Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 337
  • Total: 337

MANIA-KALH LEUTERIA

Ξεκίνησε από SurvivoR, Ιουλίου 10, 2006, 03:15:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SurvivoR

:D  NA SOU ZHSEI KAI NA TO KAMARWSEIS OPWS ESY EPU8IMEIS.............PANEMORFH SAN KAI ESENA 8A EINAI H KOROULA SOU.....AD ME TO KALO  :d

Sotis

μανια  με  το  καλο  η  κορουλα σου να  γινει  γερη  και  κουκλα ...καλη  μου,,,, :D  :D  :D

anastasia

Enia

Κι ας μην σε ξέρω καθόλου, χαίρομαι απίστευτα!  :D

Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια, με ένα πόνο μόνο να καμαρώσεις το κοριτσάκι σου στην αγκαλιά σου.

Να την αγαπάς και να τη στηρίζεις, να την καμαρώνεις και να είναι πάντα υγειής και ευτυχισμένη.

mania

sas eyxaristo para poly paidia...kamia fora oi efxes dinoun tharros kai kouragio kai go pragmatika ta xreiazomai.
eyxomai tin alli vdomada na sas po oti ola pigan kala kai na sas grafo me tin kori mou agkalia.
mporei na min gnorizomaste alla gia mena eiste i kalyteroi filoi.

sas eyxaristo poly.
filia

LoVeDePy

Mania mou.. koyklitsa mou.... kali leuteria kai apo mena.. opws eipame.. XWRIS KANENAN PONO  ]

kuria

προσπαθησε να μη φοβασαι και να εισαι χαλαρη οσο μπορεις... αλλωστε στις μερες μας η γεννα δεν συνεπαγεται πλεον ανυποφορο πονο... να μη σου πω οτι με την ενδοραχιαια αναισθησια σου λενε να σφιχτεις και δεν καταλαβαινεις γιατι το κανεις...    :D
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

SoRta_FaiRytALe

Μανια καλη λευτερια κ απο μενα..με ενα πονο.
Να ναι γερό και δυνατο το μωρο σου και σε σενα καλη δυναμη ολα θα πανε καλα.. :D

saliara

Ούτε εγώ σε ξέρω...αλλά σου εύχομαι ότι καλύτερο!!Για'σένα και για την μπουμπού σου... :flower:  :flower:  :flower:  :flower:

Anonymous

Mania, tha einai h pio eytyxismenh stigmh ths zwhs sou....  :)  :)  :)  :)  :) (h thetikh mas skepsi tha einai panta mazi sou)

chriastina

να προσθέσω και τις δικές μου ευχές μαζί με των υπολοίπων.....
τι σημασία έχει αν γνωριζόμαστε ή όχι?

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΑΠΑ!

337 Επισκέπτες, 0 Χρήστες