Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 590
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 527
  • Total: 527

θέμα μόνο για γυναίκες - άντρες μην απαντήσετε

Ξεκίνησε από Bijoux, Ιουλίου 16, 2006, 11:14:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

Παράθεση από: "Bijoux"οι σχεσεις βασίζονται στο σεξ και στην επικοινωνία
ο καθένας μας δίνει και διαφορετικά ποσοστά σε αυτό.. :arrow: Σύμφωνοι

ακραίες διαστροφές στο σεξ πάνω υπάρχουν;
όταν κάτι είναι αποδεκτό και από τους δυο; :arrow: Υπάρχουν, σε σχέση με τις μέσες σεξουαλικές προτιμήσεις. Αν είναι εξ ίσου αποδεκτές κι απο τους δύο, τότε περι ορέξεως διαστροφή.

εκείνο το ''άλλο'' που μας λες
φαντάζομαι εννοείς την μπακ ντορ
κι όμως βρε συ υπάρχουν γυναίκες που τις ευχαριστεί
που δεν περιμένουν το δέσιμο το συναισθηματικό..
όταν πεινάς τρως
όταν πεινάει το κορμί τι κάνεις; :arrow: Σωστά φαντάστηκες. Αν όμως μια γυναίκα κάνει κάτι τέτοιο χωρίς να αισθάνεται δέσιμο με τον παρτενέρ της, τότε συμβαίνουν δύο τινά: α) Ή η γυναίκα αυτή είναι απελπισμένη και τα δίνει κατευθείαν όλα στο πιάτο, μόνο και μόνο για να κρατήσει έναν άντρα β) Ή την έχει δει ''συλλέκτης εμπειριών'' και ξεσαλώνει ψυχαναγκαστικά για να ''ζήσει τη ζωή της''. Μια τέτοια γυναίκα, αν μπορούσε να διαπλατύνει και να εκβαθύνει τα ρουθούνια ή τα αυτιά της για να συνουσιάζεται κι απο' κει, θα το έκανε!
Η πείνα του σώματος δεν είναι τίποτα μπροστά στην πείνα της ψυχής - για αποδοχή, πρώτ' απ' όλα...

και αν δεχθώ ότι όλες οι γυναίκες κάνουν τα ίδια
ε τότε τι να πω;
πας με μία στην ζωή σου και είναι σαν να έχεις  συνουσιαστεί με όλες τις γυναίκες.. :arrow: Μα αυτό είναι και το ιδεώδες. Άλλο ποιότητα και άλλο ποσότητα...

ΥΣ αυτο το ποστ σε άλλη ενότητα έπρεπε να το ανεβάσω
να μπορώ να πω και μια μπιπ παραπάνω
:arrow:

Bijoux

ξέρεις την σύσταση  περί κουοτ;

για τα όσα έγραψες

πέρνω βαθιές ανάσες για να χαλαρώσω

και θα ρθω το βράδυ ήρεμη να απαντήσω

kodikas

Ω. ναι!!
Μια σοβαρή γκόμενα πρέπει να είναι νοικοκυρά, νόστιμη, έξυπνη, καλή μαγείρισσα,
ερωμένη, καθαρίστρια, μα πάνω απ όλα παρθένα.
Mιά θεότρελλη που να συνδιάζει δέκα ρόλους στη συσκευασία ενός.
Ένα victim με τη σφουγγαρίστρα αγκαζέ και τη γόβα στιλέτο να πυρπολεί τις φαντασιώσεις.
Να ζεί μακάρια και ανυποψίαστη.
 Να διάγει βίο ανόητο και ανέμελο, ηθικό και ενάρετο.
 Απαστράπτουσας ηθικής που το κρεβάτι να το έχει για ύπνο και μόνο.

Μια σοβαρή γκόμενα πρέπει να είναι μιά εκθαμβωτικά αποτυχημένη προσωπικότητα.
Μιά γυναίκα που να ζει την περίληψη της ζωής της.
Μιά γυναίκα που να κάνει παιδιά και να ξεφυλλίζει τσελεμεντέδες
Ένα τέτοιο αριστούργημα είναι το ζητούμενο ενός «σοβαρού» άντρα.

Διότι οι «σοβαροί» άντρες είναι πιο έξυπνοι, πιο ψηλοί, πιο γοητευτικοί, πιο ευαίσθητοι, πιο χρηστοί,
πιο ενάρετοι, πιο καλοί άνθρωποι και έχουν και άλλες ανάγκες.

θα μπορούσαν να συμβιβαστούν με κατι τις λιγότερο;;

Bijoux

ας γίνουμε όλες σοβαρές...σταματήστε να ζείτε

και κάποιος να με κουρδίσει... σαν να χω ξεκουρδιστεί

Bijoux

Νικε με το 28

τι σχέση έχουν οι μέσες σεξουαλικές προτιμήσεις με το κρεββάτι του καθενός; δηλ πάμε σύμφωνα με τις στατιστικές;

και αυτό περί οπισθίων, τα λες σοβαρά αυτά;
έναν άντρα τον κρατάς μόνο αν συνουσιάζεσαι από πίσω;
ιιιιιιιιιιιιιχχχχχχχ πλάκα πλάκα μου σηκώνεται η τρίχα από αυτά που διάβαζω...είναι δυνατόν να υπάρχουν σήμερα τέτοιες απόψεις;

Κώδικας [Επιλογή]
Ή η γυναίκα αυτή είναι απελπισμένη και τα δίνει κατευθείαν όλα στο πιάτο, μόνο και μόνο για να κρατήσει έναν άντρα

έλεος δηλ

Nikos28

Bijoux,
Δεν ξέρω τι πιστεύεις για τη σεξουαλική διαστροφή, πάντως στη διαστροφή των όσων έγραψα και εννοούσα έδωσες ρεσιτάλ!
Εύγε!

Εν πάση περιπτώσει, ας διευκρινίσω...

Όταν λέω ''μέσες σεξουαλικές προτιμήσεις'' εννοώ τα πράγματα που κάνουν τα περισσότερα ζευγάρια στο κρεβάτι.
Αυτό δε σημαίνει οτι ο,τι κάνει η μειοψηφία είναι κακό αν είναι αμοιβαία αποδεκτό. Νομίζω το είπα και προηγουμένως...
Τώρα κατά τ' άλλα, η λέξη ''διαστροφή'' είναι μέρος του ελληνικού σεξολογικού (και όχι μόνο) λεξιλογίου. Και, εν προκειμένω, εσύ την πρωτοχρησιμοποίησες!
Αν κάποιες λέξεις σ' ενοχλούν, τότε να εισηγηθείς στους εκδότες των λεξικών να τις αφαιρέσουν. Κι αν αδυνατείς να κατανοήσεις το νόημα με το οποίο κάθε φορά κάποιος τις χρησιμοποιεί, τότε είναι καλύτερα να μη συμμετέχεις σε συζητήσεις. Οκ;

Τώρα, το ''έναν άντρα τον κρατάς μόνο αν συνουσιάζεσαι απο πίσω'' το λες εσύ διαστρεβλώνοντας (αναίσχυντα) το νόημα των όσων είπα.
Αυτά είπα εγώ;
Τις άλλες δύο κατηγορίες γυναικών που συνουσιάζονται μ' αυτόν τον τρόπο, τις διάβασες;
Ακόμα και για την κατηγορία των ''απελπισμένων'', δεν είπα οτι είναι το μόνο πράγμα που κάνουν για να κρατήσουν έναν άντρα. Είναι κάτι μεταξύ πολλών άλλων που κάνουν για να κρατήσουν έναν άντρα!
Κι αυτή η κατηγορία γυναικών υπάρχει, είτε σου αρέσει είτε όχι...

Όσο για τις απόψεις που υπάρχουν ''σήμερα'', υπονοώντας απαξιωτικά τις δικές μου, σου συνιστώ να ξεκολλήσεις και να μάθεις ν' ακούς!
Το ν' ακούς, δε σημαίνει ντε και καλά να συμφωνείς.
Ξέρεις, αυτοί με τους οποίους διαφωνείς, δε γεννήθηκαν χτες!

:twisted:  :evil:

Bijoux

Παράθεση από: "Nikos28"Bijoux,
Αν κάποιες λέξεις σ' ενοχλούν, τότε να εισηγηθείς στους εκδότες των λεξικών να τις αφαιρέσουν. Κι αν αδυνατείς να κατανοήσεις το νόημα με το οποίο κάθε φορά κάποιος τις χρησιμοποιεί, τότε είναι καλύτερα να μη συμμετέχεις σε συζητήσεις. ΟΚ;

κάποιοι τα χουν κάνει σαν τον κακό τους τον φλάρο
γίνεται κανένας διαγωνισμός για το ποιος θα πει την μεγαλύτερη
μ@λ@κοατάκα;
τα ευαίσθητα σημεία των γυναικών δεν συσπάζονται πια  με αυτές.

δεν βγαίνουν γκόμενες στα μπαράκια, στο ικα, στο δρόμο, στην εφορία;
κάντε τότε μια πλαστική
και αν δεν πιάσει αυτό βάλτε λίγο λίπος στο πουλάκι σας, για να μεγαλώσει και αυτό.

Nikos28

Άσχετο...

Αναρωτιέμαι τι σχέση έχει η αφαίρεση ορισμένων λέξεων απο τα λεξικά με τα ευαίσθητα σημεία των γυναικών, τα μπαράκια και τα λίπη στα πουλάκια!

:lol:  :lol:  :lol:

Σε ποιούς απευθύνεσαι;

Αν έχεις να πεις κάτι, πες το ευθέως!

Την Πυθία θα παίξουμε νυχτιάτικα;

papi

show! :lol:  :lol:  :lol:  :lol: ρε Νικολα αφου βλεπεις οτι μερικα πραγματα δεν τους συμφερουν,τι καθεσε και γραφεις και ξανα γραφεις?δεν προκητε να βγαλεις ακρη...αστο να δουμε τι θα απαντησουν ολες οι γυναικες του α33 στο ερωτημα της Bijoux με την σοβαρη τους υπερηφανια οπως αυτες ξερουν. :lol:

Jezebell

Ναι ναι παπι ετσι ακριβως
ειμαστε ολες σοβαροφανεις
Αυτο που απαντατε σε ενα καθαρα γυναικειο θεμα δεν εχω καταλαβει

pingo

Παράθεση από: "Jezebell"Ναι ναι παπι ετσι ακριβως
ειμαστε ολες σοβαροφανεις
Αυτο που απαντατε σε ενα καθαρα γυναικειο θεμα δεν εχω καταλαβει

Τί να πεις...Άντρες!!!!! :wink:  :wink:

Nasia9

Αυτό μας έλλειπε! Να μας θυμάστε μόνο για το σεξ! Για το σεξ μπορείτε να θυμάστε μία οποιαδήποτε! Σαφώς  μία κοινή γυναίκα!  Ή μία χαζή γυναίκα! Παιδιά ξέρετε...το {....} σε όλες τις γυναίκες ίδιο είναι..και μη ξεχνάτε ότι επίσης όλες οι γυναίκες λίγο πολύ με τον ίδιο τρόπο το χρησιμοποιούν. Το πνεύμα όμως,και το μυαλό σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί. Απορώ πώς βάζετε αυτά τα 2,στην ίδια μοίρα. Ξέφυγε εντελώς ο κόσμος. Δεν αναγνωρίζονται οι αξίες πλέον. Μόνο το στρινγκ,παίζει ρόλο. (χρώμα,σχεδιάκι κ.ο.κ.)
Κρίμα.

Enia

Δεν καταλαβαίνω το δίλλημα μεταξύ των δύο... Αποκλείεται να με θυμάται για την ψυχή μου? Για τα όνειρά μας? Για τις στιγμές μας?  :roll: Ούτε ο Αϊνστάιν είμαι, ούτε η Εμανουέλα. Είμαι όμως άνθρωπος κι εγώ, διαφορετική απ'τον καθένα.

Και παπί, μην τους βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι επειδή αυτές τις εμπειρίες είχες εσύ. Προκαταλαμβάνεσαι και δεν βλέπεις μπροστά σου μου φαίνεται...

papi

εμ απο τις εμπειριες μου τα λεω ολα αυτα και μακαρι ειλικρινα να μην τις ζουσα ...τωρα θα ημουν ενας ευτυχισμενος ανθρωπος και οχι να κανω κατα αναγκη τον ευτυχισμενο για να με βλεπουν ετσι.Ξερεις τι ειναι καταθληψη?Μαλλον οχι.Δυστυχος την ζω καθε μερα την καταθληψη....χωρις να το θελουμε μας ριχνει σε καταθληψη ενας χωρισμος.Οσο για το καζανι Ενια το ακουσα και απο τις ιδιες τις κοπελες....Βασιλη μην τις βαζεις ολες στο ιδιο καζανι(λες και ολες το ιδιο λενε ρε γμτ...λες και ειναι συνενοημενες να λενε τα ιδια πχ...εγω δεν ειμαι σαν την πρωην σου ή δεν ειμαι σαν τις αλλες).Και κατι αλλο Ενια.Εγω βλεπω με αυτα που με λενε νομιζοντας οτι ειναι αληθειες ολα αυτα.Οταν μου λεει θελω κατανοηση,αγαπη στοργη ειλικρινια....και τα δινω και μετα μαθενω οτι παιζει με καποιον αλλο....τοτε ειμαι και εγω το θυμα του θυματος το θυμα.Δλδ της Π.... το καγκελο.Και ετσι λοιπον κανουμε σχεσεις και σχεσεις και σχεσεις οπου στο τελος πεφτει σχεση που θα χεσει.Δλδ γυρω γυρω ολοι και στην μεση ο μλκας.Και μετα ξανα και ξανα και ξανα και αντε να παντρευτεις και μετα να χωρισεις και μετα να παντρευτεις και μετα να χωρισεις...μου θυμιζει  τα παιχνιδια λεξεων που παιζουμε ξανα παιζουμε και επαναλαμβανουμε τα ιδια και τα ιδια,το μονο που στα παιχνιδια λεξεων το διασκεδαζεις,ενω με τον χωρισμο τρως την πικρα και την καταθληψη.

pingo

Για να επανέλθουμε...εγώ επιμένω πως θέλω να με θυμούνται για το σεξ...
(και μην ξαναακούσω ότι όλες οι γυναίκες είναι ίδιες στο σεξ...)

Έτσι κι αλλιώς το μυαλό μου είναι δεδομένο...οπότε μένει το σεξ για να με μνημονεύουν...χαχαχαχαχα :lol:  :lol:  :lol:

Πέννυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.........ξεκαβάλαααααααααααααααα!!!!!!!!!!

527 Επισκέπτες, 0 Χρήστες