Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 299
  • Total: 299

Ρισκάρεις..;

Ξεκίνησε από Foivi63, Ιουνίου 30, 2006, 07:42:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Foivi63

[size=18]Ρισκάρεις στον έρωτα;

Στο παιχνίδι της αγάπης προτιμάς να παίζεις εκ του ασφαλούς ή να ρισκάρεις όπως στη ρώσικη ρουλέτα
;[/size]

heinrich

πάντως εγώ τα έχω κάνει ρώσικη σαλάτα

apol

ολα χρειαζονται .....αλλωστε ο ερωτας δεν εχει κανονες

Enia

γενικά στη ζωή μου δε μου αρέσει το ρίσκο...

Nikos28

Τι να ρισκάρεις;   :roll:

Anonymous

Eκ του ασφαλούς δεν είναι πάντα και σίγουρο για το τι θα αντιμετωπίσεις.
Ναι ρισκάρω και ο Θεός βοηθός!

Enia

αχ, και μετά λες εμένα αγαθή και αθώα! :P

να έχεις πχ το ένα από τη μια, να μην ξέρεις που θα καταλήξει, και να παίζεις και στο άλλο, μην τυχόν σου την κάνει το τρίτο, ρίχνοντας παράλληλα μια ματιά σε εκείνο που στρίβει τη γωνία...

να μην έχεις προλαβει να δεις την αξία, τις πιθανότητες, τις δυνατότητες, και να το παίζεις λόττο...

Anonymous

Λιλούκα μου,
αν αναφέρεσε σε μένα, δεν μιλώ για τον ρίσκο να είμαι με έναν και να παίζω με πολλούς ακόμα.
Αναφέρομαι σε αυτόν τον ένα. που απο κοινού θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις για το πως θέλουμε να είναι η σχέση μας χωρίς αυτό να μας δίνει την βεβαιότητα για το μέλλον απλά "ρισκάρουμε" γιατί είμαστε αισιόδοξοι και κάνουμε αυτό που ο καθένας μας θεωρεί σωστό.
Δεν μπορώ να προχωρήσω με την σκέψη ότι είμαι με έναν άνθρωπο που αύριο-μεθαύριο υπάρχει η πιθανότητα να χωρίσω. ΄Έτσι ,κατ'μένα δεν προχωράς αλλά μένεις στάσιμος σε αυτό που εσύ επιλέγεις.

Κατά την δίκή μου γνώμη.

Nikos28

Παράθεση από: "Enia"αχ, και μετά λες εμένα αγαθή και αθώα! :P

Ε, καλά, όχι οτι κι εγώ πάω πίσω!  :lol:  :lol:  :lol:

Σοβαρά τώρα, δε νομίζω να υπάρχει κάποιο ουσιώδες ρίσκο σ' αυτά τα πράγματα...

Όσο ανοίγεται ο ένας  τόσο ανοίγεται κι ο άλλος, με βάση ΠΑΝΤΑ την αμοιβαιότητα.
Τις πιο πολλές φορές, είναι οι ευσεβείς μας πόθοι που μας δημιουργούν προβλήματα και όχι ο άλλος/η.

Αν κάποιος αποστασιοποιηθεί για λίγο απο αυτά που αισθάνεται ή επιθυμεί, μπορεί να σταθμίσει καλύτερα τον άλλον και να καταλάβει προς τα που οδεύει η ''κατάσταση''.

Βέβαια, υπάρχει πάντα μια δόση αυθαιρεσίας σ' αυτή τη λαχειοφόρο των ψυχών και των σωμάτων, αλλά τι να γίνει κιόλας...

Foivi63

¨Ετσι σε θέλω κουμπαρούλα μου, τράβα μπρος, τράβα μπρος και μη σε μέλλει, άλλωστε αυτό είναι και το ρίσκο για το οποίο αναφέρθηκα πιο πάνω. και όχι να το παίζεις σε πολλά ταμπλό. Να ρισκάρεις με τον άνθρωπό σου μαζί και όπου μας βγάλει....

Bijoux

Παράθεση από: "gavrina"Eκ του ασφαλούς δεν είναι πάντα και σίγουρο για το τι θα αντιμετωπίσεις.
Ναι ρισκάρω και ο Θεός βοηθός!

εσένα για αυτό σε αγαπώ
μου μοιάζεις 8)

kuria

για μενα το μονο ρισκο και ρωσικη ρουλετα στον ερωτα ειναι να μη χρησιμοποιεις προφυλακτικο...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Jezebell

Παντα ρισκαρεις και το χειροτερο ρισκο ειναι να μην ρισκαρεις

TetiQ

Ρισκαρω την σκεψη μου αφηνοντας την ελευθερη να παει παντουυυυυυυ...τοσο που με σκιαζει... ]

Sotis

ΡΙΣΚΑΡΩ  ΠΑΝΤΑ  ΚΑΙ  ΠΕΡΝΑΩ  ΚΑΛΑ....ΚΑΙ  ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...ΠΟΛΥ... :wink:  :wink:

299 Επισκέπτες, 0 Χρήστες