Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 350
  • Total: 351
  • Leon

Εχει σημασία για τη γυναίκα το γυμνασμένο σώμα στον άντρα;

Ξεκίνησε από Sotis, Ιουνίου 15, 2006, 02:28:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

Παράθεση από: "scorpios28"Προτιμω το μπουρναζι των δυτικων προαστειων[καθ'οτι γεννημα θρεμα...και δειχνουμε πως το κανουν και μες'την Καισαριανη που λεει και το τραγουδι!] παρα την ψευτοκουλτουρα και το δηθεν της παραλιακης και των βορειων προαστειων. :P  :oops:

κατσε ρε μεγαλε τι σου φταιμε και εμεις?για πια ψευτοκουλτουρα εννοεις?

mauroula

Θερμή παράκληση]ακριβώς[/i] πριν από την δική σας!!!

Ευχαριστώ.

heinrich

Θερμή παράκληση: μην χρησιμοποιείτε άσκοπα έταιρα γυμνασμένα κορμιά, ειδικά όταν η δική σας μπάκα είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορείτε να δείτε τι κρύβεται από κάτω σας!!!

Ευχαριστώ.

HORHE

θερμη παρακληση...οταν ζητατε πολλα...
να εισαστε ετοιμοι να δωσετε πολλα..
αντρες...οταν ζητατε προσωπακι περιποιημενο,νυχακι γκραντ,κοιλιτσα καθολου,
και λοιπα λοιπα απο την γυναικα...να μπορειτε να της δωσετε τουλαχιστον οχι υπερπλαδαροτητες..
αν εκεινη θελετε να κανει διαιτα και γυμναστικη γιατι να μην κανετε και εσεις?και εκεινη θελει να σας βλεπει οπως θελετε και εσεις...
και μιλαω μονο για παχος και περιποιηση οχι για εξυπναδα..
γυναικες....οταν θελετε τον ανδρα να περιποιηται τον εαυτο του τοτε θα πρεπει να ανεχτειτε και εσεις καποια πραγματα..οπως ωρες στο γυμναστηριο..οπερ σημαινει λιγοτερο χρονο μαζι σας...,
οταν θα θελετε εσεις περιποιηση την ιδια θα πρεπει να δειχνετε και εσεις...
προσωπικα ειμαι χαδιαρης..αλλα δεν ζηταω πριν δωσω...και αυτο μαλλον θα επρεπε να μας αφορα ολους και για ολα...

Jezebell

Ο απο πανω με καλυψε πληρως
Γιωργη να ηταν ολοι οι αντρες σαν εσενα

heinrich

σωστά χόρχε.
εγώ επίσης ζητάω ευέλικτο λυγερό κορμί στην κουζίνα. Kαι της υπόσχομαι πως την ώρα που θα μαγειρεύει θα είμαι στο γυμναστήριο να χτίζω την κορμάρα που θα θρέψει με τα καλούδια που μαγειρεύει.

scorpios28

Παράθεση από: "Jezebell"Ο απο πανω με καλυψε πληρως
Γιωργη να ηταν ολοι οι αντρες σαν εσενα

:arrow: θα σου κλωνοποιησουμε 50-100 να βρισκονται προχειροι τοτε. :P

HORHE

μπορει να μην ξερω να μαγειρευω πολλα
αλλα κανε μου το τραπεζι δωσε μου και ενα λουλουδι να μου παρεις την ψυχη,
αλλα θα σου κανω και εγω το τραπεζι με οτι ξερω...και να εισαι σιγουρη οτι θα γεμισεις και λουλουδια...και αν δεν ειναι οκ..τοτε θα φαμε εξω στο καλυτερο εστιατοριο...
το τραπεζι ειπα οχι το κρεβατι..αντε αμεσως εσεις...
(απλα επειδη υποστηριζω δωσε πολλα για να παρεις πολλα)
σταυρουλα μου σε ευχαριστω..αλλα εχω και εγω μειονεκτηματα..
heindrich αν ειναι στην κουζινα η κυρα και εσυ στο γυμναστηριο ..
βλεπω να γυρνας και να τρως τηγανι στο κεφαλι... :lol:  :lol:

heinrich

ναι είδαμε και χαιρι και από τις γυμνασμένες, χόρχε.

kuria

εαν δεν εχει την κακια συνηθεια να απλωνεται εκτοπιζοντας με στο κρεβατι και δεν εχει την απαιτηση να ειναι απο πανω στις ιδιαιτερες στιγμες μας... κανενα προβλημα με τα περιττα κιλακια του...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

saliara

Ο ιδανικός άντρας είναι αυτός που θα έχει μία α γράμμωση,αλλά θα έχει κοιλίτσα..Το ιδανικότερο..Ξαπλώνεις τον πειράζεις!!Άσε που κάνει ωραίες αγκαλίτσες!!(προσοχή!!κοιλίτσα λέμε..μικρή)..Ο φουσκωτός άντρας εκτός ότι είναι αηδία,κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσει...ω και πιστέψτε με,δεν θα'ναι ότι καλύτερο!! :P  :P  :P

Nikos28

Ρε παιδιά, τι συζητάμε τώρα; Το αν έχουν όλες οι γυναίκες τις ίδιες προτιμήσεις;  :lol:  :lol:  :lol:

Ασφαλώς και όχι, όπως και οι άντρες...

Προσωπικά, έχω συναντήσει γυναίκες με συμμετρικό (όχι αναγκαστικά γυμνασμένο) σώμα να μη δίνουν καμία σημασία στο σώμα ενός άντρα, και γυναίκες με άφθονα ''ψωμάκια'' (για να μην πω ''φρατζόλες''), να δίνουν!

Έχω δει γυναίκες να υπεραποδίδουν σημασία στο σωματότυπο, και την τελευταία στιγμή να ενδίδουν σε κάποιον πλαδαρό άντρα, επειδή αυτός έχει αυτό το μυστηριώδες ''κάτι''...

Έχω δει τόσο πλαδαρές όσο και αδύνατες γυναίκες να ''κυνηγούν'' πλαδαρούς άντρες και, συγχρόνως, να ''απορρίπτουν'' γυμνασμένους άντρες που τις ''κυνηγούν'' και τις θέλουν απεγνωσμένα!

Τι ψάχνετε να βρείτε;

Το θέμα είναι απλό: Στο παντοπωλείο που λέγεται ''προσέλκυση του αντίθετου φύλου'' υπάρχουν σετάκια για ΟΛΑ τα γούστα! Μα ΟΛΑ λέμε...

Άπειροι οι συνδυασμοί: Γυμνασμένα σώματα, καλλίγραμοι γλουτοί και γάμπες, στραβά δόντια, ευνοΐκές συγκυρίες, μεγάλες ευαισθησίες, όμορφες ιδέες, αποτυχημένοι οργασμοί, γλαφυρές κουβέντες, ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, λεφτά αισθήματα, αυθαίρετες χημείες και τόσα, τόσα άλλα...

Δεν υπάρχει συνδυασμός που να μην ταιριάζει με κάποιον άλλο συνδυασμό.

Κάποιος υπάρχει και για σας, όπως και για μένα.

Εκεί είναι, κάπου εκεί έξω...

Και θα έρθει μόνο αν βρει το δρόμο του μέσα απο τα μονοπάτια του Πεπρωμένου (ή της Τύχης, αν προτιμάτε), σταλμένος απο κάποια μυστηριώδη συναστρία.

mourmouritsas

Jezebell

Και μετριοφροσυνη

heinrich

ο μουρμουρίτσας έχει καλλίγραμο σώμα και καλλίγραμμη μετριοφροσύνη, σωστά?

350 Επισκέπτες, 1 Χρήστης