Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 572
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 595
  • Total: 595

Πρωτοβουλία για Προξενητής και παίδαροι (Νο 1)

Ξεκίνησε από Anonymous, Μαΐου 24, 2006, 01:32:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

xhmeia

το 16 ηθελα αλλα οκ δωσε το 1 χαχχαχαχχαχαχχαχ

gbyzf1000

παλι καλά που δεν με ειμαι του νουμερο 1000...

αχχαχααχχααχαχαχαχααχααχαχααααχαχαχααα

kodikas

Κυρίες και δεσποινίδες, αγαπητές μου έμορφες..

Αφουγκραζόμενοι τις επιταγές των καιρών , ο ευγενής εαυτός μου και γω, συνήλθαμε (δεν είμαι και πολύ σίγουρος) σε ολομέλεια και εκδίδουμε το εξής κοινό ανακοινωθέν.

Οι εκπρόσωποι του αδυνάτου (λέμε τώρα) φύλου, οι οποίες θα μας απευθύνουν ερωτήσεις,  πρέπει να συγκεντρώνουν τα κάτωθι χαρακτηριστικά ενώ ταυτοχρόνως να είναι απαλλαγμένοι από κάποια άλλα:

Θέλουμε λοιπόν (εγώ και ο εαυτός μου) να μας δίνουν την εντύπωση ότι είναι 100% μέσα στο κεφάλι τους και ότι η χρήση του δεν περιορίζεται μόνο στη στήριξη της κώμης.

Να μην κάνουν μακροσκελείς αστρολογικές αναλύσεις σε όλους όσους δεν έχουν δυνατότητα άμεσης απομάκρυνσης..
η δε χρήση του φλιτζανιού του καφέ να είναι αποκλειστικά και μόνο για την πόση...

Να είναι ωραίες, μοιραίες, αναιδείς, και κατά τις εξόδους μας και να μην μπαινοβγαίνουν με τις φίλες τους στις τουαλέτες..
Επίσης να μην μπαινοβγαίνουν ούτε με τους φίλους μας..

Να μην χαχανίζουν γιατί μας πιάνει μια ακατανίκητη επιθυμία να τις πετάξουμε απ το παράθυρο και δεν αντέχουμε τους στενούς χώρους με τα κάγκελα στα παράθυρα.

Να μην έχουν δικέφαλους, τρικέφαλους , τετρακέφαλους. Να τους αρέσουν οι πίτσες , τα σουβλάκια και να μην πίνουν μόνο εμφιαλωμένο νερό..

Να είναι καλλίγραμμες και να μην έχουν πονοκεφάλους σε άκαιρες στιγμές γιατί μας βάζουν κακές σκέψεις και θέλουμε να μεταλάβουμε την Κυριακή.

Να είναι γνώστριες του καμα σουτρα και να το εφαρμόζουν με τα φώτα ανοιχτά γιατί θέλουμε να βλέπουμε τι μας συμβαίνει..

Να έχουν διαθέσεις υποταγής και να μας παραχωρούν οικιοθελώς την χρήση του τηλεκοντρόλ της τουβου και του ντου βου ντου.

Και προς θεού να μην ξέρουν καράτε , βαράτε και συναφή πολεμικές τέχνες διότι μπορεί να παρασυρθούν και δεν το αντέχουμε το ξύλο καθότι είμεθα ευαίσθητα πλάσματα..

Enia

Όλα καλά με τα παραπάνω, εκτός από μια αντίφαση...:

Να τους αρέσουν οι πίτσες , τα σουβλάκια και να μην πίνουν μόνο εμφιαλωμένο νερό..

Να είναι καλλίγραμμες

Δυστυχώς οι τυχερές με το μαγικό μεταβολισμό είναι ελάχιστες...

Εκτός πάλι κι αν το 'να τους αρέσουν οι πίτσες' δεν προϋποθέτει να τις τρώνε κιόλας... :roll: Ή πάλι εαν είναι αληγορικό/μεταφορικό...  :roll:  Οπότε πάω πάσο...  :roll:

Bijoux

Παράθεση από: "Enia"χεράκια ή ποδαράκια? :P  :twisted:

πολύ το αργεί ο Κώστας
και αρχίζω νιε νιε να βαριέμαι 8)

anastasia

Maniat

την πάτησα - ξέρω καράτε  :!:

Anonymous

Lew na paitsw kai gw  :P  :P  :P  :P  :P  Me selete?  :mrgreen:  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

elix

Παρ΄ότι έχω να ανταγωνιστώ γίγαντες εδώ μέσα, λέω να μπω κι εγώ.

Καλό θα μου κάνει, να ψηθώ και λίγο!!!

ΥΓ. Προς τους συναγωνιζόμενους:

Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Προς τις κόρες:

Η ουρά μπορεί να μεταφερθεί αναλόγως των συνθηκών!

Anonymous

Παράθεση από: "Bijoux"
Παράθεση από: "Enia"χεράκια ή ποδαράκια? :P  :twisted:

πολύ το αργεί ο Κώστας
και αρχίζω νιε νιε να βαριέμαι 8)

Το καλό το πράγμα αργεί να γίνει.
Η ομάδα έχει αποσυρθεί σε ευήλιο ευάερο χώρο και κάνει μαθήματα ταχτικής γυμναστικής και όλα τα εις ης.

_rickymartin_
Μια που το είπες χώθηκες κι εσύ στην ομάδα (στείλε μήνυμα ποια Φώτο θες )

Elix
Φίλε την έκατσες την βάρκα. Διότι δεν θα ανταγωνιστείς γίγαντες αλλά τις κορασίδες. Εκεί είναι τα ζόρια γιατί τις βλέπω και αρχίζουν να γκαζώνουν

Αν παίξω και εγώ ΕΝΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ακόμα να βρούμε και ξεκινάμε

Sara

Κυρ-Κώστα!Σταθείτε..Προκάμω :?:
Συμπληρώσατε με τις κορασίδες:?:
Εγώ τί θα πάρω :?: (μην απαντατε φωναχτά-σας ακούω)

Pappas10

Lew na symmetasxw ki egw.  Parakalw opws mou apodo8ei o ari8mos pou epeleksa.

Euxaristw.

Me ektimhsei

Pappas10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Sotis

ατε  ατε  να  δω  ποια  θα  μου κανει  τα  εξοδα...για  μια  βραδια :D  :D  :D  :lol:  :lol:  :lol:  :blobs16:  :blobs16:

isabella

Mesie συμπληρωθηκε η 10δα, αντε να ξεκιναμε!!!!

Anonymous

595 Επισκέπτες, 0 Χρήστες