Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 507
  • Total: 507

ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ξεκίνησε από Jezebell, Ιουλίου 06, 2006, 02:03:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jezebell

Παράθεση από: "heinrich"...και αυτό το καταγάλανα νερά του Πειραιά, βρε παιδί, με εξιτάρει

Οταν ο αντρας ειναι kinky...

cuba

den to e8eses sosta to 8ema. katagalana nera den exei ekei stoy renth. eprepe na peis kati diaforetiko. sta peribolia toy renth 8a eleges kalytera. katagalana nera 8a elege an htan sto mikrolimano sto pasalimani h sthn peiraikh.

Jezebell

Εχεις δικιο φιλε αλλα μεγαλη γυναικα ειμαι μη με παρεξηγητε

cuba

mboreite na er8ete apo peiraia me to troley me ari8mo 16. 8a to parete apo thn odo e8nikhs antistaseos kai karaolh kai dhmitrioy.

heinrich

Παράθεση από: "cuba"den to e8eses sosta to 8ema. katagalana nera den exei ekei stoy renth. eprepe na peis kati diaforetiko. sta peribolia toy renth 8a eleges kalytera. katagalana nera 8a elege an htan sto mikrolimano sto pasalimani h sthn peiraikh.

βρε cuba, βρε cuba,
σου είπα να μην πίνεις από το μπουκάλι μας....
KATAΓAΛANA νερά στο μικρολίμανο, στο πασαλιμάνι και στην πειραική?

Jezebell

Ναι χαϊν εγω εκει κανω μπανιο και κοιτα...δεν επαθα τπτ

heinrich

Παράθεση από: "Jezebell"Ναι χαϊν εγω εκει κανω μπανιο και κοιτα...δεν επαθα τπτ

και αυτή η ρημάδα η ουρά μια χαρά στέκει στη θέση της

cuba

mikrolimano pasalimani peiraikh kaneis laspoloytro dorean kalytera kai apo spa.

Jezebell

Μου χαλασατε το θεμα παλιανθρωποι.
Σημασια εχει οτι το μαγαζι ειναι μεσα σε δεντρακια και λουλουδακια με καρεκλες που ξαπλωνουν αν θετε νερο θα παρουμε κανατες

heinrich

και το νερό στις κανάτες από τα καταγάλανα νερά του Πειραιά για να μη χαλάσουμε τώρα το topic ok?

Jezebell

Ειδικη παραγγελια δια τους χαϊν παρεβρισκομενους.Οι υπολοιποι κοινοι θνητοι απο το απλο

heinrich

Παράθεση από: "Jezebell"Ειδικη παραγγελια δια τους χαϊν παρεβρισκομενους.Οι υπολοιποι κοινοι θνητοι απο το απλο

και για τον cuba παρακαλώ το ίδιο, γιατί εξασκεί σοβαρό λειτούργημα

Jezebell

Τωρα παιρνω τα κουβαδακια μου τα μπρατσακια μου και σβιννννννννννννννν για την παραλια

junkie

Ωραία καφετέρια αυτή που διάλεξε η Σταυρούλα!!!Εκεί σύχναζα όταν πήγαινα γυμνάσιο και λύκειο στο Ρέντη..Εκεί ήταν το σημείο συνάντησης της παρέας μου...Το ξέρω πολύ καλά...Είναι πολύ ωραία και ας μην είναι δίπλα σε καταγάλανα νερά...και ας είναι σε περιβόλια...Σ'άυτά τα περιβόλια μεγαλώσαμε,δεν μας "χάλασε" τίποτα...!!!  Εγώ προτείνω να ρθείτε!!  Και επειδή είναι κοντά μου ,ναι θα παρεβρεθώ και γω...(εκτός απροόπτου βέβαια γιατί άνθρωποι είμαστε..!!!)Έτσι για να μην με περνάνε για "σνομπ"   ... ]

Nikos28

Πράγματι παιδιά, η καφετέρια είναι ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!

Ελάτε και θα δείτε...  :wink:

Τα λεωφορεία που περνάνε απο' κεί κοντά είναι το 420, το 049 (ξεκινάει απο Ομόνοια-Αθηνάς) και το 860 (για όσους μένουν Κορυδαλλό-Νίκαια). Όσοι έρθουν απο Πειραιώς θα κατέβουν απέναντι απο το Factory Outlet. Όσοι πάρουν το 860 θα κατέβουν στην τελευταία στάση επι της Φλέμιγκ (Ρέντη), λίγο πριν την Πειραιώς.
Το μαγαζάκι είναι σε εύκολο και προσβάσιμο σημείο.

I'll be there (εκτός σοβαρού απροόπτου...)

507 Επισκέπτες, 0 Χρήστες