Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 348
  • Total: 349
  • Leon

Αν ήσουν Θεός για 48 ώρες τι θα έκανες

Ξεκίνησε από Θεός, Ιουλίου 07, 2006, 08:11:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

"θα φανει εγωιστικο αλλα ειμαι οντως ετσι τωρα
το πρωτο 24ωρο θα εκανα κατι που θελω παρα πολυ καιρο
και που οπως φαινεται μονο θεος θα πρεπει να ειμουν για να γινει!"

Μάιρα, τό 'πιασες. Μόνον τότε θα μάθαινες το ζώδιο της Πλας+

"αν μου εμενε λιγος χρονος θα εκανα ολα αυτα τα καλα πραγματα που πρεπει να κανουμε ολοι"

Ε, όχι! Τέτοιος αλτρουισμός πια! Είπαμε, αλλά...

'Οσο για τον Γαϊδαράκο... κάτσε να επιστρέψει και θα τα πούμε.  :twisted:

_MAIRA_

τοξοτης η καρκινος ειναι

και εσυ που το ξερεις γιατι δεν μου το λες ?
θα σε αποζημιωσω

ας πουμε θα κανω στην ακρη

tristana

Ε, όχι! Αυτό ούτε η ημίθεη δεν το θέλει! ΧΕΧΕΧΕΧΕ
Μάιρα, λαβ για του! ΤΟΥΤ ΤΟΥΤ!

_MAIRA_

taxras

δεν ηξερα οτι θελατε να μου μοιασετε
χαχαχαχαχαχαχαχα

Athinoula

gia 48 ores mono>>>>8a to skefto..

donkey

Ιδού η αιτία του καύσωνα
 8)

plus_

donkey

Πόσο έχει φτάσει ο υδράργυρος;

purple

KostasD33

Οι περισσότερες απαντήσεις το γυρνάνε στην πλάκα ή σε κάποιο έντονο προσωπικό τους κάθε φορά πρόβλημα, ή ανησυχία
Μα αν ήταν να έχουμε αυτές τις απαντήσεις το θέμα θα ήταν πες μια δυο ευχές και ξεμπερδέψαμε
Όχι το θέμα είναι τι θα έκανες ως μια ολότητα Θεϊκή και όχι απλά κάτι που σε ενοχλεί
Τι θα έκανες αν πράγματι μπορούσες η επιθυμία σου (για τον κόσμο όλο)να μετουσιωθεί σε πραγματικότητα.
Όλοι μας (νομίζω) λέμε αυτό είναι στραβό εκείνο είναι στραβό, αν αυτό ήταν έτσι ή το άλλο αλλιώς τότε τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.

Ξέρετε είναι εύκολο ο καθ ένας μας να βλέπει μέσα από τον δικό του φακό τον κόσμο και τα προβλήματα και τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων σε όλες τους τις εκφράσεις (κράτος, έθνη, λαοί, τάξεις, συμφέροντα, κλπ) το δύσκολο είναι να μπορέσεις να δεις και με ένα πιο γενικό μάτι αυτό το σύνολο
Να μη πιάνει μόνο το εγώ αλλά το εμάς, να μη βλέπει μόνο τι γίνεται σήμερα αλλά να μπορεί να προβλέψει και γιατί όχι να χαράξει τα χιλιάδες μονοπάτια που να καταλήγουν σε μια καλύτερη ζωή, με περισσότερα ενδιαφέροντα, με εξάλειψη της φτώχιας, του πολέμου της καταπίεσης ανθρώπου από άνθρωπο και δεκάδες άλλες σκέψεις που περνούν γράφοντας αυτό το κείμενο τώρα από το μυαλό μου

Να τι θα έκανα για ξεκίνημα

Θα μας έβαζα να σκεφτούμε
Θα μας έβαζα να μπούμε στην θέση του κάθε Θεού σαν οι πράξεις οι δικές μας να καθόριζαν και τους άλλους και την ευθύνη που αυτό συνεπάγεται

Υ.Γ.
Για να μη ξεχνιόμαστε όμως, θα έβαζα και έναν βομβητή να βαραει στα μηνίγγια του κάθε ένα, που πράγματι κρατεί στα χέρια του τις τύχες άλλων ανθρώπων (ειδικά σε μαζική βάση), όποτε έκανε κάποια μαμακία σύμφωνα με μερικά από τα ανωτέρω που ανέφερα....
(στην τελική Θεός θα ήμουν ας βγάλω και το άχτι μου λίγο)

Athinoula

loipon san prosopiko 8a h8ela nageniso ena paidaki as einai kai dhdima kai na ftasoun ta 2 xronia etsi tsak bam mesa se 6 ores...variemai na perasp ta mwroudiaka pali.

san deftero.., 8a exafaniza oles tis arosties pou se fernoun sto 8anato kai 8a evriska to embolio gia olous tous karkinous kai tis upollipes as8enies n amin pe8ainei kaneis...na pe8enoume oloi apo giras kai mono..

san trito kati pou me ponaei otan to vlepo exei n akanei me thn ftoxia, an hmoun 8eos..8a frondiza ta kratoi pou pe8enoun apo nero posimo na exoun perarkes posotites gia na zoune mia sosti zoi ..kai faei epeiseis!!
Einai krima stis meres mas ..na megaloun paidia kato apo autes tis sun8ikes..!

kai meta apo ola ayta...an hmoun 8eos..8a frondiza o kosmos na xamogelaei pio poli...to gelio einai ugeia..merikoi den to exoun katalabei akoma kai einai olo moutra...! :wink:

Argiro

Νομίζω πως αυτός που τυχόν υπάρχει τώρα δεν έχει κάνει τίποτε λάθος, μια χαρά έφτιαξε τον κόσμο και όλα τα στραβά οι άνθρωποι τα κάνουν. Με αυτή τη λογική, αν γινόμουν Θεός και τα έφτιαχνα από την αρχή, πάλι τα ίδια και χειρότερα θα γίνονταν σε λίγο καιρό. Άρα, λέω να μη γίνω Θεός για 48 ώρες, για να γλιτώσω και τις ευθύνες που θα μου ρίχνουν οι άνθρωποι για τα λάθη και τις ανοησίες που θα κάνουν μόλις αποχωρήσω... :twisted:

cowboissa

θα εδιωχνα τον πονο απο τις ψυχες των ανθρωπων!

Vanessa

Υπαρχει διαφορα και αλλες επιλογες εαν ημουν ΘΕΑ για 48 ωρες?

Γιατι ταιριαζει καλυτερα στο καλο προφιλ μου.
Ολη αυτη η ιστορια με τα συννεφα και τους κεραυνους με ξενιζει,ισως να μου ξινίζει.

Θα εκανα εδινα απλα τα ιδια σε ολους.
ΜΙΑ δουλεια.
ΕΝΑ σπιτι.
ΕΝΑ τραπεζικο λογαριασμο.
ΕΝΑ αμαξι

ΜΙΑ καρδια κι αυτη αληθινη.
ΕΝΑ παθος κι αυτη μοναδικο.

348 Επισκέπτες, 1 Χρήστης