Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 205
  • Total: 206
  • Leon

METAL COMMUNITY!!HAIL!

Ξεκίνησε από Shadowlord, Ιουνίου 26, 2006, 02:18:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Andreas

Παράθεση από: "Shadowlord"Πρεπει γαμωτο..Αλλα γενικα δεν ειμαι και τοσο του progressive..Prog δεν ειναι οι Pain..??Τεσπα..Πρεπει παντως..
Και σχετικα με τα νεα συγκροτηματα..Θεωρω υπερεκτιμημενους τους
Mastodon..Aκου νεοι Metallica...(και ειμαι με Maiden-ικος..)

Ουτε εγω ειμαι του Prog!αν και το Be ειναι περιεργη περιπτωση,δεν θυμιζει τα προηγουμενα τους..
Οσο για τους Mastodon εννοειται οτι δεν ειναι οι νεοι Metallica,ομως ειναι αρκετα αξιολογοι σ'αυτο που κανουν..Και τους Trivium εχουν αναφερει ως νεους Metallica/Maiden κ αυτο ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ υπερβολικο εως αστειο..

κ κατι αλλο...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΛ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ;;;;;!!  :evil:  :evil:
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ!

:git:

Shadowlord

Παράθεση από: "Andreas"Και τους Trivium εχουν αναφερει ως νεους Metallica/Maiden κ αυτο ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ υπερβολικο εως αστειο..

κ κατι αλλο...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΛ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ;;;;;!!  :evil:  :evil:
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ!

1ον οντως υπερβολες για Trivium αλλα ο κιθαριστας τους ειναι που καλος..
και
2ον ειμαστε λιγοι και καλοι!(δικαιολογιες..!! :P )Που εισαι ρε bass να γινουμε πολλες..??? :lol:
Γμτ ολοι σκυλαδες ειναι εδω..?? :evil:  :evil:  :evil:
Τεσπα!!
METAL RULES!!!!

purple

mias kai piasate koubenta gia to BE,to thewrw ws to kalytero album pou exw akousei pote.Den tha to xaraktiriza kathara metal album giati exei tosa stoixeia pou o oros metal to periorizei.Einai katharoaimo progressive
me tin kyriolektiki simasia toy oroy.

Shadowlord

Το ακουσα...To Βe..Και δε μαρεσε..

Παράθεση από: "purple"Den tha to xaraktiriza kathara metal album giati exei tosa stoixeia pou o oros metal to periorizei.Einai katharoaimo progressive

Purple,συμφωνω απολυτα με την περιγραφη..Γιαυτο και ΔΕ μαρεσε..Παραηταν progressive για τα γουστα μου..Ισως φταιει και οτι ειχα ακουσει τα καλυτερα απο ολους και ειχα υπερβολικες απαιτησεις...Επιφυλασομαι για μερικες ακροασεις ακομα..Μετα θα κρινω οριστικα..

kap

μια και λέτε για progressive (δεν τα πάω καλα με τα ταμπελακια), σας παρωτρυνω να ακούσεται απο gong__το___flying teapot. Μιλάμε για ναρκωτικά άλλης εποχής και αν θέλεται κάτι πιο δυνατό ακούστε hawkwind το space ritual

Andreas

Παράθεση από: "Shadowlord"Το ακουσα...To Βe..Και δε μαρεσε..
Παραηταν progressive για τα γουστα μου..Ισως φταιει και οτι ειχα ακουσει τα καλυτερα απο ολους και ειχα υπερβολικες απαιτησεις...Επιφυλασομαι για μερικες ακροασεις ακομα..Μετα θα κρινω οριστικα..

Σε καταλαβαινω,κ εγω οταν ακουω πολυ καλα λογια εχω μεγαλες προσδοκιες.
Επρεπε να σε ειχαμε προειδοποιησει οτι δεν θα ακουγες Μεταλ..Ξεβρακωτο στ'αγγουρια σε στειλαμε!  :lol:
Παντως ειναι οντως καλο,δεν χαζεψαμε ολοι,απλα θελει τον χρονο του..
Εγω ημουν τυχερος γιατι με ειχαν προετοιμασει πριν το ακουσω κ ετσι δεν ξαφνιαστηκα κ τοσο κ μπορεσα να το εκτιμησω πιο γρηγορα.Κ απο πλευρας στιχων δεν παιζεται!

Shadowlord

Αλλα μιλαμε για πολυ ξεβρακωτο..!!Αδιαβαστος πηγα..!  :lol:  Δε χαζεψατε ολοι,εμενα δε μαρεσει αυτο το τοσο χαλαρο στυλ...Δεν ειμαι που δεν ειμαι του prog,δεν ειναι και metal και.. :?

purple

Παράθεση από: "Shadowlord"Το ακουσα...To Βe..Και δε μαρεσε..

Παράθεση από: "purple"Den tha to xaraktiriza kathara metal album giati exei tosa stoixeia pou o oros metal to periorizei.Einai katharoaimo progressive

Purple,συμφωνω απολυτα με την περιγραφη..Γιαυτο και ΔΕ μαρεσε..Παραηταν progressive για τα γουστα μου..Ισως φταιει και οτι ειχα ακουσει τα καλυτερα απο ολους και ειχα υπερβολικες απαιτησεις...Επιφυλασομαι για μερικες ακροασεις ακομα..Μετα θα κρινω οριστικα..

min perimeneis na sou aresei me mia akroasi.Emena na fantasteis mou pire kana mina gia na mpw sto klima.thelei toulaxiston 10 akroaseis.Exe ypomoni kai eimai sigouros oti tha sou aresei telika.Otan akousa gia prwti fora to be, den eixa idea gia to pws tha einai opote den xreiazetai na se proetoimasei kapoios nomizw.Ta perissotera apo ta album pou thewrw ws agapimena mou tin prrwti fora den mou aresan.Twra mporei kai  na min sou aresei apo kathara thema goustou opote sou proteinw na akouseis to ONE HOUR BY THE CONCRETE LAKE pou einai to pio bary pou exoun bgalei(kai einai kai ayto diskara)

Shadowlord

Purple οπως ειπα πριν εμενα δε μαρεσει αυτο το τοσο prog στυλ...

:arrow: Το τελευταιο των Disturbed(Τen thousand fists)  :bounce: και δερνει..!!!

purple

Shadowlord

Nope.. :oops: Ακουστα μονο..

purple

akou to 'a social grace' i to 'into the everflow' kai ta leme

Andreas

Παράθεση από: "Shadowlord":arrow: Το τελευταιο των Disturbed(Τen thousand fists)  :bounce: και δερνει..!!!

Συμφωνω απολυτα!!Αυτο ακουγα σημερα κ ειμαι γεματος μελανιες,χωρια που ποναω οταν καθομαι!  :lol:

Εχω γραψει πουθενα οτι πρεπει να ακουσετε κ το Monday Morning Apocalypse των Evergrey;
Επισης Shadowlord,νομιζω οτι σου αρεσουν πολυ κ οι Sentenced.Θα σου προτεινα να ριξεις μια 'αυτια' στους Angel Blake,παιζει να σ'αρεσουν..

Κ εγω πρεπει καποια στιγμη ν'ακουσω P Waltz..  :?  Μονο ενα των dead soul tribe εχω ακουσει (βιαστικα) κ δεν ηταν κ ασχημο!

Shadowlord

Λοιπον ακουσα Angel Blake..Δεν ειναι κακοι..!!Αλλα οχι σαν τους ανυπερβλητους SENTENCED!!!Τhanx παντως..!!

Τσεκαρε απο Ensiferum το ομονυμο και ντεπουτο τους...Πολυ καλο..
Ειδικα το Token of tΙme ειναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!

HAIL!!

Andreas

Στους προτεινα γιατι ειναι απ'τους λιγους που εχουν αρκετα δυνατο ηχο κιθαρας,ειδικα αν ακουσες το Retaliate θα το προσεξες.Συγκρισεις με τους αυτοχειρες εννοειται οτι δεν γινονται!
Αυτους που ανεφερες θα τους τσεκαρω αλλα οχι τωρα,ο chief δεν επιτρεπει κατεβασματα τραγουδιων στο PC του γμτ.... :x

Παντως αν κ λιγοι οντως μετραμε!Στα ελληνικα μια βδομαδα εχουν να γραψουν!

HAIL METALHEADZ!   :git:

205 Επισκέπτες, 1 Χρήστης