου, αυτός θα ήταν ο σκοπός... Να 'χάσεις' τα μυαλά σου για να τα ξαναβρείς... Για να βρεις την ψυχική σου ηρεμία, να ανασυγκροτήσεις τις σκέψεις, τα συναισθήματα, την ψυχή και το είναι σου ολόκληρο...
Μόνο όποιος βρεθεί σε αυτή τη θέση μπορεί να ξέρει αν αξίζει τον κόπο... Κάποιες φορές αξίζει να γίνονται κάποιες θυσίες...

Και εγώ είμαι αυτή που θα το πω πρώτη πως πάνω απ'όλους και απ'όλα πρέπει να βάζουμε τον εαυτούλη μας... Μοναδική εξαίρεση θα έκανα για τα παιδιά, αλλά εσύ παιδιά δεν έχεις, οπότε μοναχά στον εαυτό σου έχεις χρέος... Όλοι -μα όλοι- οι άλλοι έρχονται δεύτεροι...

Έτσι θα σκεφτόμουν και για μένα... Δεν μπορώ να πω ότι θα το έκανα τώρα, αλλά αν είχα φτάσει σε σημείο να με απασχολεί σοβαρά, αν έκρινα πως θα με βοηθούσε, τότε ναι... Τότε θα το έκανα...

Μπορεί να μην έχω φτάσει σε σημείο να πάρω τα βουνά κυριολεκτικά, αλλά υπήρξε μια εποχή που είχα κόψει κάθε ουσιαστική επαφή με τους πάντες... Δεν χάθηκε κανένας... τουλάχιστον όχι κανένας που να άξιζε.. Καλό είναι να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα που και που, και πίστεψέ με, αυτοί που αξίζουν θα είναι ξανά εκεί, όσος χρόνος κι αν περάσει...

[size=9]'An uparxei kati pou agapas, asto eleu8ero na fugei. An den 8elei na fugei, skepsou mhpws prepei na fugeis esu. An fugei kai den 3anagurisei mhn stenaxwre8eis, giati den htan pote pragmatika diko sou. An omws gurisei kai pali se sena, isws kai na mporesei na ginei diko sou gia panta...'[/size]

riaghul

Παράθεση από: "tolis-jovi"ena oneiro mia eyxh.......

gia mena....

EGW 8A TO EKANA PANTOS..

ESEIS???????????  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

εγώ το κάνω.........

pingo

Αχου τον καημένο τον Τολάκο....

Και που να σφίξουν οι ζέστες λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

fmas

ΤΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ....

Το κεφάλι κάτω από κρύο νερό να συνέλθεις αγόρι μου..... Άντε....

tolis-jovi

Enia

Ναι ρε χαμένα, αμέσως να το ρίξετε στο δούλεμα!  :P

Και Ρία... Γι'αυτή σου τη στάση ζωής είναι που σε θαυμάζω και σ'αγαπάω... :)

pingo

Τολάκο...εγώ προσωπικά δεν φοβάμαι τίποτα...
Έχω μείνει πολύ μόνη στην ζωή μου,χωρίς καν να πάρω τα βούνα, και αυτό να ξέρεις είναι χειρότερο: να είσαι μέσα στον κόσμο και να είσαι μόνος...
Απλά το θεωρώ δειλία να φεύγεις από την ζωή σου, να φεύγεις από τα προβλήματά της...

Sotis

κουμπαρε  να  παμε  τα  2 μας  στο   βουνο... :D  :D  :D

Enia

αμάν ρε σότη, αμάν! ακόμα και στο βουνό τον κυνηγάς να τον αποπλανήσεις!? χαχαχα!  :P

Κατά μία έννοια έχει δίκιο η Πέννυ... Όχι όμως πως δεν θέλει και θάρρος για να τα παρατήσεις όλα... Εξαρτάται λοιπόν από τις προθέσεις... Φεύγεις για να γλιτώσεις από όλους και όλα, ή φεύγεις για να βρεις τη δύναμη να τους αντιμετωπίσεις?  :roll:

Το μόνο σίγουρο είναι πως παντού και πάντα θα υπάρχουν προβλήματα... Δεν γλιτώνουμε έτσι εύκολα... Δυστυχώς... :roll:

tolis-jovi

akoma perimeno apanthseis apo alla atoma.....

mipos den to exete skeftei kan ayto pou lew??   :roll:  :roll:

Nikos28

Εμένα (ένα) όνειρό μου είναι να γίνω κηπουρός στον Εθνικό Κήπο. Να κλαδεύω, να ποτίζω, να σκάβω, να φυτεύω και να ταίζω τις πάπιες! (Όχι τώρα βέβαια, μετά απο κάποια χρόνια...)

Πολλά ζητάω; Γιατί να χρειάζομαι βύσμα πολύμπριζο για κάτι τέτοιο ρε γαμώτο;;;!!!   :evil:  :twisted:

barby

Enia

Με συγχωρείτε που επεμβαίνω.. αλλά.. ψιτ.. εσείς οι δυο οι τελευταίοι, το διαβάσατε το θεματάκι ή μόνο τον τίτλο?! :tongue:
Πέρα από το τι εύχεται/ονειρεύεται ο καθένας για τον εαυτό του η ουσία ήταν αλλού... θα παρατούσατε τα πάντα για να απομονωθείτε, να φύγετε?

tristana

Τόλη, από τον εαυτό σου δεν μπορείς να ξεφύγεις ποτέ.
Δεν χρειάζεται να πάρεις τα όρη, τ' άγρια βουνά για να επιλέξεις τη ζωή
που σου ταιριάζει. Αν θέλεις να κόψεις το τσιγάρο, τα ποτά, τις ανούσιες παρέες και τα περιττά έξοδα το κάνεις μια χαρά όπου και να βρίσκεσαι.
Από την άλλη, ο ασκητισμός απαιτεί άλλου είδους κίνητρα που δεν έχουν
να κάνουν με όσα ανέφερες.
Ο μιασανθρωπισμός πιάνει κατά καιρούς τον καθένα μας όταν απογοητεύεται από τον εαυτό του κυρίως.
Συμφωνώ με την Πίνγκο ότι το δυσκολότερο είναι να επιλέξεις ένα άλο μονοπάτι όντας μέσα και δίπλα σε όλους και όλα όσα σε ενοχλούν.
Και οι αληθινοί φίλοι δεν χάνονται ποτέ. Σε καμία περίπτωση.
Δεν σε αμφισβητούν και δεν σε επικρίνουν. Σε αποδέχονται και σε αγαπούν
έτσι όπως είσαι. Για τους δήθεν δεν αξίζει τον κόπο να σκοτιστείς, σωστά;

502 Επισκέπτες, 0 Χρήστες