Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 514
  • Total: 515
  • Leon

Πρωτοβουλία για Προξενητής και παίδαροι (Νο 1)

Ξεκίνησε από Anonymous, Μαΐου 24, 2006, 01:32:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Αφού τελειώνει σιγά σιγά και ο δεύτερος κύκλος της προξενήτρας λεω κι εγώ να κάνουμε κι εμείς τα αγοράκια, μανδράχαροι τεκνόπουρα τεκνά (και λοιπά αρσενικά)  το δικό μας παιχνίδι.
Να μας αποδείξουν και οι κούκλες πόσο καλές είναι να κάνουν ερωτήσεις

Οι ας το πούμε κανόνες για αυτό το παιχνίδι είναι ενδεικτικά οι παρακάτω

1. οι παίδαροι θα είναι 10 (δέκα) μαχ 12(δώδεκα)
2. δηλώσεις συμμετοχής σ αυτό το post ή σε προσωπικό μήνυμα σε εμένα. Δεν θα πάρετε τώρα το νούμερο που θα χρησιμοποιείτε αλλά θα σας το δηλώσω εγώ στον καθένα προσωπικά.
3. Διαλέγετε μια από τις παρακάτω φωτογραφίες για avatar που πρόχειρα διάλεξα, όπως μπορείτε να προτείνετε και άλλα avadar εδώ
4. Μόλις λήξουν οι συμμετοχές (στο post) και μου δηλώσετε σε προσωπικό μήνυμα ο καθένας ποιο avadar έχει επιλέξει (από τα υπάρχοντα ή άλλο προτεινόμενο Τότε θα φτιάξω τα nick name σας και θα αποστείλω στον κάθε ένα από εσάς το πρόχειρο pass. Τα nick name θα είναι Paidaros1 Paidaros2 κλπ με το αντίστοιχο epilegmeno avadar και θα έχει εκτός από το nick και ανάλλαγο ενεργό email χωρητικότητας 15Mp με μορφή paidaros1 @a33.gr paidaros2 @a33.gr κλπ
5. Όταν κλείσουν οι δέκα πρώτοι παίδαροι και θα έχουν τα pass τους και όλα τα σχετικά θα ανοίξω νέο θέμα με τίτλο Προξενητής και παίδαροι (Νο 1) όπου θα παρουσιαστούν τα avadar με το ανάλογο όνομα από δίπλα και οι παίδαροι θα απαντάνε από μόνοι τους στις ερωτήσεις από όσες τους επιλέγουν.
6. Ο ρόλος ο δικός μου ως προξενητής δεν θα είναι σε καμία περίπτωση να βάζω τις απαντήσεις στο θέμα από τους παίδαρους αλλά θα είναι δική τους ευθύνη και φροντίδα αυτό. Ο ρόλος ο δικός μου θα είναι να έλεγχο να μη δίνει λάθος (γνωστά) δεδομένα στις απαντήσεις του αφού θα είμαι ο μόνος που θα μου έχει δηλωθεί ποιος είναι έκαστος.
7. Συμμετοχή στους παίδαρους έχουν αποκλειστικά μόνο  verified χρήστες στο a33.gr Οποίος θέλει να λάβει μέρος και δεν είναι verified με διαδικασία 2 λεπτών μπορεί να γίνει αρκεί να το ζητήσει.
8. Οι γυναίκες μπορούν να διαλέξουν οποίον παίδαρο θέλουν και μπορούν να διαλέξουν και πολλούς μαζί. Τι θα πετύχουν στο τέλος είναι στην δική τους ικανότητα και στην ανεκτικότητα του κάθε παίδαρου. Απαγόρευσης (μη αυτόν δικός μου τον είδα πρώτη) και μαλλιοτραβήγματα καλό είναι να τα αποφύγετε μη έχουμε δράματα και κλάματα στο τέλος
9. Στο τέλος του παιχνιδιού και όσα ζευγάρια έχουν δημιουργηθεί θα πανε (ανά ζευγάρι) σε meting όλοι και όλες μαζί για δείπνο με κεράκια και όλα τα σχετικά. Φυσικά θεωρώ αυτονόητο ότι ο έκαστε καβαλιέρος (παίδαρος) κερνάει την έξοδο στην Ντάμα του. Για όσα τυχών ζευγάρια δεν είναι εφικτό αυτό λόγο αποστάσεων π.χ. άλλες πόλεις άλλες χώρες μένει η υποχρέωση ενός όμορφου δείπνου όποτε και αν μπορέσουν.

Αυτά σαν πρώτες σκέψεις περιμένω τις συμμετοχές σας και τις επισημάνσεις σας και μόλις το έχουμε ετοιμάσει το βάζουμε μπρος.

-----2»-----3»-----4»

-----6»-----7»-----8»

-----10»-----11»-----12»

13»-----14»-----15»-----16»

Τα νούμερα που έβαλα τώρα μπροστά σε κάθε εικόνα δεν θα αναλογεί και στο ίδιο νούμερο του παίδαρου που θα την διαλέγει. Είναι απλά μόνο για να λενε οι συμμετέχοντες ποια Φώτο θέλουν στο προσωπικό μήνυμα που θα μου στείλουν.
Μπορείτε να προτείνετε και άλλες εικόνες.
Οι δέκα μόνο θα χρησιμοποιηθούν φυσικά όσοι και οι παίδαροι

dr_sound

kosta  thelo na  lavo meros   ...........dilono  tin  simetoxi mou  se  esena............perimeno  na  mou pis  to  noumero  mou :D  :D

ena_megalo_keno

διαλέγω τον παίδαρο με τον αριθμό 16

Maniat

το 13 είναι από το brokeback mountain?

Anonymous

Loolooolololololo
Φυσικά και διαλέγω τον Σάκη τον θεό!!!!
 ]

[size=18]Σάαααααααααααααααααααααααααακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!![/size]

Enia

Αχ βαχ...!!!  :oops: Και έχουν πιάσει και οι ζέστες...!  :oops:

Εγώ αν δεν έχετε αντίρρηση (που σιγά μην έχετε γιατί αλλιώς θα σας βγάλω τα μάτια :evil: ) θα πάρω τον Κύριο στη φωτό 10... Τυλίξτε τον μου για το σπίτι αν έχετε την καλοσύνη...  8)

:tongue:

purple

den sobareveste ligaki lew egw...

Enia

purple...!!? δεν θα παίξεις δηλαδή?  :shock:  :cry:  :cry:

aiollus

Λανβανω και εγω μερος στο παιχνιδακι!!!!
Κωστα να με υπολογιζεις!!!χεχεχεε

Ramos

tristana

Τζιμ Μόρισον και Ρόμπερτ Πλαντ;;;;; Πίσω και σας έφαγα!

Κωστή, τό'πες και τό'κανες, έτσι;  :twisted:

Bijoux

κουράστηκες να βρεις παίδαρους πάντως χεχεχεχε

να το δυσκολέψουμε λίγο;

να προτείνουμε και εμείς νούμερο πριβέ για να μην γίνουν στημένα κονέ;

το 5 μου θυμίζει τον τασούλη τον φίλο μου

το 9

pingo

Εγώ θέλω τον 14 και αν τον βουτήξει καμιά άλλη θα μαλλιοτραβηχτούμε....γκεγκε;;;;;;; :lol:  :lol:  :lol:

barby

[size=18][/size][size=24][/size]ΤΟ     8   ΠΑΜΨΗΦΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Anonymous

Λοιπόν έως τώρα έχουμε ως δεδομένες συμμετοχές τους

dr_sound
aiollus
Ramos
Sotis

Σας έχω φτιάξει ειδική ενότητα για συντονισμό ενεργειών (όπως με τις κούκλες) και πράξεων και μόλις μαζευτούν και οι δέκα ξεκινάμε.
Λέω να ξεκινήσουμε 1η του μήνα αν έχει λήξει και το άλλο

Και σεις οι λυσσασμένες περιμένετε λίγο γμτ…. Αφήστε να οργανωθούν οι παίδαροι μας να τους φτιάξουμε τα κουστουμάκια να διαλέξουν μποξερακια και όλα τα σχετικά συμπράγκαλα που επιβάλουν οι περιστάσεις.

Μη δείτε φωτογραφία βουρρρρρ γουρούνι στο σακί και λέτε εμάς μετά ……

Είπαμε σεμνά εσείς τώρα…μετά θα ξεσαλώσετε όσο θέλετε

514 Επισκέπτες, 1 Χρήστης