Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 240
  • Total: 240

Μισό λεπτό να δω τα mail μου, του είπε και σηκώθηκε γυμνή..

Ξεκίνησε από elix, Μαΐου 26, 2006, 04:20:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

elix

-Μισό λεπτό να δω τα mail μου, του είπε και σηκώθηκε γυμνή απ΄το κρεβάτι. Ήταν 1 τη νύχτα.

Προχώρησε με το λυγερό της βήμα προς το μπάνιο. Το σώμα της αρμονικό, αδύνατο, καλλίγραμμο, αισθησιακό, σαν μπουμπουκάκι που μόλις ετοιμαζόταν διστακτικά να ανοίξει, λικνιζόταν σαν σε χορό που και μια ανατολίτισσα θα ζήλευε.
Αυτός την κοίταζε μαγεμένος από την τελειότητα του κορμιού της, αποσβολωμένος σχεδόν παρατηρούσε την κάθε εκφραστική καμπυλότητα του, απολάμβανε τη χάρη της κίνησης των γλουτών της, σχεδόν μύριζε ηδονικά την περίπλοκη μυρωδιά από μια ιδρωμένη πτυχή του δέρματός της...

...και τότε είδε το σημάδι. Ήταν κάτω από τον αριστερό της ώμο, όχι έντονα διακριτό, μια φυσική ατέλεια, που χαλούσε την θεϊκή αρμονία ωστόσο.
-Χμ, δεν το είχα προσέξει αυτό, σκέφτηκε και κάτι σαν να τον χάλασε.

Αυτή μπήκε στο μπάνιο, έβαλε λίγη κολόνια -ειδικά φτιαγμένη γιαυτήν υποτίθεται - , κοιτάχτηκε στον καθρέφτη – λίγο ξαναμμένη ακόμα από μια έντονη πνευματική συζήτηση που είχαν πιο πριν στο κρεβάτι για το ποια στάση θα έπρεπε να είχαν εφαρμόσει σήμερα (απέναντι σε ένα σοβαρό θέμα)- έβαλε λίγο κραγιόν, ίσιωσε μια μπούκλα, σκέφτηκε να φορέσει την πανοπλία της, είδε πως είχε ξεχάσει να τη γυαλίσει με το συρματάκι, έκανε και ζέστη...
δεν την φόρεσε.
Κάθισε στον υπολογιστή, τον άνοιξε, πήγε στο ταχυδρομείο της, μπήκε στα εισερχόμενα.

-Δεν ξέρω αν είσαι αυτή που ψάχνω απεγνωσμένα....
-Από τα λίγα που έχεις γράψει στο προφίλ σου, μπόρεσα να διακρίνω μια ευαίσθητη ψυχή...(αυτή, είχε γράψει, φύλο, ηλικία και διάθεση: ανάλογα με τη μέρα)
-Είμαι 25άρης, νταβραντισμένος, μαζί μου θα λιώσεις...
-Σου δίνω το τηλέφωνό μου 697678..... και σε περιμένω κούκλα να τη βρούμε...
-......
Όση ώρα με το δεξί χειριζόταν το ποντίκι ανοίγοντας και διαβάζοντας τα mail, με το άλλο χέρι της χάιδευε αφηρημένα το αριστερό της στήθος που ασυναίσθητα ερεθίστηκε. Κάποια στιγμή το
αντιλήφθηκε και θυμήθηκε εκείνη τη φορά που είχε βγει με βροχή στο μπαλκόνι.

Αφού διάβασε αρκετά mail χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ετοιμάστηκε βαριεστημένη να το κλείσει.
Και τότε είδε το μήνυμα.
-Ψάχνω για μια γυναίκα που να έχουμε αλληλοκατανόηση, να μοιραστούμε τα καλά και τα άσχημα της ζωής....
Έγραφε πολλά απλά και ανθρώπινα λόγια, ώσπου...
...δεν θέλω να σου πω μεγάλα λόγια, το μόνο σου λέω ότι θα σε δεχτώ όπως είσαι, θα παραβλέψω ακόμα κι ένα σημάδι που θα χαλάει την αρμονία του κορμιού σου...
-Το σημάδι στο τέλειο κορμί που σας έλεγα πριν;-

Άρχισε να πληκτρολογεί την απάντηση, αρχίζοντας:
-Ναι έχω ένα σημάδι στο σώμα μου...

Στο κρεβάτι, ο άντρας την περίμενε να γυρίσει ανυπόμονα για να ξαναδεί το σημάδι, να διαπιστώσει το μέγεθος, πως στο διάολο δεν το είχε προσέξει από την αρχή, κάτι άλλο...με χωρίς σημάδι ίσως να εύρισκε...

Όπως ήδη θα καταλάβατε, το θέμα- γραμμένο χωρίς ανόητες αλληγορίες- είναι απλό:
Οι σχέσεις (ερωτικές) που γίνονται από το διαδίκτυο δεν έχουν καλούς οιωνούς.

Τρισεκατομμύρια χτυπήματα στα πλήκτρα έχουν εκτελεστεί μέσα σε ήρεμες και άγριες νύχτες για το θέμα αυτό, εκατοντάδες θέσεις έχουν διατυπωθεί, άπειρα ηλεκτρόνια έφυγαν από τις τροχιές τους ειδικά για το σκοπό αυτό, όμως...

Εγώ πιστεύω ότι ο κυριότερος λόγος –και που κάνει τις δικτυακές σχέσεις σαθρές, χωρίς πολλές ελπίδες αντοχής στο χρόνο, είναι αυτός- και ο οποίος δεν υπάρχει στη...ζωντανή ζωή:

Σπάνια επαναπαύεσαι και "ακουμπάς" σε κάποιον/α που βρήκες στο διαδίκτυο και έκανες σχέση-πολλές φορές σωστή, που σε καλύπτει σε πολλά και που αν τον/την εύρισκες στον ...έξω κόσμο θα σε κάλυπτε σε περισσότερα-, όταν –ευτυχώς ή δυστυχώς- μπορείς εύκολα να δοκιμάσεις κάτι άλλο!

Και το ερώτημα εξ ίσου απλό και σαφές:
Εσείς, τι ώρα σηκώνεστε τη νύχτα και πηγαίνετε γυμνοί να δείτε τα mail σας; Και, έχετε κανένα σημάδι στο κορμί σας;

Nikos28

Παράθεση από: "elix"Σπάνια επαναπαύεσαι και "ακουμπάς" σε κάποιον/α που βρήκες στο διαδίκτυο και έκανες σχέση-πολλές φορές σωστή, που σε καλύπτει σε πολλά και που αν τον/την εύρισκες στον ...έξω κόσμο θα σε κάλυπτε σε περισσότερα-, όταν –ευτυχώς ή δυστυχώς- μπορείς εύκολα να δοκιμάσεις κάτι άλλο!

Εγώ απο τα προαναφερθέντα δεν καταλαβαίνω κάτι: Τελικά το ίντερνετ φταίει ή μήπως η ''ευκολία δοκιμής'';

Όσοι/ες δηλαδή κάνουν σχέσεις εκτός διαδικτύου, δεν έχουν ευκαιρίες να δοκιμάσουν αυτό το κάτι άλλο-στους δρόμους, στα κλαμπ, στα θέατρα, στα σινεμά, στα ζαχαροπλαστεία, στα παντοπωλεία κλπ κλπ κλπ...;;;

Enia

Όχι το ίδιο εύκολα...! Εδώ δεν χρειάζεται καν να ετοιμαστείς, να φτιαχτείς, δεν βγαίνεις από το σπίτι, είναι όλος ο κόσμος στην οθόνη σου...

(Να γκρινιάξω ότι υπάρχουν παρόμοια θέματα ή να το αφήσω...  :roll: )

elix

Παράθεση από: "Enia"(Να γκρινιάξω ότι υπάρχουν παρόμοια θέματα ή να το αφήσω...  :roll: )

Το παράδοξο θα ήταν να μην υπάρχουν.

Η διαφορετικότητα της προσέγγισης του κάθε θέματος όμως μπορεί να ευαισθητοποιήσει, να οργίσει -πχ. εσένα-, να προβληματίσει, να δώσει απαντήσεις ή να γεννήσει ερωτήματα σε κάποιους ανθρώπους, πράγμα που δεν κατάφεραν να το κάνουν οι μέχρι τότε ανάλογες.
Με τη λογική σου λοιπόν, αφού γράφτηκε το έπος του απελπισμένου και αδιέξοδου έρωτα του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, δεν θάπρεπε κανείς να ασχοληθεί με το θέμα, σεβόμενος τον πρώτο συγγράψαντα.

Φυσικά θα μπορούσες να αγνοήσεις το θέμα.
Θες να πεις κάτι μη κάνοντάς το;
Είναι κάτι σαν υποδοχή;
Είναι η φύλαξη του άβατου από τυχόν παραβίαση;

Enia

Bijoux

με την ευκαιρία πολύ σέξυ άβαταρ έχεις :wink:

ένα δεν κατάλαβα

Οι σχέσεις (ερωτικές) που γίνονται από το διαδίκτυο δεν έχουν καλούς οιωνούς.

οι σχέσεις που γίνονται εκτός διαδυκτίου έχουν καλύτερους;

απλά ρισκάρεις!

gikama

τριχες!

φουμαρα και μεταξωτες κορδελλες.....   (αλλα αρνουμαι να σχολιασω περαιτερω....)

Σπελλμπαουντ  η Γκικαμα  η οπως αλλοιως αγαπατε ]

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Anonymous

Παράθεση από: "Bijoux"με την ευκαιρία πολύ σέξυ άβαταρ έχεις :wink:

Εσυ μη δεις παλινδρομικη κινηση σε πιανουν τα σεχουαλικά σου.....  :P

επ ευκαιρια καλως ορισες Ελιχ

riaghul

Παράθεση από: "elix"-Και το ερώτημα εξ ίσου απλό και σαφές:
Εσείς, τι ώρα σηκώνεστε τη νύχτα και πηγαίνετε γυμνοί να δείτε τα mail σας; Και, έχετε κανένα σημάδι στο κορμί σας;

ενα κατεβατό για να καταλήξει σ΄αυτά τα ερωτήματα.... :roll:

Καλα βρε σεις μια απάντηση δεν μπορείτε να δώσετε? :P

Ποιός μιλά για σχέσεις...
στα ερωτήματα ήθελε απάντηση ο άνθρωπος...

Λοιπόν, σηκώνομαι νυχτιάτικα και πετάω ενα αέρινο μαντήλι πάνω μου
να κρύψω εκείνο το σημαδι στο θεϊκό κορμί μου... :P
και κατευθύνομαι...

...

α μπά...οχι για τα ....mail....

στο ψυγείο....

για νεράκι....
 :P

black_velvet

Κυρία μου! Να ξαναϋποκλιθώ; Περιττό!

Απλά, για άλλη μια φορά, καλύφθηκα πλήρως από την προλαλήσασα!!!  ;-)

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

tristana

Ρία-Μαρία μου, αέρινο ή αραχνοϋφαντο;;;

Εμένα μου άρεσε το κατεβατό του 'Ελικα, πάντως. Καλογραμμένο.
Το θέμα δεν με αφορούσε

-διότι σιγά μην έχω σημάδια στο ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ!! Ποιος τα διαδίδει αυτά περί καμπούρας ήθελα νά'ξερα-

αλλά μου αρέσουν τα ωραία κείμενα.

Ramos

Τα ματια σου καρδουλα μου
σου δινω τον λογο μου
μου κοβουν την πληξη
στα τεσσερα

(τα ματια της γατας της τριστανα εννοω
μην παρεξηγηθω)

elix

Παράθεση από: "KostasD33"επ ευκαιρια καλως ορισες Ελιχ

Καλώς σας βρήκα.
Ευχαριστώ

elix

Παράθεση από: "gikama"τριχες!

φουμαρα και μεταξωτες κορδελλες.....   (αλλα αρνουμαι να σχολιασω περαιτερω....)

Θάλεγα ότι και εγώ το προτιμώ.
Με βγάζεις από τη δύσκολη θέση του να απαντούσα.
Ευχαριστώ

gikama

Παράθεση από: "elix"
Παράθεση από: "gikama"τριχες!

Θάλεγα ότι και εγώ το προτιμώ.
Με βγάζεις από τη δύσκολη θέση του να απαντούσα.
Ευχαριστώ

δεν θα ειχες να απαντησεις γιατι συμφωνω μαζι σου.   8)  ]

240 Επισκέπτες, 0 Χρήστες