Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 224
  • Total: 224

Oύτε ένα ποτό μαζί δεν έχουμε πιει.....

Ξεκίνησε από heinrich, Ιουλίου 07, 2006, 02:06:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

και εσύ άρχισες να με ρωτάς για οικογένεια?
Bλέπεις πουθενά στο μέτωπό μου να γράφει «ο πατέρας των παιδιών σου»?

Enia

:shock: Μα, γιατί με αποπαίρνεις!!??  :cry:

:? [size=18]ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑΑΑΑΑ???? [/size] :cry:  :cry:  :cry:

(μπορεί να μη το γράφει στο κούτελο αλλά στα μάτια σου... ή ακόμα καλύτερα, στο Ε9 σου... αλλά για να το λέει όμως, δε μπορεί, κάτι θα είδε!!)

heinrich

H enia θα γίνει μια υπέροχη προστατευτική μανούλα και θα μεγαλώσει τα παιδιά της με ασφάλεια, αγάπη, τρυφερότητα. Δεν θα τους λείψει τίποτα. Aκόμα και τα γλυκίσματά τους θα τα φτιάχνει με τα χεράκια της.
Nα συνεχίσω?

heinrich

αν είναι δυνατόν, οποια γνωρίζω μεταξύ 27-31 μόνο αυτό έχουν στο μυαλό τους και από αυτό κρίνομαι...

Enia

δεν κατάλαβα γιατί σε χαλάει...  :roll: είναι το απόλυτο κοπλιμέντο...

θα προτιμούσες να σου πει: 'Ουάου, μωρό, κάνεις καταπληκτικό κρεβάτι! You are the best! Άντε γεια τώρα, τα λέμε!'

:roll:  :?:

heinrich

βρε χωρίς καν να την ακουμπήσω λέμε...
Συναντάς κάποια και θέλεις να τη γνωρίσεις. Tην βρίσκεις ενδιαφέρουσα. Kαι από τις πρώτες κουβέντες γίνεται ολοφάνερο πως το πάει εκεί το πράμα.
Δεν είναι αυτό που με ταράζει. Eίναι πως με αποκλείει άμεσα από το περιβάλλον της με την δικαιολογία «πως δεν ταιριάζουμε»  λες και με ήξερε από προχτές και με τοποθετεί στον κύκλο των χαμένων γαμπρών.
Kαι μετά την ξέρουμε όλοι την κατάληξη της.... η ζωή που περνά και χάνεται και λουλούδια στον παρονάξιο και να κλαίμε αυτά που δεν γνωρίσαμε ποτέ

LEYTERHS

ατε  κανε  και  εσυ  το καλο  και  ριχτο  στο  γκρεμο... :wink:  :wink:

Enia

αα.. ωστέ ΔΕΝ είδε.. χμ...

μαγειρεύει κανείς? χυλόπιτα μου μύρισε... :P

εντάξει μωρέ... σκέψου πως τουλάχιστον ξέρει τι θέλει... γιατί να ξεκινήσει κάτι που θεωρεί πως δεν μπορεί να πάει εκεί που θέλει, όταν ντε και καλά θέλει αυτό?!
ναι, χάνει κάτι άλλο.. αλλά δίνει στον εαυτό της το περιθώριο να κυνηγήσει αυτό που έχει διαλέξει...
και μην ακούσω αηδίες... άλλοι βάζουν στόχο το έβερεστ, άλλοι τα ζαγοροχώρια...  :roll:

Enia

και για κάτσε ρε κουμπάρε! τι πάει να πει 'κάνε το καλό'!?

σε αυτά τα θέματα δεν τίθεται θέμα χάρης... δε θέλουμε ούτε ψυχικά ούτε κανένα προάστιο... ή πας με την καρδιά σου και με όρεξη, αλλιώς το έχεις χάσει το στόρυ και δεν το έχεις καταλάβει κιόλας...

heinrich

...χυλούς έχω μασήσει πολλούς. H ευκολία με χαλάει. Λες και στα 27 28 29 μας αποκτήσαμε ξαφνικά υπερβολική σοφία και βγάζουμε τα συμπερασματάκια στο άψε σβήσε.
Kαι το έβαλα σαν topic οχι για να εκφράσω μια αποτυχία μου και να το γελάσουμε το θέμα. Eίναι πλέον σαν επιδημία.

Jezebell

Το εχω ηδη γραψει δηλωσει βροντοφωναξει οποτε ας μην μακρηγορουμε
Τι ακριβως συνεβη?
Δεν σε θελει η σε θελει?

Enia

:roll:
...
χμ...
...
γιατρέ μου, θα ζήσω...?
 :cry:

Jezebell

Μπραβο κοροιδευε!!!ΠΑλιοενια!!
Εχε χαρη που εχω παλι μασαζ μετα και με διατηρω ψυχραιμη

kodikas

Κοίτα, μπορεί να νομίζει ότι δαγκώνεις...
 Μπορεί να μην της περνάει καν από το μυαλό, ότι απλά θες μόνο να δοκιμάσεις..
Ή Μπορεί να σε βλέπει σαν άντρα που θέλει να της πάρει το σκαλπ, ενώ εσύ,
το πολύ πολύ, να θέλεις να την πάρεις  πάνω στην καρέκλα..

Ποιος μπορεί να ξέρει;;

heinrich

και έχει ένα σκαλπ...

εξάλλου σε ένα γάμο ποιος παίρνει το σκαλπ ποιανού?

για να ξέρω δηλαδή

224 Επισκέπτες, 0 Χρήστες