Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 296
  • Total: 297
  • Leon

Έχετε σκεφτεί να κόψετε το σέξ;

Ξεκίνησε από Bijoux, Ιουνίου 20, 2006, 10:13:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Bijoux

Παράθεση από: "Andreas"η καλυτερα να παρεις εναν υπνακο..

συνδιάζοντας το με γύρισμα των οπισθίων

Jezebell

και αντε μετα μπιζουδακιμ να κοψει ο αλλος το σεξ

HORHE

αν μπορουσαμε να κοψουμε το σεξ θα επρεπε να κοψουμε και ολες αυτες τις επιχειρηματικες λεξεις π.χ θα σε κανω θα σου δειξω θα μου τα ...
θα στον τετοιο και θα στον απο το αλλο...
 :oops:  :roll: και μετα πως θα μας αναγνωριζουν οι ξενοι οταν βγαινουμε εκτος?ποιος θα ειναι ο κοινος παρανομαστης των ελληνων?ε?ποιος?
 :? το γνωρισμα των ελληνων ειναι το σεξ του...
ολοι οι ξενερωτοι λαοι μπορει να το κοψουν..αλλα οχι εμεις...
 :wink: εμεις φαι μπορει να εχουμε στο σπιτι μας,λεφτα στην τσεπη μας..αλλα το πρωτο πραγμα που θα κοιταμε...ή μαλλον ο μονος οδηγος επιβιωσης ειναι το σεξουαλικο μας ειναι...και η σκεψη που θα καταφερω να ξαπλωσω σημερα το βραδυ...
γι αυτο λεω και σημειωνω...
η μ.....κοβεται...το σεξ οχι.... :!:

papi

ωωω τι λεει τουτος ωρε παιδια :?:  :roll: και ποιος σου ειπε οτι δεν κοβεται το σεξ?και Τι διαφορα εχουμε απο τους αλλους λαους?Θα μου πεις εμεις οι ελληνες ειμαστε πιο συντηριτικοι στο κρεβατι σε σχεση με τους ξενους που τα κανουν ολα.ΕΕΕεεε μην ακουω τρελλα πρωινιατικα...λιγες τριχες εχουν μεινει στο κεφαλι μου...μην μου φυγουν κ ολες εντελως! :afro:

HORHE

παπακι μου με συγχωρεις..αλλα εγω δεν το κοβω. :lol: ..ασε που εχω και λιγοτερες τριχες στο κεφαλι φαινεται  :lol:  :lol: ...και ειμαι και ενα βημα πριν τα πρωτα ..αντα...
 :lol:  :lol:  :lol:

papi

αα εγω το εκοψα και βρηκα την υγεια μου,ουτε πονοκεφαλους,ουτε στομαχοπονους,ουτε ιλιγγους,αναπνευω πιο καλα απο πριν...μιλαμε ολα ειναι μια χαρα....και στυση να εχω το πρωι(το βασανο ολον τον αντρων η πρωινη στυση)του λεω εεεεεεεε κατσε καλα τερας διαολε τυρρανε δεν εχω ορεξη και ετσι πεφτει η σημαια και λεω ωωωωωω επιτελους επεσε...τωρα μπορω να παω ανετα στην δουλεια μου...τι ευτυχιααααα :rendeer:  :clown:

HORHE

ααα εγω καλες σχεσεις...το ταιζω το κοιμιζω του κανω εξασκηση συχνα,εχω καλες σχεσεις...μεχρι που πριν κανει την ενοργανη του γυρναει και με ρωταει?να μπω?...γι αυτο σου λεω δεν κοβεται...αρκει να εχεις την αισθηση του στο επακρον..να μην ατο αφηνεις να ενεργα αυτοβουλα και αυτοδουλα....

papi

ποπο εξελιξεις!και ελεγα οτι εμεις οι ελληνες ειμαστε πολυ πισω... :roll:

HORHE

.....εχω παρει μαθηματα απο ελληνιδα η οποια παει κατα καιρους στην ολλανδια...
προχωρημενα πραγματα σου λεω...

papi

αχα!θα πρεπει να στειλο και την δικια μου ολλανδια...ειναι μια χωρα που ειναι η πρωτη στα πορνο(γμτ τι στα κομματια κανω εδω στην ελλαδα :evil: )

KUNELAKI

EGW PALI SKEFTOME SOBARA NA TO KSANA ARXISO
POLI DIETA EKA KAI EXO REPSI
XIXIXIXIXIXIXIXIXI

heinrich

για μένα
κάθε μέρα
είναι μία μέρα

[size=24]ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΟΧΙ!![/size]

Enia

με μπέρδεψες... το 'όχι' το λες στο σεξ ή στο κόψιμο αυτού?  :roll: