Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

METAL COMMUNITY!!HAIL!

Ξεκίνησε από Shadowlord, Ιουνίου 26, 2006, 02:18:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Shadowlord

Παράθεση από: "Andreas"Τραγουδιστες:

Dickinson
Kiske
Tate
Patton
Gildenlow
Nick Holmes
Warrel Dane
Greg Puciato(Dillinger Escape Plan)
Tomas Lindenberg(At the Gates -ελπιζω να μην εγραψα λαθος το ονομα!)

Χαααααααα! :twisted: Ειδες..?Δεν ειπες Deris..! :twisted:

(πλακα κανω Αντρικο..!! :wink: )

Ειδες..?Να κ ο bass που σου ελεγα..!

Andreas

Παράθεση από: "Shadowlord"Χαααααααα! :twisted: Ειδες..?Δεν ειπες Deris..! :twisted:

Καιτα,να ειμαι ειλικρινης,ο Kiske ειναι ο πολυ πολυ αγαπημενος μου τραγουδιστης,αλλα αυτο δεν μειωνει καθολου τον Deris η την πορεια των Helloween στα τελευταια cd!Αντιλαβου;  :wink:

Shadowlord

D accord..!!Δε διαφωνησα ρε Αντρεα οτι ειναι καλος ο Deris απλα δεν συγκρινω καν τις δυο φωνες..ΟΧΙ ως συνθετες..Ωσ φωνες..Το ξαναλεω.

purple

ksexasa na balw ton MAYNARD JAMES KEENAN twn tool kai perfect circle.Apistefto synaisthima.

Shadowlord

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Oταν ειστε down ακουστε το Shit and Lobster απο Helloween..!!!
Θα σας φτιαξει τη διαθεση..!! :wink:

Andreas

Προσωπικα για μενα λειτουργει μια χαρα το Rise and Fall για να μου φτιαξει την διαθεση!
Τουλαχιστον αυτο κυριως χρησιμοποιω για να μου φτιαξει την διαθεση τελευταια,γενικα σχεδον ολα τα τραγουδια των Helloween λειτουργουν ευεργετικα! :D  :D

Shadowlord

Σωστος..!! :D

Ηappy happy Helloween..!!!

"The spaceman flies the rocket that takes him to the stars..."

:24:

KΟΜΜΑΤΑΡΑ!! :D

Andreas

Α,επισης κ το Emerald Sword των Rhapsody κ το Farewell των Freedom Call μου φτιαχνουν πολυ την διαθεση!
Δε με λες,ποια ειναι η γνωμη σου για το Glorious Burden των Iced Earth:

Shadowlord

Rhapsody θα πω κατι...Dawn of victory...Μεγαλο κολλημα..Και το emerald ειναι απο τα αγαπημενα μου..

Λοιπον..

1ον εφαγα μεγαλη απογοητευση με την αποχωρηση του Barlow..Ο τυπος ειναι απιστευτος..

2ον απογοητευση και το concept..Στα #$%&*@ μας για την αμερικανη ιστορια..Και σιγα την ιστορια δλδ..

Οποιος ομως μεινει στα παραπανω εχει χασει εναν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ δισκο..Ειδικα το Gettysburg ειναι συνθετικα απο τις κορυφαιες στιγμες των IE..Και το Attila(κλασικος Schaffer και Iced Earth Κομματι..) και to Declaration day..

Το Τhe Rickoning ειναι ενα κομματι των Judas Earth η των Iced Priest..Πολλα στοιχεια και απο τα δυο συγκροτηματα..Εμενα παντως μου αρεσε..

Αρα..

Γενικα μου αρεσε,πιστευω οτι ηταν ενα βημα μπροστα μετα την αποχωρηση του Mat.

Aλλα οσο καλος κ αν ειναι ο Tim "Ripper" Owens(και ειναι..) εγω ζω για να τους δω live με Barlow..

May the earth stand stay forever iced..Hail!

:git:

Andreas

Να σου πω την αληθεια,οταν τον ακουγα στην αρχη μου αρεσαν αρκετα καποια συγκεκριμενα κομματια(Declaration Day,Valley Forge,The Devil To Pay κ κανα 2 αλλα..) Αλλα δεν ξετρελαθηκα κιολας..Κ οταν το ξανακουσα μετα απο λιγο καιρο μαζι με ενα αλλο παλικαρι που γουσταρει Earth ξενερωσαμε απιστευτα..Ουτε τα 'αγαπημενα μας' δεν μας εκαναν εντυπωση..
Παραξενη περιπτωση για μενα.. :?

purple

i alithia einai oti pote den me enthousiazan oi iced earth

Andreas

Ουτε εγω 'ενθουσιαζομουν' ποτε με την κυριολεκτικη σημασια την λεξης,αλλα παντα μου αρεσαν!

Shadowlord

Eμενα παλι με ενθουσιαζουν..Οχι το Βurden..Συμφωνω οτι δεν τρελαινομαι..Απλα μουσικα ηταν ενα καλο cd.
Οποτε ακουω το Something Wicked ομως δεν μπορω να αλλαξω κομματι..

purple

tous thewrw apla ena kalo group .tipota to idiaitero omws

Shadowlord

Για εμενα παλι τα riffs του Schaffer και η φωνη του Barlow ηταν απο τους πιο αγαπημενους συνδυασμους..

488 Επισκέπτες, 1 Χρήστης