Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 521
  • Total: 522
  • Leon

ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Ξεκίνησε από Maniat, Μαΐου 29, 2006, 11:42:55 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Maniat

Θυμάστε εκείνη την καταπληκτική σειρά της ΕΤ1 "Ο Χίτσκοκ παρουσιάζει"?

Νομίζω ότι, αν αρχίσουμε συντονισμένα να τηλεφωνούμε στην ΕΤ1 και να ζητάμε επιμόνως να την ξαναδείξουν, θα τα καταφέρουμε !

Το τηλέφωνο της ΕΤ1 είναι 210-6066000 (σατανιστές είναι ήθελα νά'ξερα?)

Μπορείτε να πάρετε 160 φορές ο καθένας (θα νομίζουν ότι είστε 160 διαφορετικοί τηλεθεατές - αν και δε νομίζω να είναι τόσο αισιόδοξοι ώστε να πιστέψουν ότι έχουν τόσους πολλούς)

ΕΓΩ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΑΛΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

[size=24]ΘΑ ΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ[/size]

chriastina

.....περαστικά σου καλό μ!

Enia

Ρε ταραχοποιό στοιχείο...!!! :lol:  lol  :lol:

Εγώ που δεν τη θυμάμαι τη σειρά...?  :shock:  :roll: Να πάρω τηλ ή θα μου κάνουν καμμιά ερώτηση-παγίδα?  :roll:  :shock:

ΥΓ: Μορούμε να κάνουμε το ίδιο και για την Κάντυ-Κάντυ?!  :oops:  :oops:  :oops: Σας παρακαλώωωωωω!!!  :cry:

Maniat

χαχαχαχ
βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΛΕΜΕ !

Ενια, είναι εκείνα τα φιλμάκια μικρού μήκους που παρουσίαζε ο Χίτσκοκ. ¨Εβγαινε φαρδύς πλατύς στην οθόνη πριν την ταινία κι έλεγε πάντα κάποια μυστηριώδη ατάκα (το μυστήριο λυνόταν όταν έβλεπες την ταινία)
Πάρε και δε θα μπερδευτείς, σου έχω εμπιστοσύνη.

Κρις, είπαμε : Λιωμένη σοκολάτα. Τα παράπονά σας στην κυρία !

pingo

Παράθεση από: "Enia"Ρε ταραχοποιό στοιχείο...!!! :lol:  lol  :lol:

Εγώ που δεν τη θυμάμαι τη σειρά...?  :shock:  :roll: Να πάρω τηλ ή θα μου κάνουν καμμιά ερώτηση-παγίδα?  :roll:  :shock:

ΥΓ: Μορούμε να κάνουμε το ίδιο και για την Κάντυ-Κάντυ?!  :oops:  :oops:  :oops: Σας παρακαλώωωωωω!!!  :cry:

Ούτε εγώ την θυμάμαι....
Αλλά για τιν Κάντυ-Κάντυ θα συμφωνήσω μαζί σου... :wink:  :wink:

kuria

φτου σου λαοπλανα!!!
με τετοιο τιτλο που εβαλες πιστεψα κι εγω η "σχεδον" γυναικα πως ξεκινησαμε την επανασταση εναντια στο κατεστημενο της δεξιοκαβαλης πολιτικης...
αλλα τι να περιμενω απο μια Maniatισσα σαν εσενα...
 :P

και για να επανορθωσεις... σε καθενα απο τα 160 τηλεφωνα σου στην ΕΤ1 (δουλεια δεν ειχε η Maniat... τις μετοχες του ΟΤΕ ανεβαζε...) θα ζητας και επαναπροβολη των Teletubbies!!!!!!!!
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

apol

τινος ειναι βρε γυναικα τα παιδια.........
ανταρτικα τραγουδια δε γραφουμε?

barby

[size=24][/size]KAI TO ΡΩΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?ΓΙΟΥΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Maniat

ΣΤΟΝ ΤΑΒΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αχ βρε να είστε καλά ! Το ήξερα ότι θα πάρετε όλοι τηλέφωνο ! ΠΗΡΑΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ?

Κυρία, εννοείται πως κάνουμε επανάσταση ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΙΤΣΚΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Επίσης να θυμηθώ να φτύσω τον κόρφο μου, να κουνηθώ από τη θέση μου και να χτυπήσω ξύλο! Εγώ μανιάτισσα???????? και γενικώς πελοποννήσια?????????? ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΤΑΞΑΝΑΦΤΟΥ και μακριά από μας οι από κάτω από τ'αυλάκι ! ΕΛΕΟΣ !

ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς και μανιφέστα και με ζουρνάδες και με νταούλια και με ταμπούρλα (αυτό το όργανο έψαχνα εξ αρχής)

chriastina

Παράθεση από: "Maniat"Επίσης να θυμηθώ να φτύσω τον κόρφο μου, να κουνηθώ από τη θέση μου και να χτυπήσω ξύλο! Εγώ μανιάτισσα???????? και γενικώς πελοποννήσια?????????? ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΤΑΞΑΝΑΦΤΟΥ και μακριά από μας οι από κάτω από τ'αυλάκι ! ΕΛΕΟΣ !

:evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Enia

Παράθεση από: "Maniat"Επίσης να θυμηθώ να φτύσω τον κόρφο μου, να κουνηθώ από τη θέση μου και να χτυπήσω ξύλο! Εγώ μανιάτισσα???????? και γενικώς πελοποννήσια?????????? ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΤΑΞΑΝΑΦΤΟΥ και μακριά από μας οι από κάτω από τ'αυλάκι ! ΕΛΕΟΣ !

:evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Κατς καλά, γιατί θα αφήσω κατά μέρος το ένα μου μισό (το νησιώτικο) και θα βγει στην επιφάνεια το άλλο (το πελλοπονησιακό) και θα γίνουμε θέαμα! ορίστε μας!... που μου θες να γίνεις και τρισεκατομυριούχα! :evil: (άσχετο, αλλά ήθελα να το πω!)

:evil: Με θύμωσες και δεν θα πάρω τηλέφωνο για τον Χίτσκοκ.. ΜΟΝΟ για την Κάντυ-Κάντυ!  :twisted:

Maniat

haahahah
κοίτα που ξεσπαθώσαν οι καταυλακιώτισες ! (ευτυχώς για να ξέρουμε από πού να φυλαγόμεθα) απαπαπαπαπαπ, καλά που χετε και το άλλο σας μισό και σας σώζει ! Σας αγαπάω κι ας μην πάρετε τηλέφωνο (τις μισές)

kuria

αγαπα τον πλησιον σου κι ας ειναι και... καταυλακιωτης...   :P  :P  :P

Enia

έτσι, έτσι... όταν μας συμφέρει μας πιάνουν τα χριστιανικά μας ήθη...

kuria

δηλαδη τι ηθελες να πω enia μου;  
"φαε γιατι θα σε φανε οι καταυλακιωτες"
"οι καταυλακιωτες σε ριχνουν στη θαλασσα και σε βγαζουν στεγνο"
"ο καλυτερος εχει σκοτωσει τον αδερφο του" κλπ κλπ;

οχι καλη μου... δε θα πεσω εγω... μια kuria σε τοιουτο επιπεδο...
προτιμω να εκφραστω συμφωνα με τα ελληνοχριστιανικα ηθη που γαλουχηθηκα...
   :P  :P  :P

521 Επισκέπτες, 1 Χρήστης