Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 461
  • Total: 462
  • Leon

thimaste thn proth fora........?????

Ξεκίνησε από Anonymous, Μαΐου 23, 2006, 07:35:57 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

osoi eimaste edo arketo kairo eggegramenoi isos na exoume xexasei thn aformh pou gnorisame ton a33. eseis thimaste thn proth fora?
gia na kano thn arxh pantos emena me efere ena melos to opoio poly spania mpainei ki oute xanamilhsame pia apo tote. apla mphka gnorisa to site (eida fos kai mphka pou lene) ki eida oti den exei kamia sxesh me ta alla.....
apo tote brhka kalh pareoula kai xabale kai kathe mera pernaei pio eykola kai omorfa to bareto 8oro ths ergasias
seira sas tora......

HORHE

Εγω ζηταω συγνωμη απο το ατομο που με εφερε και δεν μιλαμε πολυ...
μιλαγαμε στο τηλ.και μου το προτεινε...η πρωτη φορα ηταν ευχαριστη οπως η καθε φορα...ειδα το φορουμ και μου αρεσε..και νομιζω φαινεται αυτο...
σε ευχαριστω...

LoVeDePy

Δεν υπάρχει λόγος Γιώργο να ζητάς συγνώμη.... τα λάθη είναι ανθρώπινα, μπορείς πάντα να επανορθώσεις  ]

HORHE

μπορω?προλαβαινω?αν ναι..να εισαι σιγουρη οτι θα το κανω...
σε ευχαριστω...

LoVeDePy

Γιώργο το ότι κάποια εποχή μιλούσαμε πολύ συχνά.. και πλέον έχουμε απομακρυνθεί.. είναι ανθρώπινο... μέσα στο νετ γνωρίζεις πολλά άτομα... που πολλές φορές επιρρεάζεσαι και ξεχνάς τους παλιούς... είναι όπως τα μωρά... που μόλις τους δώσεις ένα παιχνιδάκι καινούργιο.. επόμενο είναι το παλιό να μπει στο ράφι... αλλά... κάποια στιγμή .. όλοι γυρίζουμε στα παλιά.. το λέει και ο Μαζωνάκης βρε.... θέλω να γυρίσω στα παλιά....  ]

HORHE

ξερεις  ή μαλλον φανταζεσαι οτι δεν επηρεαζομαι....
οι γνωριμιες μου γινονται με βαση την καλη θεληση,οι φιλοι δεν ξεχνιουνται...θα επρεπε να το εχεις καταλαβει για μενα αυτο...
δεν ξεχναω τους κακους θα ξεχασω τους φιλους?
αν νομιζεις αυτο για μενα..εισαι αδικη...
αλλα μαλλον εγω σου το εχω αφησει αυτο το πιστευω...οποτε εχεις δικιο μεχρι να αποδειξω κατι αλλο...
τωρα οτι ειμαι μωρο...ε ειμαιιιιιιιιι....χαχαχα
τα υπολοιπα στο τηλ...χαχα

LoVeDePy

Πήρα το ακουστικό στο χέρι και περιμένω χαχαχαχαχαχ  ]

chriastina

Εμένα μου το είπε η αδελφή της κολλητής μου η οποία δεν είναι
μέλος αλλά είχε κάνει 2-3 βόλτες ως επισκέπτης.Μου μίλησε για
ένα site με πολύ ωραίο forum (φυσικά ρώτησα τι σημαίνει αυτό,
γιατί πιο άσχετη από εμένα δεν νομίζω να υπάρχει) και σαφέστατα
εντελώς διαφορετικό από τα άλλα και έτσι ήρθα......

junkie

Εγώ έμαθα για το site μέσω της γαυρινοκουνιάδας μου...

fmas

Το πως έμαθα το site το εξηγεί η υπογραφή μου.... Είχα πάψει να ασχολούμε με forum λίγο μετά την είσοδο του 2004 καθώς δεν εύρισκα κάτι το τόσο ενδιαφέρον πλέον... Ούτε με το chat, ούτε τίποτα.....
Το καλοκαίρι του 2004 βρισκόμουν Αθήνα για την Ολυμπιάδα... (Άσχετο θα μου πείτε).. Ναι... Αλλά εκείνες της τρελλές ημέρες γνώρισα ίσως έναν από τους ποιό τρελλούς ανθρώπους που ασχολούνται με τους Η/Υ.... Κολλήσαμε αμέσως γιατί επικοινωνούσαμε με κοινή γλώσσα.... Υπολογιστές και βασικά δίκτυα.... Αυτός ο άνθρωπος ήταν ο Ljohnny ο οποίος μου είπε να μπω στο a33....... Πραγματικά βρήκα μια καλή και τρελλή παρέα... Σιγά σιγά η παρέα μεγάλωνε και νέοι φίλοι άρχισαν να προστίθενται... Με κάποιους από αυτούς ταιριάξαμε τέλεια, με κάποιους λιγότερο και με μερικούς καθόλου... Λογικό είναι.....

Enia

Εγώ κυνηγούσα ένα τεκνό εκείνη την εποχή  :oops:  8)  :lol:

Είχα πάντοτε πολύ καλές σχέσεις με τους υπολογιστές, είχα περάσει (στα πρώτα χρόνια της διαδυκτιακής μου καριέρας) από mIRC, και πολλών άλλων ειδών chat, αλλά για πολύ καιρό τα είχα σιχαθεί όλα και χρησιμοποιούσα μοναχά το msn...

Κάποια στιγμή το κυνήγι με έφερε στιγμιαία στο chat του a33... Από περιέργεια και βαρεμάρα έριξα μια ματιά στο forum... Και αυτό ήταν.. Κόλλησα για τα καλά...  :D

Κι αν μετά άκουσα κι έμαθα για άλλα site, δεν με κέρδισε κανένα άλλο... Για μένα το a33 είναι το στέκι μου... το παρεάκι μου... :oops:

(snif... συγκινήθηκα!...  :cry: )

Maniat

τα παράπονά σας και τις ευχαριστίες σας (οι πιο τολμηροί) στη Μούντυ!

Moody

Καλώς σας βρήκα....

Την παρουσία μου εδώ την οφείλω στην CHRIASTINA....

μπήκα δειλά στην αρχή...αλλά ένιωσα πολύ οικεία στη συνέχεια.

Εισέπραξα από όλους πολύ θετικά πράγματα και...νομίζω πως έχω μια καλή θέση στην καρδιά πολλών από σας...

Λυπάμαι που αποχωρούν κάποιοι που θεωρώ φίλους....

Χαίρομαι που δεν έχω γνωρίσει τη σκληρή πλευρά κάποιων από εδώ...την οποία βλέπω οτι υπάρχει απέναντι σε κάποιους άλλους....

:wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

black_velvet

Παράθεση από: "summer_time"...
gia na kano thn arxh pantos emena me efere ena melos to opoio poly spania mpainei ki oute xanamilhsame pia apo tote. apla mphka gnorisa to site (eida fos kai mphka pou lene)
.....

Χαχαχαχαχαχαχα! Ε όχι είδες φως και μπήκες! Αυτό μόνον εγώ μπορώ να το πω!!!  ]Βρέθηκα τυχαία στις σελίδες του a33.
Διάβασα μερικά posts. Μου άρεσαν οι "συνομιλίες" που είδα και αποφάσισα να συμμετάσχω κι εγώ. Γράφτηκα μέλος και ...ξεκίνησα! [/i]"

Και, άντε τώρα να... ξεκολλήσω!!!  :P
Έτσι και δεν έφευγα στο τέλος του μήνα από Ελλάδα... δεν γλυτώνατε!!!
(όχι πως έχετε ελπίδες και τώρα δλδ!!! :tongue:)

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

cuba

ego eixa mbei kai pio palia alla den asxoliomoun meta apo kairo me parotrine  mia fili moy kai mbika. den to exo steki moy synexeia. pao kai se alla site me diafora alla 8emata.

461 Επισκέπτες, 1 Χρήστης