Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 518
  • Total: 519
  • Leon

METAL COMMUNITY!!HAIL!

Ξεκίνησε από Shadowlord, Ιουνίου 26, 2006, 02:18:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

bass-beast

έχω βάλει ένα topic.αν γίνεται δείτε και απαντήστε.....θα έιναι χρήσιμη η αποψη σας....

Shadowlord

Καλως τον! :D
Αντε να ξεκουραστεις και λιγο που σε εχουν λιωσει στη δουλεια! :wink:
Ετοιμος ειμαι! 8)
Καλα να περνας!Τα λεμε!

Hail!

:git:

purple

Παράθεση από: "Shadowlord"Ελπιζω οχι οπως το Be.... :roll:  :wink:  8)

min sygrineis tool me pos.Oi pos se kathe album allazoun styl,diatirwntas bebaia kapoia xaraktiristika stoixeia ,enw oi tool den exoun diaforopoiithei kai toso.pare px tous maiden.to piece of mind kai to number of the beast einai paromoia ,alla einai kai ta 2 diskares.opote an sou aresoun oi tool parto.

Andreas

Βασικα,αν κ δεν ειμαι οπαδος,το Lateralus μου φανηκε καλυτερο.
Αλλα φυσικα παραμενει ενα πολυ ωραιο δισκακι,ειδικα η πρωτη τετραδα τραγουδιων κ το rosetta stoned μ'αρεσουν πολυ!
Κ απ'οσο ξερω τον Σκιουλη δεν πιστευω οτι θα ξετρελλαθει,θα του φανουν μαλλον πολυ Progressive..αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!
Α,κ οι tool δεν εχουν διαφοροποιηθει απ'τα πρωτα τους αλμπουμ;Δεν τα'χω ακουσει,αλλα κατι τετοιο θυμαμαι να'χω διαβασει..

purple

Oxi andrew. paizoun panw katw idio styl.

bass-beast

Δεν γινεται αλλο!!!!οι spiritual beggars ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να ξαναερθουν Ελλαδα.οπως και οι dream theater...

purple

dream theater...Tous eida perysi to kalokairi...Den ksetrellathika,san na akouga ta cd itan,kamia aisthisi live.

bass-beast

Oneiro therinis nyxtos.....
na erhoun oi Motorhead me support tous:
Spiritual beggars
Nashville pussy
Grand magus

H apolythh heavy-rock-stoner-doom fantasiwsh....

Jezebell

Παραγγελια απο τον Μαριο
 :arrow: Οποιος ακουσει τον νεο δισκο των Slayer να κανει κριτικη να την δω οταν γυρισω

Andreas

Σε εκανε κ γραμματεα του ε;
πακετο...  :wink:
 :arrow:  Λοιπον φιλτατε Μαριε,το νεο Slayer το ακουω τωρα κ προσωπικα μ'αρεσει πολυ!Κ ο Γιωργος που ειναι πολυ πορωμενος κ απαιτητικος με τους Slayer γουσταρε πολυ! Εχει πολλες Ριφαρες,η φωνη ειναι βελτιωμενη,το drumming καλο αλλα οχι τοσο εντυπωσιακο οσο θα περιμενε κανεις,πολλα γρηγορα κομματια κ ριφ αλλα κ αρκετα mid-tempo τα οποια ομως δεν μαλακωνουν τον δισκο,γενικα σωστη ισορροπια αναμεσα στα νεα στοιχεια κ στη επιστροφη στα παλια καλα γκαζια!
Μονο παραπονο μου οτι κανει λιγο 'κοιλια' ο δισκος στη μεση,οπου εχει τα τρια (κατα την ταπεινοτατη μου αποψη) λιγοτερο καλα/χειροτερα τραγουδια του δισκου!
Αν εχεις ηδη τα reign in blood και south of heaven στο συνιστω!
Επισης δες το ποστ που εβαλα αλλου για την τελευταια συναυλια των Sentenced!

Jezebell

Ξανθε μου αγγελε μονο εσυ με καταλαβαινεις!!!!

Ασχετο αλλα ετσι οπως εκανες την κριτικη και σε θαυμαζα θυμηθηκα μια απιστευτη κριτικη στο δισκο της Βανδη "Γεια"
Κριτικη
" Γεια "..............στο καλο! :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Shadowlord

Φιλτατε Αντρικο τωρα που γυρισα τρεχω να το αποκτησω παραυτα! :D
Παω να δω και το post!
E ρε δουλειες!!!! :P

Σταυρουλακι μου ευχαριστω..! :D

purple

gia koita re pou gyrise kai gemise ton topo pme posts.WB BRO!!!

Shadowlord

Χα!Τι νομιζατε..?Οτι θα γλιτωνατε τοσο ευκολα..?? :D
Καλως σας βρηκα ρε παληκαρι!! :D

Jezebell

Χαρηκε παιχνιδα μου :P  :P  :P  :P  :P  :P
Μωρο μου εσυ που γραφεις παντου

518 Επισκέπτες, 1 Χρήστης