Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 219
  • Total: 219

...ήσυχα βράδια καλοκαιριού...

Ξεκίνησε από Nasia9, Ιουνίου 30, 2006, 01:15:13 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nasia9

Αλήθεια υπάρχουν ήσυχα βράδια καλοκαιριού; Απόψε πάντως...εγώ το νιώθω ήσυχο,αυτό το βραδάκι. Τι κάνετε...όταν ησυχάζετε..το βράδυ; Ίσως συντροφιά με ένα ποτό...και καλή μουσική; :roll:

SoRta_FaiRytALe

Μολις περασα ενα πολυ ομορφο βραδυ..Με θεα την πολη συντροφια τον καθαρο ουρανο με τα αστερακια του ακουγωντας τη συναυλια του Μιχαλη Χατζηγιαννη..Μια αξεχαστη βραδι..

See_Me

Υπάρχουν...κι αν δεν υπάρχουν, φροντίζεις να τις δημιουργήσεις όσο μπορείς.

Εγώ πέρασα ένα χαλαρό βραδάκι, με ποτάκι στο στέκι μου, με καλή παρέα. Γελάσαμε, είδαμε, ήπιαμε, καπνίσαμε....περάσαμε καλά & αξιόλογα.

8)

Kiki

Μια ήσυχη βραδιά παρέα με τ αστέρια.
 Ο ήχος της σιωπής κάνει αρμονία με τα κύματα που σκάνε στα βραχακια και οι ξεχασμένες σκέψεις σέρνουν μακριά το αύριο. . . .

heinrich

εγώ ποτέ δεν έχω ήσυχα βράδια..
ροχαλίζω δυνατά και ξυπνάω εμένα

SoFiA24

Ησυχα βραδάκια καλοκαιριού υπάρχουν και δημιουργούνται ανά πάσα στιγμή. Για μένα η συντροφιά της θέας απ το μπαλκόνι μου, ενός δροσερού ποτού κι ενός βιβλίου είναι οτι το καλύτερο για ένα ήσυχο καλοκαιρινό  βράδυ. Βέβαια και η συντροφιά ενός καλού φίλου και μιας ενδιαφέρουσας συζήτησης ενδιαμέσου χαλαρού ποτού δε με χαλάει καθόλου

isabella

....εγω παλι μονο ανησυχα βραδια περναω...
μια με εναν γατο που δε ξερει πως να δροσιστει και νομιζει πως οι γαμπες μου ειναι το καταλληλο σημειο,
μια με την λακτα που λιωνει πριν της δωσω εγω το προσταγμα,
μια με το photoshop που αντι να βρω το τσιροτο να διορθωσω τους μαυρους κυκλους κατω απο τα ματακια μου , παταω ενα πληκτρο και εξαφανιζονται ολα ,
 και για επιδορπιο (σοκολατα παντα!!!) εχω και ζωντανη στερεοφωνικη μεταδοση με την απεναντι πολυκατοικια ,επεισοδιο "σημερα θα γινει χαμος, εγω ειμαι ο αντρας του σπιτιου"....

heinrich

Παράθεση από: "fuego_ioanna"Μολις περασα ενα πολυ ομορφο βραδυ..Με θεα την πολη συντροφια τον καθαρο ουρανο με τα αστερακια του ακουγωντας τη συναυλια του Μιχαλη Χατζηγιαννη..Μια αξεχαστη βραδι..

και εγώ όταν έβαζα ADSL πέρασα ένα αξέχαστο πρωινό περιμένοντας και ακούγοντας Xατζηγιάννη.....

heinrich

Παράθεση από: "SoFiA24"Ησυχα βραδάκια καλοκαιριού υπάρχουν και δημιουργούνται ανά πάσα στιγμή. Για μένα η συντροφιά της θέας απ το μπαλκόνι μου, ενός δροσερού ποτού κι ενός βιβλίου είναι οτι το καλύτερο για ένα ήσυχο καλοκαιρινό  βράδυ. Βέβαια και η συντροφιά ενός καλού φίλου και μιας ενδιαφέρουσας συζήτησης ενδιαμέσου χαλαρού ποτού δε με χαλάει καθόλου

Προνομοιούχο το Σοφάκι. Kαμμιά μέρα να έρθεις να δεις και το δικό μου μπαλκόνι και τη  θέα του

heinrich

Παράθεση από: "isabella"....εγω παλι μονο ανησυχα βραδια περναω...
μια με εναν γατο που δε ξερει πως να δροσιστει και νομιζει πως οι γαμπες μου ειναι το καταλληλο σημειο,
μια με το photoshop που αντι να βρω το τσιροτο να διορθωσω τους μαυρους κυκλους κατω απο τα ματακια μου , παταω ενα πληκτρο και εξαφανιζονται ολα ,
 και για επιδορπιο (σοκολατα παντα!!!) εχω και ζωντανη στερεοφωνικη μεταδοση με την απεναντι πολυκατοικια ,επεισοδιο "σημερα θα γινει χαμος, εγω ειμαι ο αντρας του σπιτιου"....

Γι αυτό τον λέμε γάτο

heinrich

βρε, αν δεν υπάρχει θάλασσα με το φλοίσβο της, δεν υπάρχει καν καλοκαιράκι

chriastina

Παράθεση από: "isabella"....εγω παλι μονο ανησυχα βραδια περναω...

:arrow: η δικιά μου γάτα όταν ζεστένεται με σπρώχνει και όλο με σπρώχνει μέχρι να ακούσει το μπάμ!
μόνο αν πέσω από το κρεβάτι ησυχάζει....γατί στο φούρνο με πατάτες αύριο :evil:
 :arrow: άτιμη κενωνία και άτιμες σοκολάτες,άπιστες και ατίθασες  :(
 :arrow: εσένα να μην σε πάμε ΠΟΤΕ στον στρατό.....τσιπς θα μας κάνει με ένα κουμπάκι κατα λάθος :shock:
 :arrow: ο απέναντι γείτονας άντρας με την καλή έννοια? ή τσάμπα τα έχει τα γαλόνια? :wink:

empiria2135

Παράθεση από: "Nasia9"Αλήθεια υπάρχουν ήσυχα βράδια καλοκαιριού; Απόψε πάντως...εγώ το νιώθω ήσυχο,αυτό το βραδάκι. Τι κάνετε...όταν ησυχάζετε..το βράδυ; Ίσως συντροφιά με ένα ποτό...και καλή μουσική; :roll:

...πολλες φορές οι σιωπές της νυχτας, προδίδουν τις εντασεις και τις εσωτερικές μας τρικυμίες και αναζητησεις...ιδιαιτερα σε ανθρώπους που παραμενουν ανησυχοι...Μου εφερες στο μυαλο τους στιχους ενος  αγαπημένουτραγουδιού..."...δεν εφυγα από πουθενα,
                                        δεν εχω να ξεχναω,
                                        απο την ζωή μου ερχομαι
                                         και στην ζωή μου πάω"
...ας παραμεινουμε στο ερωτηματικο σου...κεράκια, μουσικουλα (συνηθως καποια ροκ μπαλάντα, κουβεντούλα με τον εαυτό μας ή με στενους ...κοντινους ανθρώπους...ισως και η νοσταλγια της εντασης του ...κρυφου φεγγαριού μας

apol

εχει η αρλεττα ενα τραγουδι για τα ησυχα βραδυα

chriastina

Ακόμα κι αν φύγεις
για το γύρο του κόσμου
θα' σαι πάντα δικός μου
θα είμαστε πάντα μαζί

Και δε θα μου λείπεις
γιατί θα 'ναι η  ψυχή μου
το τραγούδι της ερήμου
που θα σ' ακολουθεί

Τα ήσυχα βράδια