Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 488
  • Total: 489
  • Leon

Στο 1ο ραντεβού θα πάρω μαζί και τον Ψυχαναλυτή μου..

Ξεκίνησε από elix, Ιουνίου 04, 2006, 09:48:54 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

elix

Στο 1ο ραντεβού θα πάρω μαζί και τον ψυχαναλυτή μου..

Δεν πάει άλλο πια!!! Δεν βγάζω άκρη.
Και για να μην καταλήξει το πρώτο ραντεβού σε Βατερλώ θα τον πάρω μαζί μου, μήπως και καταφέρει να διαγνώσει:

1. Οταν μια γυναίκα σου μιλάει και υπεραμύνεται της ισότητας των φύλων και των νέων ρόλων του άντρα και της γυναίκας, μήπως μέσα της φαντάζεται ότι τρέχει σ΄ ένα δάσος κ΄εσύ να την κυνηγάς, να την...(κυνηγός-θήραμα)

2. Οταν σε προκαλεί ερωτικά και συ προχωράς, μήπως σου πει μετά: τόκανα για να σε δοκιμάσω και μόνο γιαυτό με θες και άντε γειά;

3. Οταν σε προκαλεί ερωτικά και συ δεν προχωράς- γιατί λες μπορεί να το κάνει για να με δοκιμάσει- μήπως πει μετά στη φίλη της, α! τον μαλθάκα;

4. Οταν μιλάτε για ώρες "ποιοτικά" και έχετε ανέβει σε δυσθεώρητα ύψη πνευματικής απόλαυσης μήπως σου πει στό τέλος: καλά όλα αυτά αλλά με το "άλλο" τι γίνεται, το αργήσαμε!

5. Οταν επί μήνες μιλάτε στο δίκτυο και είναι μεσα στη μαύρη απελπισία και την συναντάς και είναι μέσα στην τρελλή χαρά, μήπως κάπου χάνει και πού;

6. Οταν συναντιέστε για πρώτη φορά και σας λέει ότι κάποιον της θυμίζετε, μήπως της θυμίζετε όντως τον πρώην που δεν έχει ξεπεράσει και σας θέλει για copy;

Τα παραπάνω, μια μικρή συγκομιδή από οταν! -πραγματικά!-
Σεις θα έχετε σίγουρα ακόμα παραπάνω. Πέστε τα. Μήπως και βγάλουμε άκρη με τις γυναίκες!
Και οι γυναίκες τι λένε;

Πάντως καλού-κακού πάρτε μαζί και τον ψυχαναλυτή σας!  :roll:  :roll:  :roll:

kaith

elix ασε το ψυχαναλητη το μονο που σε συμβουλευω <αν μπορεις>αποκτησε θηλυκο μυαλο ,ισως τοτε μας καταλαβεις.ασε που πολες φορες και εμεις οι ιδιες δεν καταλαβαινουμε τον χαρακτηρα μας θα μας καταλαβουν οι αλλοι;

isabella

Λυπάμαι που θα στο πω έτσι ωμά, άκρη δε πρόκειται να βγάλεις ποτέ από το πρώτο ραντεβού.Οπως έχει πει ένας πολυ καλός μου φίλος, απλά εντοπίζεις οτι ταιριάζεις ενα 20% και ξεκινάς και το χτίζεις..

elix

Παράθεση από: "isabella"Λυπάμαι που θα στο πω έτσι ωμά, άκρη δε πρόκειται να βγάλεις ποτέ από το πρώτο ραντεβού.Οπως έχει πει ένας πολυ καλός μου φίλος, απλά εντοπίζεις οτι ταιριάζεις ενα 20% και ξεκινάς και το χτίζεις..

Μα Ισαβέλλα μου, τα βαριά συμπτώματα ...της νόσου που ανάφερα, παρουσιάζονται στο πρώτο ραντεβού και πρέπει να αντιμετωπιστούν ακαριαία.

Τι κάνεις, την κοπανάς;
Ή κάνεις το χαζό και σφυρίζεις αδιάφορα.

Γιαυτό σου λέω]Ψυχαναλυτής και πάλι ψυχαναλυτής!!![/b]

ΥΓ. Μήπως ο γνωστός σου που ανάφερες είναι ψυχαναλυτής και δεν έχει πρόβλημα; Δεν εξηγείται άλλως. Για ρώτησέ τον!!!

isabella

Εγώ πάντως ποτέ δεν έμαθα να σφυρίζω..
Στο κάτω κατω , υπάρχουν και οι σφυρίχτρες, τι να κουραζομαι...
Αν το κρεας σου μυρίσει απο την αρχή, δεν το τρως, το πετάς.

kaith

ο ψυχαναλητης να ειναι γενους θηλυκου παρακαλω μπας και βρειτε ακρη διαφορετικα........

seagull

πάντως ,και δεν θέλω να βάλω "μια γνωριμία" και τα συναισθήματα εντός κανόνων  γραμματικής και άλγεβρας,το θέμα είναι καταρχήν το "κλικ"
Όπως το γράφει μια φίλη απο δω και όπως το υπογράφει το μέλος χημεια,
και καποιοςπου μίλησε ακόμη και για το τρόπο που περπατάει κάποιος
Είτε αυτή είναι φιλική είτε κάτι παραπάνω.Από κει ξεκινάει και γκαβώνεσαι και δεν το αναλύεις και ψαχνεις καν,αλλά περνας όμορφα
Το λέει το μέσα σου ]

Sara

Έλιξ?να σ πω..
Μήπως να ΄παιρνες 2? :roll:

elix

Παράθεση από: "Sara"Έλιξ?να σ πω..
Μήπως να ΄παιρνες 2? :roll:

Το σκέφτηκα βρε Σάρα μ, αλλά πάει πολύ το μαλλί!

Άσε που για να συμφωνήσουν και οι δυό στις διαγνώσεις τους, η κοπιλίτσα θα την έχει κάνει!

Λέω το λοιπό, να βρω μια κοπιλίτσα-ψυχαναλύτρια για το 1ο ντέητ.
Δυο σε ένα  :idea:
Θα μου έρθει και τζάμπα.

Sara

ok,Ελιξ!
Θα τ ΄αντέξεις όμως να ψυχαναληθείς απ το πρώτο ραντεβού??
Είσαι έτοιμος??
Ε??
Ε??

anastasia

kodikas

ρε αναστο..

μη γραφεις με κεφαλαια, ανανταριαζεται ο ελιξ και καιει τις μπριζολες!

Bijoux

ελιξήριο της υποψίας
τον ψυχαναλυτή τον θες για να σου απαντήσει σε όλα αυτά;

χμμμ με σοκάρεις με όσα γράφεις :shock:

εγώ η γυναίκα απλά κουνάω το κεφάλι μου :P

elix

Παράθεση από: "anastasia":roll:

Αναστασούλα μου!!!
Τώρα βρε είδα τη φατσούλα σου!
Και επειδή την είδα και σε άλλα άρθρα, φαντάζομαι ότι θα είναι κάτι σαν έγκριση.
Φχαρστώ  βρε, ο Θεός να μου κόβει άρθρα και να σου δίνει φατσούλες.

Εχτός πια...
κι αν δεν μπορείς να μιλήσεις ακόμα!
Οπότε έλα μαζί...

-Να Λόλα, το μήλο!
-Μίμη ,να, ένα τόπι!

Μη φοβάσαι, δεν δαγκώνω, το πολύ να δαγκώσω το μήλο της Λόλας.

heinrich

Δωστης αλλη μια ευκαιρία....
Δωστης αλλη μια ευκαιρία...

Aμάν, όλα γρήγορα τα θέλετε.....
Xαλαρώστε λιγάκι, έτσι και αλλιώς ένα πρώτο ραντεβού είναι. Δεν θα ξεβρακωθείτε ψυχικά από την πρώτη στιγμή. Aφήστε και λίγο χώρο για μετά. Πιπέρι isabella.
Δεν μιλάμε για κρέατα...

488 Επισκέπτες, 1 Χρήστης