Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 331
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 352
  • Total: 353
  • Leon

Γιατί οι παντρεμένες είναι οι καλύτερες γκόμενες

Ξεκίνησε από gon, Ιουλίου 02, 2006, 09:19:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gon

Εδώ θα προσπαθήσω να εξηγήσω γιατί το σεξ με παντρεμένες είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει…

1) Δεν σε ενδιαφέρουν που στο καλό είναι μετά τις 7 το απόγευμα. Θα μεγαλώνει τα παιδιά που εσύ δεν θέλεις.

2) Γιατί και αφροδίσια νοσήματα να έχει θα σε «αναγκάζει» να βάζεις προφυλακτικό για να μην έχει μπλεξίματα με τον άντρα της.

3) Γιατί θα κάνει όσα δεν μπορεί να κάνει με τον άντρα της λόγω χρόνων που είναι μαζί του.

4) Γιατί έτσι και αλλιώς θα σου βγάλει τα μάτια και θα σε ξεζουμίσει χωρίς καν να της το ζητήσεις.

5) Θα σου ζητήσει να πάτε σε ένα απόμακρο ξενοδοχείο ή αν διαθέτει σε γκαρσονιέρα για να μην την δει κανένα μάτι.

6) Δεν θα έχει απαιτήσεις από σένα να της κάνεις δώρα γιατί θα παραξενευτεί ο σύζυγος αλλά θα σου κάνει εκείνη όταν θα την ικανοποιείς.

7) Δεν θα υπάρχει κίνδυνος να μείνει έγκυος, ειδικά αν έχει ήδη την εμπειρία μιας εγκυμοσύνης.

8) Θα μπορείς να βγάλετε τα μάτια σας και το βράδυ θα είσαι μόνος σου ή αν έχεις άλλη σχέση θα καλείς την νόμιμη σχέση να κοιμηθείτε μαζί.

9) Ούτε χαζά μηνύματα θα ανταλλάσσετε αλλά και δεν χρειάζεται να κάνεις έξοδα για ντύσιμο αφού δεν θα σου ζητάει να είσαι στην τρίχα ντυμένος.

10) Δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάνει σκηνές ζήλιας, του στιλ με ποιόν ήσουν, γιατί ήσουν εκεί και με ποιες βγαίνεις.

11) Τα φιλαράκια είναι η καλύτερη παρέα για να βγεις και να γίνεις λιώμα χωρίς να σε νοιάζει η ζήλια της κοπελιάς σου.

12) Όσες είναι παντρεμένες πολλά χρόνια τους νοιάζει μόνο η ποσότητα, όσες φορές περισσότερο τόσο καλύτερο για εκείνη. Γιατί στο κάτω κάτω της γραφής και οι ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ.

olive

.....που τα εμα8ες ολα αυτα....gon??????..εμπειριες....ζωης...????????? :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Nikos28

Παράθεση από: "olive".....που τα εμα8ες ολα αυτα....gon??????..εμπειριες....ζωης...????????? :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Αχ βρε Olive με τους προβληματισμούς σου...  :P  :lol:

olive

Παράθεση από: "Nikos28"
Παράθεση από: "olive".....που τα εμα8ες ολα αυτα....gon??????..εμπειριες....ζωης...????????? :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Νικο μου εχω και εγω τις...αποριες..μου.....!!!!! χαχαχαχχα :roll:  :roll:

minoraki

Παράθεση από: "gon"Εδώ θα προσπαθήσω να εξηγήσω γιατί το σεξ με παντρεμένες είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει…

1) Δεν σε ενδιαφέρουν που στο καλό είναι μετά τις 7 το απόγευμα. Θα μεγαλώνει τα παιδιά που εσύ δεν θέλεις. ] :arrow: μεγα λαθος και εδω.....μετα απο χρονια μιας μονιμης και νομιμης σχεσης, μια παντρεμενη γυναικα ζητα επιμονα ποιοτητα....γιατι??? γιατι απλουστατα ετσι εχει μαθει να λειτουργει......την ποσοτητα αφησε την για αλλες καταστασεις.....

:arrow: φιλτατε γκον, σου απηντησα παντοτε με συμπαθεια και εκτιμηση.....ποτε δεν θα πρεπει να εισαι σιγουρος για τιποτα.....οταν μπαινεις σε τετοιου ειδους καταστασεις θα πρεπει να εισαι ετοιμος να αντιμετωπισεις τα παντα.....οταν παιζεις με την φωτια, κινδυνευεις να καεις.....και ποτε μην πεις ποτε.....ουτε και να εισαι απολυτος για τιποτα.....

Nikos28

Παράθεση από: "olive"
Παράθεση από: "Nikos28"

Νικο μου εχω και εγω τις...αποριες..μου.....!!!!! χαχαχαχχα :roll:  :roll:

Έχεις απορίες γιατί είσαι τελείως άπειρη απ' τη ζωή... σωστά; Γι' αυτό δεν προβληματίζεσαι;

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

olive

...μικρη ειμαι ακομη....νικο...μα8αινω σιγα...σιγα... :lol:

kuria

εγω εχω μονο μια απορια...
ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΣ GON?

λοιπον φιλε gon ποιος ειναι ο συγγραφεας του ανωτερω μπουρδογραφηματος;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

gon

Μετά το άγχος που οι περισσότεροι έχουμε για τις δουλειές μας, για την έλλειψη χρόνου και το γεγονός ότι δεν βγαίνουμε όσο βγαίναμε παλιότερα… Το σεξ μπορεί να αποβεί το καλύτερο μέσο για να διασκεδάσεις, για να εκτονωθείς για να βγάλεις τα απωθημένα σου.

Nasia9

Μ'άρέσει που οι περισσότεροι από εσάς  απευθύνεστε στην olive (στο πρώτο σχόλιο δηλαδή) και όχι στε αυτά που λέει ο  gon. Σαν να συμμετέχετε σε λάθος θέμα..ένα πράγμα. Ρε παιδιά..ας πέσουμε μία φορά (έστω και καταλάθος) εντός θέματος. Έλεος!

Gon...άσε τις παντρεμένες! Ψόφια είναι αυτά.  Πλέον στις μέρες μας άμα είναι ακόμα με τον άντρα της,σημαίνει οτι είναι καλά μαζί του,διαφορετικά το έχει διαλύσει.Άρα εσύ είσαι ο χαμένος της υπόθεσης,που δίνεσαι (όσο δίνεσαι δηλαδή και κάθεσαι και κολυμπάς σε αυτές τις μούφες)...Άμα ήταν έτσι........όλοι θα έψαχναν για παντρεμένες! :P  :P  :P  :P  
 [/list]

Enia

Νάσια μου, νομίζω ότι ο Νίκος κάτι ξέρει που δεν σπατάλησε φαιά ουσία σε λάθος άτομο... Είδες η κυρία να παίρνει απάντηση?  :P

Τα είπε όλα το μινοράκι (θεία! :D ματς!), και ήταν φυσικά όλα αυτονόητα, δε νομίζω ότι είναι θέμα για να το πάρουμε παραπάνο στα σοβαρά...

olive

Παράθεση από: "Enia"Νάσια μου, νομίζω ότι ο Νίκος κάτι ξέρει που δεν σπατάλησε φαιά ουσία σε λάθος άτομο... Είδες η κυρία να παίρνει απάντηση?  :P

Τα είπε όλα το μινοράκι (θεία! :D ματς!), και ήταν φυσικά όλα αυτονόητα, δε νομίζω ότι είναι θέμα για να το πάρουμε παραπάνο στα σοβαρά...

Δεν χρειαζεται νομιζω να εξηγησω οτι το σχολιο μου ηταν ειρωνικο ...και φυσικα οι αποριες μου δεν ειναι τετοιου ειδους..... ωστεε να περιμενω...απαντηση.......!!! :roll:  :roll:

chriastina

όλα είναι πιθανά olive....
το πιο απίθανο είναι το θέμα που διάβασα,βρε τι σου είναι η φαντασία,
βρε τι σου κάνει η α....μία  :lol:

apol

αν το θεμα ηταν στο χιουμορ θα το δεχομενα ως ενα πολυ κρυο αστειο θεμα..................τωρα που ειναι στις σχεσεις καλο ειναι να αποφυγω να το σχολιασω

Nikos28

Παράθεση από: "olive"Δεν χρειαζεται νομιζω να εξηγησω οτι το σχολιο μου ηταν ειρωνικο ...και φυσικα οι αποριες μου δεν ειναι τετοιου ειδους..... ωστεε να περιμενω...απαντηση.......!!! :roll:  :roll:

Έλα τώρα...παραδέξου οτι αυτά που διάβασες εδώ είναι για σένα...βάλσαμο!
Εγώ πάντως έχω βαλσαμωθεί ολόκληρος!!!

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

352 Επισκέπτες, 1 Χρήστης