Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 328
  • Total: 328

Εδώ οι καλοί γρίφοιιιι

Ξεκίνησε από Atma, Μαΐου 07, 2004, 01:58:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Atma

Έχουμε και λέμε λοιπόν,

1ος

Ένας σεΐχης αναφέρει στους δύο γιους του ότι πρέπει να αγωνισθούν με τις καμήλες τους μέχρι τη διπλανή πόλη για να αναδειχθεί ποιος θα είναι ο μοναδικός κληρονόμος της περιουσίας του. Αυτού του οποίου η καμήλα θα τερματίσει δεύτερη (είναι πιο αργή) θα κερδίσει. Τα αδέλφια μετά από αρκετές μέρες άσκοπου συλλογισμού αποφάσισαν να επισκεφθούν έναν σοφό για να τους συμβουλέψει. Μετά από την επίσκεψή τους σε αυτόν πήδηξαν στις καμήλες και έτρεξαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν στη διπλανή πόλη. Τι τους είπε ο σοφός άνδρας;

2ος

Στην οχθη ενος ποταμου βρισκοντα ενας λυκος μια κατσικα και ενα λαχανο. Ενας βαρκαρης αναλαμβανει να τα περασει στην απεναντι οχθη, αλλα το βαρκακι του ειναι τοσο μικρο, που μπορει να περασει καθε φορα μονο ενα απο τα παραπανω ειδη. Πως πρεπει να ενεργησει ωστε ουτε ο λυκος να μεινει μονος του με την κατσικα ουτε η κατσικα με το λαχανο   :?:

galileo001

τώρα δεν ξέρω τι να το παίξω

σείχης ή σοφός ??

λοιπό αγαπητό μου χανουμάκι ( ξέρεις εσύ ) σαν σοφός σείχης που είμαι θα συμβούλευα να αλλάζανε καμήλες

γκεγκε ???

:D  :D 1

skou70

afou prwta parei mazi tou ti katsika kai tin paei apenanti stin oxthi b meta pairnei ton lyko kai ton paei kai auton stin oxthi b......ksanapairnei tin katsika sti varka kai tin afinei stin oxthi a ekei pou itan stin arxi dld... kai fortwnei to laxano...to paei apenanti na kanei parea me ton lyko stin oxthi b... kai meta paei kai ksanapairnei tin katsika...kai tin paei kai auti stin oxthi b...(asxeto...giati laxano kai oxi patatakia? lol)

Atma

γαλιλεε δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι θα το εβρισκες ....
αχ το μυαλο σου το σοφο :wink:

ο σκου αντιθετα με εξεπληξε, ετρωγες πατατακια την ωρα που το βρικες? :P  :P  :P  :P  :P

Atma

3ος

Πόσα λουλούδια έχω, αν όλα εκτός από δύο είναι μαργαρίτες, όλα εκτός από δύο είναι τριαντάφυλλα και όλα εκτός από δύο είναι χρυσάνθεμα :?:

4ος

Εάν 6 γάτες μπορούν να σκοτώσουν 6 ποντίκια σε 6 λεπτά, πόσες γάτες χρειάζονται για να σκοτώσουν 100 ποντίκια σε 50 λεπτά :?:

5ος

Μπορούν δύο κοπέλες να έχουν την ίδια αδερφή και να μην είναι συγγενείς :?:

skou70

atma exw tin entypwsi oti me eipes xazo? :roll:

Atma

Παράθεση από: "skou70"atma exw tin entypwsi oti me eipes xazo? :roll:

μεινε με την εντυπωση

αν ηταν να σε ελεγα χαζο θα σε ελεγα  :!:

Τι ειπαμε οτι σπουδασες :?:  :P

galileo001

σου προσφερω μια μαργαριτα ενα τριανταφυλλο και ενα χρυσανθεμο για να αποκτησω την ευνοια σου

αλλο δεν εχω :D

στον 4  πολλες δεν ειναι οι 200
μηπως κανω λαθος ??? :?:

και στον τελευταιο

αν πιασουν γκομενο κανα γκει μετραει ???? :shock:

Atma

Παράθεση από: "galileo001"σου προσφερω μια μαργαριτα ενα τριανταφυλλο και ενα χρυσανθεμο για να αποκτησω την ευνοια σου

την ευνοια μου την εχεις  :wink:

άλλωστε εσύ μου τραβηξες την προσοχη, κάποτε με τους γρίφους σου... :batman:

στον 4 οι γατες 12 :P

skou70

san mathimatikos dilwnw to eksis......nai einai 12 oi gates(megistos koinos diairetis....alla kai egw 200 eixa sto myalo mou:P:P)

Atma

χμμμμμμμ και οι δυο σας  :P  :P  :P  :P

Εάν 1 γάτα μπορεί να σκοτώσει 1 ποντίκι σε 1 λεπτό, πόσες γάτες χρειάζονται για να σκοτώσουν 1 ποντίκι σε 1 εκατοστό του δευτερολέπτου

μιαου :P  :P  :P

αν το  αντιστρέψουμε λιγάκι

Εάν 1 γάτα μπορεί να σκοτώσει 1 ποντίκι σε 1 λεπτό, πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να σκοτώσει 1 γάτα 60.000 ποντίκια;

Πανικός χεχεχεχεχε

Θα την σκίσουν την γάτα τα ποντίκια

:wink:

galileo001

λοιπόν για να δεις ότι έχουμε γάτες με πέταλα στα μέρη μας

στον 1
χρειάζεται ακριβώς μία γάτα και πιάνουμε σαν χρόνο την στιγμή που πιάνει
το ποντίκι

εμ δεν θέλει και πάνω απο ένα εκατοστό να το ξεσκίσει

στην δεύτερη φαση του προβλήματος πάλι μια γατα χρειαζόμαστε

την ριχνουμε σαν δόλωμα στους 60000 ποντικου΄ς βάζουμε μια φωτιτσα και τελειωσαμε
αιωνια η μνημη της γατούλας

:P  :P  :P

καλα τι σε επιασε και μας βαζεις να ζοριζομαστε με τα μαθηματικα
σκου και κανε πραξεις :wink:

κατι σε pharah  μου θυμισες

η ωραια θλιμμενη πριγκηπισσα

Atma

μα η μεθοδος των τριων θεωρειτε ζορισμα? :P  :P

εσυ αυτες τις μερες κουρελι μου κανες τα νευρα :evil:
( 2 τοσοδουλια σου ζητω πραγματακια και με πιλατευεις για να μου πεις χεχεχεχεχεχε )

σνιφ με μαλωσες κλαψ κακε γαλιλεε

σελω....... :wink:

μπλινγκ μπλινγκ σου παιζω τις βλεφαριδες μου

σελω...... :wink:

Atma

http://www.momchill.com/crimson_room.swf

Ελπίζω να τα καταφέρεις να βγεις απο το δωμάτιο :twisted:

snoopy

i tried it. Plaka eixe..... exeis kai alla tetoia paixnidia? if you have please provide me with the web site

328 Επισκέπτες, 0 Χρήστες