Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 618
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 258
  • Total: 259
  • Leon

Γάμπες - η απύθμενη φαντασίωση ενός ηλιοκαμμένου ξανθού

Ξεκίνησε από isabella, Ιουνίου 21, 2006, 02:14:16 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

isabella

Ζητειται επειγόντως ενα ζευγαρι γαμπες που εθεαθησαν χτες στην ευρυτερη περιοχη Αγ.Δημητριου (correct me if I'm wrong ) προς αποφυγη περαιτερω θερμών και ενδεχομενως εγκεφαλικών επεισοδίων..
Για περισσότερες λεπτομέρειες αποτανθείτε στη γραφουσα και στη πριγκήπισσα που μεταμορφώνεται σε βατραχο (το alter ego μου)...

:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:

heinrich

Διορθ: κέντρο Aθήνας

isabella

Αγαπητέ Χαινριχ,
προς αποφυγη λαθών παρακαλουμε οπως προσκομισετε αναλυτικη περιγραφη των προαναφερθεντων γαμπων.. ]

heinrich

αυριο πρωί που θα περάσω από κει, θα ζητήσω βιογραφικό σημείωμα και φωτό με το πεδιλάκι..........

kodikas

Παράθεση από: "heinrich"αυριο πρωί που θα περάσω από κει, θα ζητήσω βιογραφικό σημείωμα και φωτό με το πεδιλάκι..........

εεε..
χαϊντριχ
μη ξεχάσεις και  φώτο με μπικίνι,
να δούμε μη τυχών και πάνε τσάμπα τα συγχαρίκια!  8)

seagull

Παράθεση από: "kodikas"
Παράθεση από: "heinrich"αυριο πρωί που θα περάσω από κει, θα ζητήσω βιογραφικό σημείωμα και φωτό με το πεδιλάκι..........

εεε..
χαϊντριχ
 8)
καλα..άψογη ορθογραφία και με γυαλιά ηλίου συνήθως...ο παλιός είναι αλλιώς  τέλος.! :wink:

heinrich

πολύ την μελετάγαμε την γυναίκα και έσπασε το τακουνάκι από το πεδιλάκι της.... :D  :D  :D
Aλλά η τελειότητα παραμένει ανέγγιχτη στις καμπύλες της γάμπας της

isabella

Η φωτο που ειναι; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

heinrich

Παράθεση από: "isabella"Η φωτο που ειναι; ]

την έδωσα να την κορνιζόσουν  :D  :D  :D

Enia

αναμένουμε λοιπόν! :D

heinrich

ρε isabella να καταχωρήσω κάτι δικά σου ποδοδάχτυλα που χω, έως να μου φτιάξουν την κορνίζα?

isabella

Παράθεση από: "heinrich"ρε isabella να καταχωρήσω κάτι δικά σου ποδοδάχτυλα που χω, έως να μου φτιάξουν την κορνίζα?

Να βαλεις αυτη με τα ροζαλι που κοιτουν τον ουρανο με λαχταρα!!!
...και επειδη εμεις εδω ειμαστε Large τυποι, μη ξοδευεσαι για κορνιζα καλομ!!!!!! ]

kodikas

Τώρα σορυ, αλλά γιατί τον δουλεύετε;;

Το παραδέχεται το παιδι.
Κοιτάει κάτι περιφερόμενες γαμπούλες..

Και τι έχουν δηλαδή οι  αυτές γαμπούλες;;
Επειδή γυαλίζουν και φοράνε ψηλοτάκουνα, πάει να πει ότι δεν έχουν βάθος και περιεχόμενο;

Άντε και να υποθέσουμε ότι είναι έτσι..
Νομίζω ότι δεν τον πειράζει ,μιας και δεν θα θέλει να κουβεντιάσει μαζί τους
την πολιτικοοικονομική κρίση που μαστίζει τον τρίτο κόσμο..

heinrich

Aλλος πιστεύει στο Θεό. Aλλος προσκυνάει το Bούδα και κάποιος ξεπλενεται στο Γαγγη.
Mερικοί πιστεύουν πως ο Θεός είναι μαύρος και οι περισσότεροι από αυτούς τον φωνάζουν Pοναλντίνιο.
Kάποιοι μερακλήδες μας βεβαιώνουν πως είναι γυναίκα και την φωνάζουν Mόνικα.
Oι φτωχότεροι πιστεύουν πως είναι χάρτινος με πολλά μηδενικά και οι πεινασμένοι στρογγυλός με σουσάμι. Oι άρρωστοι τον βλέπουν με άσπρη ποδιά και στηθοσκόπιο.

Eγώ πιστεύω στις γάμπες.
Aνάμεσα σε αυτές πεθαίνω κα ξαναγεννιέμαι. Aνατέλω και δύω. Διαλύομαι και ξαναυπάρχω. Mόνο αυτές μπορούν να με καταστρέψουν και να με ξαναχτίσουν.
Γκέγκε?

isabella

Παράθεση από: "heinrich"Eγώ πιστεύω στις γάμπες.
Aνάμεσα σε αυτές πεθαίνω κα ξαναγεννιέμαι. Aνατέλω και δύω. Διαλύομαι και ξαναυπάρχω. Mόνο αυτές μπορούν να με καταστρέψουν και να με ξαναχτίσουν.
Γκέγκε?

Κατι σε Σκυλλα και Χαρυβδη μου κανει αυτο...verstanden Heinrich!

258 Επισκέπτες, 1 Χρήστης