Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 245
  • Total: 245

Προξενιό οι Παίδαροι και οι κορασίδες (Νο1)

Ξεκίνησε από Anonymous, Ιουνίου 06, 2006, 11:41:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SoFiA24

Παράθεση από: "isabella"No 6 χρωστας μια απαντησουλα....εχουμε και περιεργεια ]

ΠαράθεσηΤι σε κάνει να πιστεύεις οτι δε θα σ αναγνωρίσω ή μάλλον καλύτερα τι σε κάνει να πιστεύεις οτι δεν έχω ήδη κάποια ιδέα για το ποιος μπορεί να είσαι ; (Εγώ θα σου πρότεινα να αφήσεις το χαμηλό φωτισμό κατά μέρος πάντως  )

Ποιο μέρος της Ελλάδας θα ήθελες πολύ να επισκεφτείς και δεν έχεις κατορθώσει ακόμα και γιατί ;

Στελλίτσα...έχει απαντήσει ήδη σ αυτήν την ερώτηση... μην τον τρελλάνουμε τον Χριστιανό  ]

isabella

SoFiA24

Παράθεση από: "PaidarosNo6"
Παράθεση από: "SoFiA24"
ΠαράθεσηΝίσυρος...ενδιαφέρον... Θ αλλάξω λίγο το ύφος των ερωτήσεων ελπίζω να μη σε πειράζει]

Ζώο.... χμμμμμ... νομίζω γαϊδούρι. Είναι πράο, φιλήσυχο και του αρέσει να βοηθάει τους ανθρώπους. Αν το νευριάσεις όμως ξέρει να σου ρίξει κλωτσιά που θα είναι όλη δική σου. Επίσης, ενώ σπάνια του αναγνωρίζεται δόξα, δεν παύει να είναι το ζώο που κουβάλησε τον Χριστό στην πλάτη του.

Φημίζεται επίσης και για τη μεγάλη αντοχή του στην κοπιώδη εργασία, στον καύσωνα, στις ασθένειες, στην πείνα και την δίψα. Είναι λιτοδίαιτο , απίστευτα υπομονετικό και ζει πάρα πολλά χρόνια. (Α ρε παππού... κοίτα να δεις που μου χρησίμευσε η πληροφόρηση...) Βέβαια είναι μέσα στο πείσμα και λίγο απαιτητικούλι και σιχασιάρικο σε ότι αφορά στο νερό αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες...

Από την προηγούμενη συμβολή της Πάπυρος Larousse προκύπτουν 2 ερωτήματα ]

Anonymous

βρε βρε τις κορασίδες
πάντα το έλεγα ότι οι γυναίκες όταν κάνουν τους κυνηγούς είναι ανελέητες αλλα εσείς θα μου τους βιάσετε τους παίδαρους πριν το καταλάβουν καν δηλαδή

είναι και άβγαλτα τα παλικαρια και θα πάνε άπατα.......

Όλοι παίδαροι ένα μικρό stop εδώ μέχρι να οργανωθούμε στις δικες σας ενότητες γιατί οι κορασίδες έχουν ανοίξει κρυφό θέμα και κάνουν συστηματική δουλειά

σημειώνουν και λένε μεταξύ τους ποίες ώρες μπαίνετε οποτε τι λέξεις και φράσεις χρησιμοποιείτε ως παίδαροι και με την αναζήτηση αναζητούν στο φόρουμ λέξεις κλειδιά και σας ψαρεύουν όταν μπαίνετε στο chat room μας σας ψαρεύουν κάργα.
Βρε σεις σημειώνουν μέχρι και ώρες και συνήθειες....

(και μη φωνάζετε κορασίδες που έστω βασικά ενημερώνω τους παίδαρους για τις κρυφές σας ενότητες. Εγώ τουλάχιστον το κάνω φανερά εδώ εσείς χρησιμοποιείτε ενότητα που ήταν για την προξενήτρα σας και κάνετε ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ)
Να μη ετοιμάσουν και τα παλικαρια μας οχυρωματικά έργα....
νισάφι πια....... τόσος κόπος

λοιπόν time out παίδες να οργανωθείτε μεταξύ σας να συνεχίσετε να κάνετε πάσες τις ώρες που ποστάρετε και μεταξύ  σας (και να οργανωθούν καλύτερα) και να δίνει ο ένας φράσεις και ατάκες που χρησιμοποιεί σε άλλους

για το ερώτημα για μουστάκι κλπ που ρώταγες Chris

κόβετε η ερώτηση.

Είναι άμεση και προσδιοριστική διότι έχουμε παίδαρους με μουστάκι οποτε η πει ναι η πει όχι είναι άμεσο κάρφωμα.
Και οι κανόνες υπάρχουν για να συμπληρώνονται

Υ.Γ.
ναι μερικές από τις φωτό τις έδωσα εγώ τυχαία οποτε μπορείτε να μπερδευτείτε με την ησυχία σας

(καλά εεεε!!!!... μ αρέσω όταν με πιάνει το Δημοκρατικό μου)

riaghul

Ηρθα κι εγώ σήμερα με κεφαλόπονο μεν...αλλά με
διάθεση να ρωτήσω κανένα παιδαρο....

κι έπεσα σε ...time out....

:(

(θέλω να προλάβω κανα δείπνο λέμε....)

isabella

riaghul  ρώτα εσύ και αστους να ψαχνονται...που ακουστηκε στη 2.μερα παιχνιδιου time-out οεο;;;;;;;;;;;;;;;;

Anonymous

time out έληξε

βγάλαμε δυο ψηλούς και ρίχνουμε στο τερέν δυο πιο κοντούς να ενισχύσουμε το κέντρο και τα περιφερειακά σουτ.
Έτσι κι αλλιώς τα time out αν ξανά υπάρξουν αφορούν τους παίδαρους οι κορασίδες κάντε δουλειά σας.....

έχουμε δικαίωμα κάνα δυο time out ανά ημίχρονο να πάρουμε και καμια ανάσα

ρε σεις...
προσοχή εσείς γιατί θα σας πάρουν και τα σώβρακα χωρίς να το καταλάβετε καν..........

LoVeDePy

Profanws eleipsa polles meres ... kai den prolava oute enan paidaro.. einai tis moiras mou telika..  ]

isabella

Ντεπυ απο οτι εχω δει, το νο 2 ,9 και το νο 4 δεν εχουν πολλες θαυμαστριες!
ΟΡΜΑ!
:D  :D  :D  :D

riaghul

Με αφορμή αυτό που έγραψε ο Κώστας...

ρωτάω τον  αρρενωπό παίδαρο Νο 4

φοράς σώβρακο κάτω απο το μπουρνούζι?
για να ξέρω ..άν σου το πάρω η όχι :P

LoVeDePy

Isabellakiiiiii ty  ]

Loipon..... ante as rwtisw to noumero 4....  ]

Axm.... Paidare No 4... na rwtisw poso kairo eisai egegramenos ston A33.... sto peripou... kai an exeis parevrethei se kafedes me ta melh.. i se meeting???
:roll:

PaidarosNo2

Παράθεση από: "isabella"Ντεπυ απο οτι εχω δει, το νο 2 ,9 και το νο 4 δεν εχουν πολλες θαυμαστριες!
ΟΡΜΑ!
]

Ρε, εγώ δεν θέλω χάρες!!!!!!!!!!!!!!

Δε θα σκάσω κιόλας

PaidarosNo4

Παράθεση από: "riaghul"Με αφορμή αυτό που έγραψε ο Κώστας...

ρωτάω τον  αρρενωπό παίδαρο Νο 4

φοράς σώβρακο κάτω απο το μπουρνούζι?
για να ξέρω ..άν σου το πάρω η όχι :P
καλοσοριζω το παιχνιδι και εγω
φοράω για να έχει και λίγη δυσκολία στην αρχή,
αλλα μην φοβάσαι όμως,οσο περνάει ο καιρός θα γίνομαι πιο εύκολος!
αλλά δύσκολα το δίνω να το ξέρεις!

PaidarosNo5

Παράθεση από: "Jezebell"Νο 5  :arrow: Χμμ, ποια ειναι η αγαπημενη σου ταινια φιλτατε γκουσ?

Χερομαι που μου εκανες αυτη την ερωτηση.
Μ αρεσει ο ʽπολεμιστης του φωτοςʼ που ειναι ικανος να κατανοησει το θαυμα της ζωης, να παλεψει μεχρις εσχατων για κατι που πιστευει και τοτε ακουει τις καμπανες που η θαλασσα κανει νʼ αντηχησουν στο κρεβατι του.

PaidarosNo1

Isabella :arrow:Νομιζω εχω απαντηση σε αυτην την ερωτηση στην Σοφια
αλλα θα σου πω και κατι περισοτερο,Δεν μου αρεσει να περιαυτολογω..
τωρα αυτο αν θα το καταταξεις στα πλεονεκτηματα η στα μειονεκτηματα
ειναι δικο σου θεμα.

Sofia :arrow: Το σιγουρο ειναι οτι θα ειμαι παντος καιρου και δρομου,τωρα τι?μου αρεσει πολυ το Jeep tseroki,ισως αυτο.

245 Επισκέπτες, 0 Χρήστες