Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 331
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 383
  • Total: 384
  • Leon

Γιατί οι παντρεμένες είναι οι καλύτερες γκόμενες

Ξεκίνησε από gon, Ιουλίου 02, 2006, 09:19:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jezebell

Παράθεση από: "gon"Μετά το άγχος που οι περισσότεροι έχουμε για τις δουλειές μας, για την έλλειψη χρόνου και το γεγονός ότι δεν βγαίνουμε όσο βγαίναμε παλιότερα… Το σεξ μπορεί να αποβεί το καλύτερο μέσο για να διασκεδάσεις, για να εκτονωθείς για να βγάλεις τα απωθημένα σου.

Aσχετο?

Jezebell

Μεταφερθηκε απο τις σχεσεις

Andreas

Παράθεση από: "kuria"εγω εχω μονο μια απορια...
ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΣ GON?

λοιπον φιλε gon ποιος ειναι ο συγγραφεας του ανωτερω μπουρδογραφηματος;

Να κανω εγω μια υποθεση;
Μηπως ειναι μια 'ορεξατη' παντρεμενη που ψαχνεται;  :wink:
Αν ναι,παντως δεν επεισε!

heinrich

...καλό παιδί να είναι και καθαρή...

Jezebell

Καθοτι η μιση αρχοντια ειναι η καθαριοτητα η αλλη μιση ειναι να σε πλενουν

Nikos28

Παράθεση από: "Jezebell"
Παράθεση από: "gon"Μετά το άγχος που οι περισσότεροι έχουμε για τις δουλειές μας, για την έλλειψη χρόνου και το γεγονός ότι δεν βγαίνουμε όσο βγαίναμε παλιότερα… Το σεξ μπορεί να αποβεί το καλύτερο μέσο για να διασκεδάσεις, για να εκτονωθείς για να βγάλεις τα απωθημένα σου.

Aσχετο?

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

(σε καλό μου απόψε...)

xhmeia

Παράθεση από: "Jezebell"Καθοτι η μιση αρχοντια ειναι η καθαριοτητα η αλλη μιση ειναι να σε πλενουν

καλοοοοοο  :D  :D  :D

heinrich

Παράθεση από: "xhmeia"
Παράθεση από: "Jezebell"Καθοτι η μιση αρχοντια ειναι η καθαριοτητα η αλλη μιση ειναι να σε πλενουν

καλοοοοοο  :D  :D  :D

ε, μα

isabella

]

HORHE

δηλαδη αν γραψω οτι υπαρχει παντρεμενη που εχει και απαιτησεις και ζηλεια θελει και δωρα και συζητηση και ολα τα αλλα τα μειον και καλα)...
δεν θα ειναι αληθινη?
παντως ειμαι υπερ της γνωμης οτι σημερα αν καποιος /α δεν θελει την σχεση του..τα πραγματα εχουν απλουστευτει παρα πολυ στους χωρισμους...
συμπερασμα με  παντρεμενους και  παντρεμενες ειναι λαθος να ασχοληθεις....
για πολλους και διαφορους λογους...
 το σεξ ειναι ωραιο ειναι διασκεδαση ειναι παθος ειναι λατρεια ειναι τεχνη...
γιατι να το χαλαμε μεσα στον χρονο..γιατι να βρισκουμε μυστηριο μεσα απο την σκεψη την βαριά?
γιατι να δημιουργουμε χαλασματα σε οικοδομηματα ετων?
γιατι να χαλιομαστε οταν σηκωνομαστε απο το κρεβατι?
γιατι να μην μπορουμε να περπατησουμε μαζι της/του στην παραλια?
γιατι να μην μπορουμε να ευχαριστηθουμε αυτο που για ολα γινονται?
τον ερωτα...
η σκεψη μου και η γνωμη μου ειναι οχι
αν σου τυχει ομως παραδεχομαι οτι ισως να ειναι διαφορετικα....

heinrich

Παράθεση από: "isabella"

]

επειδή τώρα το είδα, νομίζεις πως δεν θα υποστείς τις συνέπειες?  :D  :D  :D  :D

gon

Oι παντρεμενες και οι χωρισμενες πιστευω αποτελουν την καλυτερη ηλικιακη κλιμακα των ελεεινιδων που ξερουν τι θελουν και περνας καλα εσυ και το πουλι σου χωρις γκρινιες και σιγουρα δεν θα βγεις ποτε χαμενος απο μια τετοια σχεση, αρκει να μην γινεις εσυ ο συζυγος που η γυναικα του παει με τεκνα..εκει αλλαζει

skou70

Oι παντρεμενες και οι χωρισμενες πιστευω αποτελουν την καλυτερη ηλικιακη κλιμακα των [size=24]ελεεινιδων [/size] ...  :shock:

(allo pisteuw ithele na grapsei a arxontas alla ta eipe ola estw kai apo lathos)

jasper

:24::24::24::24::24:

να θυμηθώ να πω στην κυρά Νίτσα (παντρεμένη-χωρισμένη) 82 Μαϊων οτι ανήκει στην καλύτερη ηλικιακή κλίμακα να παρηγορήσει πουλάκια ξένα ξενητεμένα  :P

μαζεύτε τον  :twisted:

υπογραφή
μια περήφανη ελεεινίδα :24:

riaghul

Είστε ελεεινοί!!!!και οι δυό σας :lol:

:roll:  :roll:

[size=9](μα  και περήφανη)[/size]

383 Επισκέπτες, 1 Χρήστης