Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 556
  • Total: 556

Tι επάγγελμα δεν θα θέλατε να κάνετε ;

Ξεκίνησε από ASSOS, Ιουλίου 14, 2006, 05:04:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

Του ηθοποιού-υποκριτή.

Κι έχουμε και ορισμένους εδώ μέσα που δεν είναι απλά υποψήφιοι, παίρνουνε και όσκαρ!
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

larus audouinii

katinaki

του μαλάκα. αν και τον κάνω με μεγάλη επιτυχία

Michael_Design

[quote user="katinaki" post="344000"]του μαλάκα. αν και τον κάνω με μεγάλη επιτυχία[/quote]

Γεια σου ρε συναδέλφισα... :mrviolet:

KostasD33

[quote user="Michael_Design"][quote user="katinaki" post="344000"]του μαλάκα. αν και τον κάνω με μεγάλη επιτυχία[/quote]

Γεια σου ρε συναδέλφισα... :mrviolet:[/quote]

αν την μαλακία την πλήρωναν δεν θα ήμασταν ελλειμματικοί και χρεωμένοι αλλά πλεονασματικοί και εξαγωγείς βρε σεις ....
Δεν αποδίδει το επάγγελμα αυτό ...........
Τέλος
Πάμε για άλλα ....

pixie

Επάγγελμα: Γλυκιά!  :razz:  :mrblue:

Αυτό δεν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ!

KostasD33

pixie

Εξ ορισμού όχι... αλλά το τοποθετώ στην ίδια λογική με κάποια προηγούμενα ''επαγγέλματα'' που έχουν αναφερθεί...  ;-)  :mrblue:

Αλλά αν πρέπει να σοβαρευτώ, δεν θα ήθελα να ξαναδουλέψω ως καθηγήτρια!
Δεν έχω το κουράγιο για ουσιαστική μεταδοτικότητα.

katinaki

σκυλοεκπαιδευτής. Για να επανέλθουμε με σοβαρότητα στο θεμα  :mrgreen:

pixie

[quote user="katinaki" post="344074"]σκυλοεκπαιδευτής. Για να επανέλθουμε με σοβαρότητα στο θεμα  :mrgreen:[/quote]

Για θηριοδαμάστρια το κόβεις καλύτερο?
'Εχει ένα πιο σοβαρό ενδιαφέρον...  :lol:  :lol:  :lol:

Να σου αφήσω το τηλ. μου αν είναι να συνεργαστούμε... ;-)

katinaki

pixie

[quote user="pixie" post="344075"]Για θηριοδαμάστρια το κόβεις καλύτερο?

Να σου αφήσω το τηλ. μου αν είναι να συνεργαστούμε... ;-)[/quote]

Τώρα εδώ αυτό που εννοάω είναι ότι θα ήθελα να ακούσω και μερικές καλές ιδέες περί κατασκευής ειδικών μαστιγίων με πολλές ουρές, εγχειρίδιο κραυγών υποταγής για τα άτακτα ζώα, κανά δυο καλούς τρόπους υποβολής ώστε να συντελεστεί μια καλή προετοιμασία για ατραξιόν σε τσίρκο... που είναι και το ζητούμενο βέβαια, μετά από μια καλή προπαιδεία... δεν ξέρω με έλκει αυτό το επάγγελμα τελευταία... και η αχαλίνωτη ελευθερία της ζούγκλας, ε? Κι αυτό καλό...  ;-) :roll:  :idea:  :lol:

kuria

[quote user="pixie" post="344078"][quote user="pixie" post="344075"]Για θηριοδαμάστρια το κόβεις καλύτερο?

Να σου αφήσω το τηλ. μου αν είναι να συνεργαστούμε... ;-)[/quote]

Τώρα εδώ αυτό που εννοάω είναι ότι θα ήθελα να ακούσω και μερικές καλές ιδέες περί κατασκευής ειδικών μαστιγίων με πολλές ουρές, εγχειρίδιο κραυγών υποταγής για τα άτακτα ζώα, κανά δυο καλούς τρόπους υποβολής ώστε να συντελεστεί μια καλή προετοιμασία για ατραξιόν σε τσίρκο... που είναι και το ζητούμενο βέβαια, μετά από μια καλή προπαιδεία... δεν ξέρω με έλκει αυτό το επάγγελμα τελευταία... και η αχαλίνωτη ελευθερία της ζούγκλας, ε? Κι αυτό καλό...  ;-) ]

μαστιγια... υποταγη... υποβολη... τσιρκο... αλλα κατα τ΄ αλλα η ελευθερια της ζουγκλας αχαλινωτη...

μωρ τι λεει τουτη;

ΑΓΙΟΥΤΟΟΟΟΟ!!!!
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

pixie

:mrblue:  :mrblue:  :mrblue:  :mrblue:  :mrblue:

Kαι συμπληρωματικά... Δεν θα μπορούσα να είμαι γαλατάς... με απωθεί ό,τι έχει σχέση με το γάλα [συμπεριλαμβανομένου και του αρμέγματος της κατσίκας]... ούτε καν υπάλληλος Λογιστηρίου στην ΕΒΓΑ ή την ΜΕΒΓΑΛ... :razz:  :lol:

eloy

Του τηλεδημοσιογράφου-υμνητή του λαϊκού αισθήματος.

556 Επισκέπτες, 0 Χρήστες