Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 284
  • Total: 285
  • Leon

Εχει σημασία για τη γυναίκα το γυμνασμένο σώμα στον άντρα;

Ξεκίνησε από Sotis, Ιουνίου 15, 2006, 02:28:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

mourmouritsas

εχω και μουρμουρα και κορμαρα αλλα δεν εχω την τουρτα παγωτο :cry:

scorpios28

Οκ βρε κοριτσια,οσο και να θελετε,δεν μπορειτε να μας πεισετε οτι το ωραιο σωμα σε εναν αντρα δεν χρειαζεται.Αν ειναι δυτατον! Σε λιγο οπως το πατε μερικες,θα μας κανετε να μετανοιωσουμε για τις ωρες που σπαταλαμε[!] στο γυμναστηριο. ελεοοοος!

Jezebell

Ερποντα παιζει ρολο αλλα παιζει ρολο και το προσωπο!!
Και γενικα πολλα αλλα

scorpios28

Παράθεση από: "Jezebell"Ερποντα παιζει ρολο αλλα παιζει ρολο και το προσωπο!!
Και γενικα πολλα αλλα

Jez το οτι καποιος εχει ωραιο σωμα,δεν σημαινει οτι δεν εχει και ωραιο προσωπο,ουτε οτι ειναι χαζος...το ενα δεν αναιρει το αλλο

mourmouritsas

Anonymous

εγω θα έλεγα φωνήεν

Shadowlord

Jezebell

Ερπονταααααα ουουυυυυυυυυυ βαλε γυαλακια και ξαναδιαβασε σου ξεφυγαν οι τονοι τα κομματα και το νοημα

scorpios28

Παράθεση από: "Jezebell"Ερπονταααααα ουουυυυυυυυυυ βαλε γυαλακια και ξαναδιαβασε σου ξεφυγαν οι τονοι τα κομματα και το νοημα

Jez για να μου ξεφυγουν τα κομματα και οι τονοι,θα πρεπει πρωτα να τα χρησιμοποιεις στις προτασεις σου! Αλλα τελος παντων,αυτο που θελω να πω ειναι οτι απο τις περισσοτερες αποψεις των γυναικων,βγαινει το νοημα οτι το καλο σωμα δεν παιζει ρολο,αλλα και οταν καποιοι το διαθετουν,αυτοματως χανουν ειτε στο προσωπο[θεμα γουστου βεβαια αυτο] ειτε πολυ περισσοτερο στο μυαλο...μου φανεται καπως σνομπ αυτο και δεν ειναι ετσι ακριβως αγαπητη μου!

Jezebell

Αγαπητε
1 ουτε εσυ βαζεις
2 που τ ακους αυτα στο Μπουρναζι?
3 εγω ειπα πως ειναι καλο στοιχειο το σωμα αλλα ειναι και το προσωπο αλλα και αλλα πολλα
Συνεννοηθηκαμε ελπιζω διοτι ως καλη γυναικα εχω και δουλειες

scorpios28

Παράθεση από: "Jezebell"Αγαπητε
1 ουτε εσυ βαζεις
3 εγω ειπα πως ειναι καλο στοιχειο το σωμα αλλα ειναι και το προσωπο αλλα και αλλα πολλα

Πρωτον στο μπουρναζι ακουω πολυ πιο εξυπνα πραγματα απο αυτα που μου λες Jez...και δευτερον ημουν σαφης...ειπα κατα τις γνωμες των περισσοτερων γυναικων και οχι της δικιας σου! Τριτον κομματα βαζω παντα και τεταρτον μπορεις να συνεχισεις απερισπαστη τις δουλειες σου!  :P

virtu

ενα ασχημο σωμα ειναι αντισεξουαλικο - σωστα ?
ενα ομορφο σωμα ειναι σεξουαλικο - ειναι !!!
ενα πολυ ομορφο σωμα ειναι ανταγωνιστικο..........
  (α! και πολυ πολυ κουραστικο, γιατι αμα ξεκαμωνεται κανεις ολη μερα στο γυμναστηριο θελει συνεχεια και μασαζακι )
 παν μετρον αριστον?

Jezebell

Παράθεση από: "scorpios28"
Παράθεση από: "Jezebell"Αγαπητε
1 ουτε εσυ βαζεις

Πρωτον στο μπουρναζι ακουω πολυ πιο εξυπνα πραγματα απο αυτα που μου λες Jez...και δευτερον ημουν σαφης...ειπα κατα τις γνωμες των περισσοτερων γυναικων και οχι της δικιας σου! Τριτον κομματα βαζω παντα και τεταρτον μπορεις να συνεχισεις απερισπαστη τις δουλειες σου!  :P

Ημουν σιγουρη πως εκει συχναζεις ερποντα μπειμπι
Ναι αλλα τα δικα μου γραφομενα δεν σχολιασες επειδη δεν καταλαβες

scorpios28

Προτιμω το μπουρναζι των δυτικων προαστειων[καθ'οτι γεννημα θρεμα...και δειχνουμε πως το κανουν και μες'την Καισαριανη που λεει και το τραγουδι!] παρα την ψευτοκουλτουρα και το δηθεν της παραλιακης και των βορειων προαστειων. :P  :oops:

araxnoula

....NAI......kai pali NAI......

284 Επισκέπτες, 1 Χρήστης