Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 951
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Πες μου το χρώμα σου, να σου πω πώς αγαπάς.....

Ξεκίνησε από Foivi63, Μαΐου 27, 2006, 04:43:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Αλλο μισο δεν εχω αλλα θα φροντησω απο οτι μου λες να εχει αγαπημενο χρωμα πρασινο!!!!χεχεεεεε

Foivi63

Αυτό για σένα Labelle

Mπλε + κίτρινο H συνάντηση μεταξύ δύο διανοούμενων, που διαφέρουν περισσότερο στην έκφραση παρά στις αντιλήψεις, δεν θα μπορούσε παρά να είναι τέλεια. Φτάνει, όμως, να έχει λιγάκι περισσότερη ζεστασιά και πάθος. Xρώμα του ζευγαριού]

Foivi63

Apol & Pingo

Πορτοκαλί

Πώς αγαπάς Αφήνεσαι στα αισθήματα με όλη την ορμή και την ευθυμία της καρδιάς σου. Bλέπεις την αγάπη σαν ένα ενεργειακό ρεύμα, από το οποίο αντλείς χωρίς επιφυλάξεις, ξέροντας καλά πόσο απέραντο είναι το χρυσωρυχείο που έχεις μέσα σου. Tο μυαλό και η καρδιά, σε τέλεια ισορροπία, σε εμποδίζουν να πέφτεις στην υπερβολή, δίνεις πολλά, αλλά χωρίς να χάνεις από τον εαυτό σου και ξέρεις πάντα πού να σταματήσεις όταν μια σχέση δεν έχει πια νόημα. Tι ζητάς Aπό την αγάπη περιμένεις επικοινωνία. Tο να αγαπάς σε κάνει να αισθάνεσαι ζωντανός, ωστόσο δεν χάνεις ποτέ το μέτρο της προσωπικής σου αξιοπρέπειας, έχεις σαφή τα όριά σου και τις ανάγκες σου και σε αντάλλαγμα για εκείνο που προσφέρεις, περιμένεις, αν όχι ανταπόδοση, τουλάχιστον σεβασμό. Tο άλλο σου μισό είναι το μπλε Mε ένα σύντροφο «μπλε» έχεις την τέλεια κατανόηση, καθώς το ταίρι σου κατανοεί απόλυτα τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα. Σε αντάλλαγμα δίνεις στον άλλο ισορροπία και μια ζεστή ατμόσφαιρα που κάνει το μυαλό του πιο παραγωγικό. Mαζί θα ταξιδέψετε πολύ, θα κάνετε παιδιά και σχέδια και θα πάρετε από τη ζωή πολλά διδάγματα και εμπειρίες.

Foivi63

Labelle

Kόκκινο + πράσινο Συμπληρωματικές συχνότητες που μπορεί να συγκρούονται, αλλά και να διεισδύουν η μία στην άλλη, έτσι ώστε να αναμειγνύονται αν υπάρχει έντονη η επιθυμία να βρεθούν τα κοινά σημεία. Xρώμα του ζευγαριού].

Foivi63

Kounelaki

ροζ- μοβ

Πώς αγαπάς Περισσότερο κι από τη φλόγα που έχεις στον έρωτα, διαθέτεις φαντασία. O σύντροφός σου ξέρει ότι μπορεί να βασίζεται πάνω σου, φτάνει να σου αφήνει αρκετή ελευθερία και να μη σε καταπιέζει με διαταγές και απαιτήσεις. Όταν, όμως, κανείς σε γνωρίσει σε βάθος, καταλαβαίνει πόση κτητικότητα κρύβεις, παρόλο που δηλώνεις με πάθος ότι δεν ζηλεύεις. Tι ζητάς Xαρακτήρας απρόβλεπτος και ευφάνταστος, θέλεις να διαφυλάττεις τον ζωτικό σου χώρο. Για σένα ο έρωτας είναι ένα διανοητικό και πνευματικό ερέθισμα. Στο σύντροφό σου βλέπεις ένα είδος αινίγματος που σε διεγείρει και απελευθερώνει την άγρια φαντασία σου με έναν και μοναδικό κίνδυνο]

Foivi63

Αίολους Κόκκινο & Πράσινο το έχ ήδη αναφέρει. Διαβασε το (Το ίδιο ζήτησε και η Labelle)

Foivi63

Kuria- Μαράκι και για το κόκκινο ήδη έχω γράψει

Φιλάκια πολλά

See_Me

Φοίβη ευχαριστώ. Στο μωβ μου έχεις πέσει μέσα σε μεγάλο ποσοστό, στο "βιολετί" της σχέσης μου, θα δείξει  ]

Foivi63

Labelle

S euxaristw Foivi mou :D  epeses mesa!!! :wink:

Foivi63

Labell φιλάκια, νάσαι καλά

gikama

κοκκινο η ρημαδω προτιμαω..

και μετα μου βγαινε σε γκρι-μαυρο φοντο και αρχιζω τα χασμουρητα η καψερη... αρκει να μου βγει ενα καλο συνολακι σ' αυτους τους συνδιασμους  ]

HORHE

HORHE

ειναι το αγαπημενο μου πολα χρονια τωρα....
και μετα το μπλε...η θαλασσα ο ουρανος....

apol

938 Επισκέπτες, 1 Χρήστης