Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 602
  • Total: 603
  • Leon

Καφεδάκι -ποτάκι στην καταπράσινη πλατεία

Ξεκίνησε από SoFiA24, Ιουλίου 14, 2006, 01:35:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SoFiA24

Επειδή η προηγούμενη συνάντηση στα καταγάλανα νερά του Πειραιά ήτο άκρως εποικοδομητική και επιτυχημένη κι επειδή έμειναν πολλές άλυτες απορίες περί delete, escape & restart είπαμε να επαναλάβουμε το τόλμημα και να ξαναπάμε για καφεδάκι- ποτάκι.
            Η καφετέρια υπόσχεται ατέλειωτες στιγμές χαλαρότητας (μέχρι και υπνάκου ένα πράγμα) και φιλοσοφικής (αν μπορεί κανείς να την πει φιλοσοφική) συζήτησης σε άνετες καρέκλες (εκεί κοιμάστε) και με άπλετο πράσινο.. Αυτή τη φορά δε θα χουμε και τον τελικό του Μουντιάλ να παρασύρει τους παρευρισκομένους οπότε θα μπορέσουν να λυθούν τα σοβαρά ζητήματα που αναπτύσσονται στο forum (βλ. αναζητήσεις ανδρών, γυναικών κ.ο.κ.). Καιρός να σταματήσει η διαδικτυακή αναζήτησις νομίζω...

Αυτή η υπέρ του δεόντως χαλαρωτική καφετέρια λέγεται «Το παλαιό Βυρσοδεψείο» και βρίσκεται στην περιοχή του Ρέντη.  Για όσους δεν ήρθαν στην προηγούμενη συνάντηση το να βρείτε την καφετέρια είναι απλούστατο. Όπως ευρισκόμεθα στην Πειραιώς βλέπουμε το γνωστό και μη εξαιρετέο Factory Outlet. Αν ερχόμεθα από τας Αθήνας στρίβουμε δεξιά στην Χρυσοστόμου Σμύρνης (όπου βρίσκεται και το μαγαζί) και προχωράμε ευθεία. Μόλις δούμε τον κινηματογράφο «Όνειρο» βρίσκουμε να παρκάρουμε ή απλά κατεβαίνουμε από το ταξί. Αν από την άλλη ερχόμεθα από Πειραιά τότε στρίβουμε αριστερά στην Χρυσοστόμου Σμύρνης και πράττουμε ως ανωτέρω.  Αν δείτε καταπράσινη πλατεία είστε στο σωστό μέρος και βρήκατε την καφετέρια που είναι ακριβώς πάνω στην πλατεία. Αν δεν τη δείτε έχετε χαθεί οπότε κάτι δεν κάνατε σωστά ή ο ταξιτζής ήταν μεθυσμένος και σας πήγε αλλού.

Τώρα αν αποφασίσετε να κινηθείτε με τα ΜΜΜ (μαζικά μέσα μεταφοράς) τότε τα λεωφορεία που περνάνε από κει κοντά είναι το 420, το 049 (ξεκινάει από Ομόνοια-Αθηνάς) και το 860 (για όσους μένουν Κορυδαλλό-Νίκαια). Όσοι έρθουν από Πειραιώς θα κατέβουν απέναντι από το Factory Outlet. Όσοι πάρουν το 860 θα κατέβουν στην τελευταία στάση επί της Φλέμιγκ (Ρέντη), λίγο πριν την Πειραιώς.

Το ραντεβού των αναζητούντων έχει οριστεί για τις
(να χει πέσει λίγο ο ήλιος , για καφέ είπαμε να πάμε όχι να λιώσουμε απ τη ζέστη) οπότε ...

Όσοι πιστοί και άπιστοι (ρατσισταί δεν είμεθα) προσέλθετε
[/color]

Jezebell

Αχ βρε ερωτα Βελτσο!!!!
Υπαρχει περιπτωση να μην πιω καφε με τον ερωτα μου και μαλιστα εφοσον το θεμα συζητησης θα ειναι restart escape kai delete?
Ζαμε αρα θα σε συναντησω στις φυλλωσιες

LoVeDePy

Egw 8a sas xairetaw apo thn SHAKIRA  ]

SoFiA24

Παράθεση από: "Jezebell"Αχ βρε ερωτα Βελτσο!!!!
Υπαρχει περιπτωση να μην πιω καφε με τον ερωτα μου και μαλιστα εφοσον το θεμα συζητησης θα ειναι restart escape kai delete?
Ζαμε αρα θα σε συναντησω στις φυλλωσιες

Μπροστά ή πίσω από τις φυλλωσιές έρωτα ;;;

]

Jezebell

Και που να με δεις ερωτα να χορευω λατιν!!
Α ρε οι φυλλωσιες τι θα παθουν???????????????
Μπροστα απο τις φυλλωσιες ερωτα να μας καμαρωνουν!!!!

SoFiA24

Latin passion ....mmmm...
Μ εξιτάρεις και δεν κάνει ...Ταξιδεύω σε λίγο  ]

heinrich

Παράθεση από: "Jezebell"Αχ βρε ερωτα Βελτσο!!!!
......το θεμα συζητησης θα ειναι restart escape kai delete?....

γιατί αυτά, πέρα απο πισιά μου κάνουν κάτι και σε μανουαλ(ι) πονεμένων?

Jezebell

Εχεις χασει επεισοδια αγαπητε χαιλ
καμια σχεση με μανιουαλ πονεμενων ομως

heinrich

γιαβόλ χερ κομμαντατ!

Jezebell

Ετσι να μου απαντας και οπως εχουμε πει θα εχεις λαμβανειν

SoFiA24

Φίλτατε heinrich σου μοιάζουμε για εκδότριες manual πονεμένων ;;; Μη βιάζεσαι απαντώ εγώ για σένα ΟΥΧΙ ! !

Ξεσαλωμένων και σαλεμένων μπορεί...
Το restart, escape & delete ειναι κωδικά ονόματα των οποίων η φύση είναι για λίγους και εκλεκτούς. Αν θες να μπεις κι εσύ στην ομάδα των επίλεκτων που γνωρίζει μπορείς να παρευρεθείς την Πέμπτη και να τα μάθεις όλα ...

Περαιτέρω εξηγήσεις εκ του σύνεγγυς και ουχί διαδικτυακώς ... διότι οι καιροί είναι δύσκολοι για πράκτορες και οι οθόνες έχουν αυτιά οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην κάθε κίνησή μας ...

Jezebell

Παρακαλειται ο Χρηστος(οχι ο χαιλ) οπως δεν αποκαλυψει τα κωδικα ονοματα
Γεια σου ρε Χρηστο!!!!!

heinrich

α,χα! πρόκειται για ένα κοινωνικό φόρουμ με σταυρόλεξα για δυνατούς λυτες. Mαυρίστε 21 τετραγωνα.

SoFiA24

Και το ερώτημα που τίθεται αγαπητέ είναι το εξής ]

heinrich

μαυρίζω τα 21 και αφήνω λευκά τα υπόλοιπα

602 Επισκέπτες, 1 Χρήστης