Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 235
  • Total: 235

Oύτε ένα ποτό μαζί δεν έχουμε πιει.....

Ξεκίνησε από heinrich, Ιουλίου 07, 2006, 02:06:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

plus

to poto to hpiate telika???
h kalytera....to krasaki poy dinoyn sthn gamhsia teleth....????? :D

papi

plus

Παράθεση από: "papi"gamhsia? :roll:

kata to...baftisia...... :D

papi

spellbound

_MAIRA_

Παράθεση από: "spellbound"πω πω.. τι παθαινω για να μη μπαινω συχνα στο νετ... ]

χαχαχαχαχαχ οντως να μια αλλη επιδημια.......Τωρα τελευταια  οι περισσοτεροι αντρες νομιζουν πως οι γυναικες βγαινουν μαζι τους με αποτερο σκοπο την ευρεση γαμπρου !!!!!Σας εχουν βαλει μια καραμελιτσα στο στομα και την πιπιλατε!Ελεοοοοος εμας μας ρωτησατεεεεεεεεε?......ποια θελει να δεσμευτει νομιζετε?Οι περισσοτερες το κανουν μονο για το παιδι ...θεμα που βεβαια δεν συμφωνω καθολου!Για αυτο και εγω θα καταψυξω ωαριο ....για να εχω οποτε θελω πραγματικα!!!!!

P.S ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΠ?

heinrich

Mα αυτό ακριβώς λέμε...!
Πως πρέπει να αρχίσετε να ψύχετε το αβγό σας.

plus

Παράθεση από: "(MAIRA)".ποια θελει να δεσμευτει νομιζετε?Οι περισσοτερες το κανουν μονο για το παιδι ...

egw pali to paradexomai pws kai h desmeysh moy aresei kai se kamia periptwsh den to skeftomai se synarthsh me to paidi. Makari na er8ei o erwtas  na me syneparei (na ton syneparei kai ayton bebaia) kai otan erwteyomai eimai ikanh gia ta panta!
Den mporw na fantastw kalytero pragma apo to na erwteyteis kai na 8eleis na eisai mazi toy (asxeta an ayto odhgei se gamo h oxi), to 8ema desmeysh einai h eswterikh mas orio8ethsh gia to pws blepoyme ton allon kai oxi aparaithta o gamos.

_MAIRA_

Ακριβως το ιδιο λεμε!

plus

black_velvet

Παράθεση από: "plus"...
to 8ema desmeysh einai h eswterikh mas orio8ethsh gia to pws blepoyme ton allon....

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!!

Είναι στιγμές που "δέσμευση" είναι ακόμη και τα λόγια ή τα θέλω του.
Πολλές φορές... αφόρητη!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Enia

Αφόρητη, όταν δεν συμβαδίζει με τα θέλω σου... αλλά λύτρωση, όταν εκπληρώνει τα όνειρά σου.

:wink:

kuria

να γιατι εγω δεν πινω αλλα μονο τρωω...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

skou70

gia ayto kyria mou emeis kanoume "stin ygeia mas" kai tsouggrizoume ta pirounia !

Gerogriniarhs

235 Επισκέπτες, 0 Χρήστες