Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 530
  • Total: 530

ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ξεκίνησε από Jezebell, Ιουλίου 06, 2006, 02:03:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jezebell

Μαρακι μου παντα οσα μας δενουν με το ομορφο παρελθον ειναι ωραια και αληθεια θα χαρω πολυ να σε δω διοτι ε ειναι ντροπη μας να ειμαστε 1 στενο μακρυα και να μην γνωριζομαστε

Νικολα Ill be waiting for u with joy

Jezebell

Παρεπιπτοντως το μαγαζι διαθετει γιγαντο οθονη που θα δειχει τον τελικο ... οποτε μην ανησυχειτε δεν θα τον χασουμε :P

fortune

Νομιζω οτι οι Πειραιωτες ,τουλαχιστον πρεπει να τιμησουμε αυτη την συναντηση.

Τι περιβολια...τι καταγαλανα νερα....!!! :)

Αλλωστε πρασινο και μπλε...ηταν  και ειναι παντα απο μονα τους χρωματα ,που ξεκουραζουν....

fortune.

olive

..Εγω που δεν ειμαι Πειραιωτισσα και σκεφτομαι να κανω την αποκοτια....δεχομαι...αρι8μους κινητων..... στην περιπτωση....που 8α χα8ωωωωωωω!!!...(λεμε τωρα..) χαχαχαχαχα (που ειναι σιγουρη δλδ.....)... :bounce:  :bounce:  :bounce:

cuba

an exeis xarti tis a8hnas olive 8a to bris einai eykolo.

junkie

Παράθεση από: "Jezebell"Μαρακι μου παντα οσα μας δενουν με το ομορφο παρελθον ειναι ωραια και αληθεια θα χαρω πολυ να σε δω διοτι ε ειναι ντροπη μας να ειμαστε 1 στενο μακρυα και να μην γνωριζομαστε

Ναι βρε Σταυρούλα δίκιο έχεις!!! Λες και είμαστε μακριά....Ελπίζω να μην μου τύχει τίποτα για να έρθω να γνωρίσω εσένα και την Λιλού(αν έρθει..) και όσες δεν έχω γνωρίσει εδώ μεσα! ....

]

Anonymous

Νυφούλα μου,
αν γνωρίσεις την Σταυρούλα και της Λιλού νομίζω πως θα κλείσεις σαν γυναίκα...!!!!!  ]

Jezebell

Παράθεση από: "gavrina"Νυφούλα μου,
αν γνωρίσεις την Σταυρούλα και της Λιλού νομίζω πως θα κλείσεις σαν γυναίκα...!!!!!  ]

Εννοειται θα κλεισει εδω εκλεισε το video club απεναντι

Jezebell

Παράθεση από: "fortune"Νομιζω οτι οι Πειραιωτες ,τουλαχιστον πρεπει να τιμησουμε αυτη την συναντηση.

Τι περιβολια...τι καταγαλανα νερα....!!! :)

Αλλωστε πρασινο και μπλε...ηταν  και ειναι παντα απο μονα τους χρωματα ,που ξεκουραζουν....

fortune.

Α ρε φορτ πως με νιωθεις

tolis-jovi

Παράθεση από: "heinrich"...και αυτό το καταγάλανα νερά του Πειραιά, βρε παιδί, με εξιτάρει

apo pote exei katagalana nera o peireas??   :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Jezebell

Shadowlord

Παράθεση από: "tolis-jovi"apo pote exei katagalana nera o peireas??   :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Aπο τοτε που εγινε ομαδα ο γαυρος..!!
Ουτε η βρωμια δεν αντεξε τοση βρωμια.. :twisted:

Jezebell

σαντοου μπειμπι μη ξεκινησουμε στραβα :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Shadowlord

junkie

Παράθεση από: "gavrina"Νυφούλα μου,

Γαυρινοκουνιάδα έκλεισα σαν γυναίκα πριν 1 χρόνο και 8 μήνες... ]

530 Επισκέπτες, 0 Χρήστες