Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΨΥΧΗ ΜΟΥ Σ" ΑΓΑΠΑΩ

Ξεκίνησε από Foivi63, Μαΐου 30, 2006, 08:50:04 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Foivi63

[size=18]Δεν υπάρχει μέρα που να μην σε σκέφτομαι, να μην εύχομαι να είμαστε μαζί! Είσαι το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι! Είσαι το καλοκαίρι και είμαι ο χειμώνας! Σ' αγαπάω και στο λέω απλά! Σ' αγαπάω και είναι η αλήθεια με κανένα ποίημα, κανένα τραγούδι δεν μπορώ να στο πω απλά! Σ' αγαπάω! Ας είχα την δύναμη για λίγα δευτερόλεπτα να μετακινήσω τα αστέρια και τότε όλος ο ουρανός θα έγραφε αυτά τα λόγια! Θα έγραφε

ΨΥΧΗ ΜΟΥ Σ' ΑΓΑΠΑΩ
[/size]

Foivi63

[size=18]ΨΥΧΗ ΜΟΥ Σ' ΑΓΑΠΑΩ!!!!!!!!![/size]

junkie

Αχ τι ωραία συναισθήματα.... ]

barby

[size=24][/size]ΑΝ ΒΡΕ ΦΟΙΒΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΕΛΕΓΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ?

anastasia

anastasia

mourmouritsas

Anonymous

Kai meta anarwtieste giati sas krazoune  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

kodikas

Παράθεση από: "Foivi63"[size=18]Δεν υπάρχει μέρα που να μην σε σκέφτομαι, να μην εύχομαι να είμαστε μαζί! Είσαι το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι! Είσαι το καλοκαίρι και είμαι ο χειμώνας! Σ' αγαπάω και στο λέω απλά! Σ' αγαπάω και είναι η αλήθεια με κανένα ποίημα, κανένα τραγούδι δεν μπορώ να στο πω απλά! Σ' αγαπάω! Ας είχα την δύναμη για λίγα δευτερόλεπτα να μετακινήσω τα αστέρια και τότε όλος ο ουρανός θα έγραφε αυτά τα λόγια! Θα έγραφε

ΨΥΧΗ ΜΟΥ Σ' ΑΓΑΠΑΩ
[/size]

δώσε βάση και πρόσεξε..
Τσιγαρίζεις το κρεμμύδι σε σιγανή φωτιά κι αφού ροδοκοκκινίσει ρίχνιεις μέσα την συκωταριά...
Μετά την σβιήνεις με άσπρο κρασί και ρίχνιεις κι ένα μήλο μέσα
Παίρνιεις ένα λεμόνι και το βάζεις στο ψυγείο. (τραβάει τις μυρουδιές από τα κωλόψαρα που ξέχασες από προχτές)...
Τα βράζεις όλα μαζί (χωρίς το ψυγείο) για ένα τέταρτο ή μέχρι ότου δεν τα κάνεις κάρβουνο..

Αν τώρα μετά απ όλη την τέχνιη , δεν πετύχει να τον ρίξεις..

Τουλάχιστον δεν θα μείνιεις νηστική..

Panagiotis

Παράθεση από: "Foivi63"[size=18]Δεν υπάρχει μέρα που να μην σε σκέφτομαι, να μην εύχομαι να είμαστε μαζί! Είσαι το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι! Είσαι το καλοκαίρι και είμαι ο χειμώνας! Σ' αγαπάω και στο λέω απλά! Σ' αγαπάω και είναι η αλήθεια με κανένα ποίημα, κανένα τραγούδι δεν μπορώ να στο πω απλά! Σ' αγαπάω! Ας είχα την δύναμη για λίγα δευτερόλεπτα να μετακινήσω τα αστέρια και τότε όλος ο ουρανός θα έγραφε αυτά τα λόγια! Θα έγραφε

ΨΥΧΗ ΜΟΥ Σ' ΑΓΑΠΑΩ
[/size]
ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΦΟΙΒΗ.ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ...ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ.  ΠΑΝΟΣ

Enia

Βρε Πάνο μας... Σε αγαπάω σε εκτιμάω (ακόμα περισσότερο μετά τα γεγονότα της Κυριακής - ξέρεις εσύ ποια λέω ) αλλά αυτά τα caps βρε καμάριμ σταμάτα τα επιτέλους... πιάστηκαν τα δαχτυλάκια μου να στο πληκτρολογώ, και δίνεις και το κακό παράδειγμα στην άλλη τη γκαβή -η οποία ανάγκη δεν έχει, αλί σε μας τις τσαχπινομάτες και γαϊτανοφρύδες όμως, που δεν είμαστε και είδωλα...  :roll:

Σα να ξέφυγα? Πάλι? Εν κακό... (Η ζέστη φταίει..)

Πάντως... (για να μείνω εντός θέματος κατά τι)...

[size=24]Κι εγώ σ'αγαπάω μαλακισμένο κι ας μου έχεις βγάλει την ψυχή... πάλι...[/size]

Στα διάλα...  :evil:

kodikas

Παράθεση από: "Panagiotis"ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΦΟΙΒΗ.ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ...ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ.  ΠΑΝΟΣ

μη σε δούνε να προκόβεις, αμέσως η ζήλεια και ο φθόνος..!!

Δεν μπορώ να αρθρώσω λέξη..
δεν έχω τίποτα  να πω..
τίποτα άλλο παρά μόνο ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ!!

Foivi63

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΦΟΙΒΗ.ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ...ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ. ΠΑΝΟΣ
Παράθεση[size=18]Τόσο καιρό Πάνο πόσο χαμηλά με είχες δηλαδη?

Τα πραγματικα συναισθηματα Πάνο μου δεν κρύβονται. Εισαι ανθρωπος με συνειδηση και συναισθηματα, ακολουθησε τη λογική σου και άσε κατά μέρος τον εγωισμό
.[/size]

Enia

Άγιε μου Νεκτάριε, δώσε μια φορά να βγουν σωστά τα εφέ στο κείμενο και να μην συγχίζομαι, κι εγώ γονατιστή θα ανέβω στο ναό σου να προσκυνήσω...!!

Enia

....και μετά θα πέσω και με κουστούμι στη Σουβάλα!!

:lol:

smouts!

:wink:

551 Επισκέπτες, 1 Χρήστης