Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 461
  • Total: 462
  • Leon

thimaste thn proth fora........?????

Ξεκίνησε από Anonymous, Μαΐου 23, 2006, 07:35:57 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

barby

[size=24][/size]ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ Κ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ ΒΑΣΑΝΑΚΙ ΜΟΥ......ΕΤΣΙ ΒΡΗΚΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ

Anonymous

endiaferonta ola ayta perimeno ki alles apanthseis (na grapso biblio) xexe

purple

egw imoun sto tei.eixa keno arketi wra kai paradipla o synadelfos jc-denton egrafe sto chat toy a33.etsi apofasisa na mpw apo periergia na dw ti ginetai.an thymamai kala me to prwto atomo pou milisa itan i princess.(pou eisai zwiiiiiiiiii????).Apo tote exei ginei synithia.

tolis-jovi

emena mou to proteine i h agaphmeni mou monadikh agaph kai laxtaristo mou trigwnaki   :lol:  :lol:  :lol:

kai ayth fysika einai i gavrina......

mou proteine na mpo na dw kai oti den exei kamia allh sxesh me ta alla site...

kai ayto diapistosa.....

alla otan protomphka sto chat ( gia kakh mou tyxh synanthsa tin atma ) gmt tin thxy mou  ... llooooolll  

ayta...  :shock:  :shock:  :shock:

:greece:

Nikos28

Εγώ ήρθα τυχαία, με την προοπτική να κάνω μόνο μια δημοσίευση και να σταματήσω... Καθ' οδόν όμως, κόλλησα κι εγώ!  :wink:

Οι λόγοι του ''κολλήματος'' ήταν διάφοροι. Τα μέλη, η ποικιλία και η λειτουργικότητα του forum, η αμεσότητα στη δημοσίευση των post, όλα αυτά (και άλλα) μ' έκαναν να μείνω και να κάνω τον Α33 κομμάτι της ζωής μου.

Είναι, πραγματικά, το καλύτερο site απ' όσα γνωρίζω.

Ωστόσο, τόσο σ' αυτό όσο και στα υπόλοιπα, υπάρχει ο εξής κίνδυνος: Να γίνει εθισμός και να λειτουργήσει σαν υποκατάστατο της πραγματικής ζωής...

Η αληθινή ζωή είναι ''εκεί έξω''  
 :wink:

Echetlaios

ego xtypoysa ,xtypoysa, den apantoyse kaneis.
peira loipon ena losto kai to anoiksa to rimadi.
mpika me to aristero omos.
lete na moy kanoyn fakelo ?
 :D  :D  :D

tristana

Εμένα με έφερε από το χεράκι ο Κωστής ο ΝΤΙ33 όπως τον ήξερα, τον οποίο εμπιστευόμουν και εκτιμούσα. Κάτι που δεν άλλαξε ως τώρα.
Μετά ήρθε και ο Σκου μου. Γελούσαμε πολύ εκείνη την εποχή.
(Και δεν πάψαμε ποτέ, βεβαίως να γελάμε ιδίως μ' εμάς τους ίδιους)

Είναι μια ωραία συνήθεια. Εθισμός δεν είναι, πάντως.
'Εζησα χωρίς στερητικά έναν χρόνο χωρίς τον α33 άρα...

Νίκο, πώς είναι δυνατόν να υποκαταστήσει το πισί και το Διαδίκτυο
την αληθινή σου ζωή όταν αποτελεί μόνον ένα  μικρό κομμάτι της;

Nikos28

Παράθεση από: "tristana"Νίκο, πώς είναι δυνατόν να υποκαταστήσει το πισί και το Διαδίκτυο
την αληθινή σου ζωή όταν αποτελεί μόνον ένα  μικρό κομμάτι της;

Γενικά αναφέρομαι, όχι συγκεκριμένα σ' εμένα...  :wink:

Για τη δική μου ζωή, όσο πάει και μικραίνει. Ασχολούμαι λιγότερο απ' όσο πριν ένα χρόνο και στο μέλλον ίσως να μην ασχολούμαι και καθόλου-θα εξαρτηθεί απο τις περιστάσεις.
Προπόνηση κάνω, με ό,τι εκπλήξεις έχει να μου προσφέρει καθ' οδόν...  :)

tristana

Και εγώ γενικά το είπα παίρνοντας αφορμή από σένα.
Καθόλου; Είναι αδύνατον, διότι το Διαδίκτυο είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο για τη δουλειά μου και για την χαλάρωσή μου καθώς και ένας τρόπος επικοινωνίας με φίλους που ζουν στις τέσσερις άκρες της γης.

Nikos28

Για μένα το Διαδίκτυο (γενικώς) θα είναι πάντα μια πολύτιμη πηγή πληροφοριών.

Το Διαδίκτυο, όπως το ζούμε εδώ, είναι ένας τρόπος να εκφράζω σκέψεις και απόψεις μου και να εκτονώνομαι.
Τώρα, κατά τ' άλλα, αν είναι στην πορεία να προκύψουν γνωριμίες, φιλίες, έρωτες κ.ο.κ, καλώς να' ρθούνε. Αν είναι να μην προκύψουν, καλώς να μην έρθουν...

Όπως κι αν έχει, το internet είναι μια μένα μια γέφυρα με τον έξω κόσμο και σ' αυτά τα πλαίσια το χρησιμοποιώ. Δεν είναι αυτοσκοπός.

gikama

ε, ελπιζω αυτη τη δοση να το εβαλα στο σωστο ποστ  :P  :P  :P

Ημασταν σε αλλο σαιτ εγω και ο Ινσαλλαχ   (Ντι33), ψιλοβαρεμενοι   (εγω ειδικα, ως συνηθως  ]

μετα αλλαξα νικ... και τωρα λεω να επανελθω... δε ξερω Αι γουιλ σι!!! (βασικα σε δουλεια να βρισκομαι  :shock:  :tongue: )

Labelle

kai gw meta apo ekatomuria voltes se diafora site kai chat eixa diakopsei gia paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaara pollous mines auto to sport kai milousa me filarakia sto msn.

Tsoup ena ksegniasto vradi gemato varemara skaei mia fili sto msn
gemati oreksoules kai treles kai mou leei....milas me kanena?
Tis lew....oxi molis efige i tade....kai koitaw merika ksexasmena email...
Mou leei...mpes sto a33...

xm... :scratch: tis kanw....mono 33 exei kei mesa?  :tongue: grapsou kai mpes mou leei kai ela chat kateu8eian ginetai xamos :bounce:....ela na kanoume kamia trela :wink: ....

Mpainw kai gw kai ti na dw................... ORGIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
kai san orgio kai gw merikes fore.....tou dwsa kai katalave :hah:  :hah:
(ti katalave...tou vgala ta matia... :oops:  ) elega den 8a ksanampw kai ekana kai eipa polla trela :oops: ekeini den ksanmpeike....m empase kai eksafanistike,egw? kolisa sto forum poio polu kai otan vrw xrono mpainw kai chat.

Ena megalo euxaristw  se oles tis zestes kardies edw mesa pou gnwrisa, me upodextika zesta, milame  kai me kratisan stin parea tous!!!

filia Labelle!!!

461 Επισκέπτες, 1 Χρήστης