Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 272
  • Total: 273
  • Leon

Μη φευγεις μη

Ξεκίνησε από apol, Ιουνίου 08, 2006, 09:02:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

apol

ενα θεμα που μπορει να παιξει διπλα απο τη μια να συμπληρωσει το κενο μιας ομαδας ευαισθητων,συναισθηματικωνθεματων που εχουν τεθει .....και μας ταλανιζουν.!!!!!!!!!!!!!!!!
απο την αλλη να λειτουργησει ως προτροπη για τα μελη που την εκαναν η πανε να την κανουν με ελαφρα πηδηματακια..........

Nikos28

:)

Μια μικρή ιστοριούλα, αληθινή, ασχέτως αν δε θυμάμαι ονόματα και χρονολογίες...

Κάποτε, όταν η ρωμαΐκή αυτοκρατορία ήταν στη δύση της, ένας απο το περιβάλλον του Ρωμαίου αυτοκράτορα του είπε το εξής:

''Κάτι πρέπει να κάνουμε! Ο στρατός μας γέμισε απο μισθοφόρους και οι βάρβαροι είναι προ των πυλών! Επιτέλους, κάτι πρέπει να κάνουμε για να σώσουμε την αυτοκρατορία!''

Τι του απάντησε ο αυτοκράτορας;

''Αν ήξερες τι ωραία λάχανα έχω στον κήπο μου, δε θα το' λεγες αυτό...''

apol

μια λαικη παροιμια λεει

καιρος φερνει τα λαχανα καιρος τα παραπουλια

Nikos28

Σωστά.

''Καιρός του φυλάττειν και καιρός του ρίπτειν'', όπως λέει και ο Εκκλησιαστής της Βίβλου...

Όλα τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους.

Κι εμείς το ίδιο.

apol

μη φευγεις μη με πονο σου φωναζω ......Γιαννης Παριος

anastasia

mh feygeis min me afiseis monh mou giati den mporo makria sou...

HORHE

αν ηξερες οσα θελω να σου πω..
αν εβλεπες οσα δακρυα θελουν να βγουν αλλα δεν βγαινουν μην σε πληγωσουν,
αν ηξερες οσα δεν σου λεω να μην σε πιεσω..
αν ηθελες ολα τα αισθηματα μου τα ανεγγιχτα...
αν εβλεπες,αν ηξερες,αν ηθελες...
μην φυγεις μη...
και ο ηλιος παλι θα βγει...

seagull

Παράθεση από: "apol"μη φευγεις μη με πονο σου φωναζω ......Γιαννης Παριος

Αστέρι κακοφωνίξ,αυτό που παθαίνεις και τραγουδάς,όπως και ο κόδικας,σου συμβαίνει συχνα? και πριν τον πρωινό καφε?
Ερωτικός ο Πάριος όσο λίγοι..και η Πάρος...ήμουν τον Σεπτέμβρη...(....)
κανονικά θες σκότωμα αλλά το παραβλέπω
Έχω να το ακούσω πολλά χρόνια ολόκληρο..Τι μου θύμησες..μην πω ότι πρέπει  να το χω και σε κασσέτα!
Όταν κάποιος θέλει να την κάνει πάει να πει ότι η βάρκα μπάζει από κάπου νερά,κάτι δε πάει καλά και το κουμπάκι ανάβει κόκκινο..ξέρω το λεω κάπως ξενερουά γιατί παρεμβάλει και ο Πάριος και το δυσκολευει πολύ πολύ...
Δεν είμαι σε τέτοια φάση να μιλήσω αντικειμενικά,δεν θα άφηνα την δική μου σχέση εύκολα πριν απο αυτό...όμως αν μου έδειχναν τα νερά ή καταλάβαινα ότι όντως δεν πάει άλλο θα "την έκανα" χωρίς πολλές λέξεις μετά και γυρίσματα.θα προσπαθούσα εν καιρώ,από απόσταση να λέω..καλημέρα..τι κάνεις..να σαι πάντα καλά.
Κάποτε θα αναγνώριζα καλύτερα τον εαυτό μου,όσο κι αν κόστιζε,ότι και αν έπρεπε να κοιμήσω βαθειά.
Δεν έχει νόημα να παλεύεις για κάτι που είναι τελειωμένο,αν είναι, αλλά οφείλεις να μάθεις από αυτό,έστω να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη.
Ασκαρδαμυκτί..και συνεχίζοντας ελληνικα..ότι αξίζει πονάει και είναιν δύσκολο.Πυξ Λαξ
και..γω τραγουδάω απαίσια,προτιμώ να παίζω μουσική καμμιά φορά και το λέωνα τα ακούει η Ενυα ..μπας και αλλάξει γνωμη και βγάλει τον βόα έξω

heinrich

μη φευγεις μη.....

εχεις να μαζέψεις και τα υπόλοιπα  που μου ξεχειλίζουν τη ντουλάπα.

Nikos28

Γιατί τόση απογοήτευση ρε συνάδελφοι;

Αφού τα πάντα σ' αυτόν τον κόσμο κάνουν τον κύκλο τους. Ακόμα και ο ήλιος, ο βασιλιάς της ζωής, ανατέλλει και δύει. Τίποτα δεν εξαιρείται απ' αυτόν τον οικουμενικό κανόνα...και, φυσικά, ούτε εμείς εξαιρούμαστε.

Πριν απο 1 χρόνο, όταν άρχισα ν' ασχολούμαι μ' αυτό το forum, έγραψα σε ένα θέμα κάποιους στίχους απο το Φάουστ του Γκαίτε:

''Όμως η Γη γυρνά παντοτεινά, τόσο γοργά που να το νοιώσεις δε μπορείς, πότε μες τη λαμπράδα παραδείσου, πότε μες τα σκοτάδια της αβύσσου''...

Η ομορφιά και η γλαφυρότητα αυτών των στίχων με στήριξε σε δύσκολες στιγμές και είμαι βέβαιος οτι μπορεί να στηρίξει κι εσάς.

Σας χαιρετώ μέχρι νεωτέρας  :)

apol

η  seagull  εγραψε
μπας και αλλάξει γνωμη και βγάλει τον βόα έξω

δηλ ειμαστε τσιρκο η η αυλη των θαυματων

seagull

Παράθεση από: "apol"η  seagull  εγραψε
μπας και αλλάξει γνωμη και βγάλει τον βόα έξω

δηλ ειμαστε τσιρκο η η αυλη των θαυματων

έλα χαλάρωσε λίγο..αν τύχει και κρατήσεις  βόα στην αγκαλιά σου
θα διαπιστώσεις ότι  τα μάτια του είναι πιο φοβισμένα απο τα δικά σου,τσεκαρισμένο αυτό και στα λούνα παρκ  περνάς καλά
δεν ήθελα εννοείται να θίξω κάτι,χιουμορ κάνω, όσο για την αυλη των θαυμάτων τα σέβη μου..

apol

καλα ντε......δε τρεχει και τιποτα σε δουλεια να βρισκομαστε ..... φυσικα και θα κανουμε την πλακα μας

Anonymous

Παράθεση από: "apol"δηλ ειμαστε τσιρκο η η αυλη των θαυματων

ψιτττττ.....
apol
μη το λες πολύ και καρφωθούμε.......
διότι ψυλλιάζομαι ότι και τσίρκο είμαστε και αυλή τον θαυμάτων έχουμε..

πάω να φύγω κι εγώ

apol

εεεε  Κωστα  μη ....μη φευγεις μη ....κι εσυ?

272 Επισκέπτες, 1 Χρήστης