Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 315
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 301
  • Total: 302
  • Leon

θέμα μόνο για γυναίκες - άντρες μην απαντήσετε

Ξεκίνησε από Bijoux, Ιουλίου 16, 2006, 11:14:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Bijoux

Παράθεση από: "mourmouritsas"δεν παραθερθηκες Γιωργο ουτε με εθιξες απλα ο κοσμος φοβαται να μιλησει με ανοιχτα χαρτια σε αυτα που του εχουν συμβει...μην ταχα και του χαλαστη το ονομα,γιατι ξερεις πολυ καλα οτι με αυτα που γραφουμε,βγαζουν τα θετικα και αρνητικα συμπερασματα για το ατομο μας ο κοσμος που μας βλεπει.Καλα κανεις και εισαι αυτος που εισαι και τα γραφεις οπως εσυ θελεις,ελευθερια λογου εχουμε και δημοκρατια.Εγω ειμαι στην μαυρη λιστα στον α33,αλλα οκ δεν μπορω να κανω και αλλιως και καθομε μεχρι να με πεταξουν καποια στιγμη εντελως απο το σαιτ.

να γράφεις με το άλλο σου νικ γιατί με αυτό μουρμουράς..
μέσα σε ένα φόρουμ κανείς δεν μιλάει με ανοικτά χαρτιά..
υπάρχει ένα θεματάκι στην ψυχολογία η ανωνυμία της επικοινωνίας
ο κόσμος του διαδυκτίου ο αγγελικά πλασμένος που όλοι είναι τέλοιοι
εμφανισιακά..και κλπ
και σε ρωτώ
στην μαύρη λίστα μπαίνεις επειδή το επιλέγουν οι άλλοι;

Enia

κοίτα που γύρισε σε ψυχοθεραπευτικό πάλι!  :P

δίλλημα: να σας επαναφέρω στην τάξη ή να φέρω ποπ κορν να το απολαύσω?  :P

(χεχε, γαμάτο το παιχνιδάκι, και θα μου μείνει κουσούρι  :P )

mourmouritsas

Γιατι αυτο τι εχει το νικ?φωτο μου δεν εχει στο προσωπικο

αλμπουμ?που βλεπεις βρε Βασω την ανωνυμια?(μηπως και δεν

εχω φωτο μου?αχμ θα ριξω μια ματια μετα μπας και την εχουν

σβησει...)
ημερομηνια γεννησης εχει την ιδια με του παπι,και οχι μονο

αυτο,αλλα δηλωνω στο φορουμ οτι παπι -μουρμουριτσας ειναι

το ιδιο{βλεπε παραπανω}και + οτι εχω βρεθει και σε συναντησεις εξω και + οτι ημουν συντονιστης.
Στην μαυρη λιστα μπαινω οπως το λες.{Βασιλη σε εχουν στην μαυρη λιστα ..εναν καλο λογο δεν λεει κανεις για σενα,μεσα το παιζουν σαν να μην τρεχει μια οτι ολα καλα και ωραια και πισω απο την πλατη σου σε εχουν βαλει στο μαυρο λακο και σε βριζουν με τα χειροτερα(αυτα τα λεει ενα ατομο που ειναι μεσα στο α33 και πολυ γνωστο που παει και συχνα στις συναντησεις.Ονομα δεν λεω γιατι δεν θελει και αυτος/αυτη).}Τι πραγμα και αυτο να στο παιζουν απο κοντα φιλοι και πισω απο την πλατη σου αυτοι οι φιλοι να σε φτηνουν.Πολυ ασχημο αυτο.Δλδ να νομιζεις καποιον φιλο φιλη που γνωρισες μεσα στο ιντερνετ και να πεις τον πονο σου ή οτιδηποτε αλλο και να παει να τα πει σε ολο τον κοσμο.Και ποσοι ειναι αυτοι...ου καλα!

Επισης δεν αλλαζω για κανεναν.Ετσι ειμαι δυστηχος ή
ευτυχος,οπως το παρει κανεις,σε οποιον αρεσουμε,για τους
αλλους δεν θα μπορεσουμε(που λεει και η ατακα)

Και κατι αλλο για τα ανοιχτα χαρτια.Λιγα ειναι τα ατομα που θα
μιλησουν με ανοιχτα χαρτια.Οι περισσοτεροι λενε για να χαρακτηρισουν
τον αλλο επιδη αυτα που λεει ειναι μλκιες εις το
τετραγωνο,γιατι με αλλα λογια πονανε και ετσι το περνανε στον
χαβαλε για να καλυψουνε ετσι το θεμα,ωσπου και αυτο θα παρει
το δρομο του με τα αλλα θεματα που ειναι σελιδες παρα
πισω.Δεν ειδες που αντι να μιλησετε για το θεμα σας,εσεις που ειστε γυναικες,πιασατε εμενα τον Νικο ή
οποιον αλλο αλλη.Τα κριτηρια ειναι απο αυτα που βλεπουμε και εξω και
μεσα στο ιντερνετ,αυτα που εχουμε ζησει.Που το κακο?Δλδ
ειναι κακο να πουμε αυτα που βλεπουμε στις γυναικες?Ειπε ο Νικος κατι και τον φαγατε.Μα δεν το λεει μονο ο Νικος,αλλα σε ολη την Γη το ιδιο λενε για τις γυναικες.Και επισης μιας και ειναι καθαρα γυναικειο το θεμα αυτο,κακος που μας απαντησατε.Γιατι μας απαντησατε?Θα μου πεις εσυ Βασιλη γιατι εγραψες στο θεμα?Εγω εγραψα αυτα που εχω ζησει τις αληθεινες ιστοριες μου,και λεω το πολυ πολυ να τα μεταφερουν στα διασπαρτα,δεν εχω να χασω τιποτα ή μπορει να μην μου απαντησουν καν μιας και ειναι καθαρα γυναικειο το θεμα.Παντως ανεβαζω την επισκεψημοτητα.Δλδ και 10 να εχουν γραψει σε ενα θεμα,η επισκεψημοτητα θα ειναι οτι 400 φορες οτι το εχουν διαβασει.Αρα οπως το λεει και η Ενια περνουν ποπκορν και το διασκεδαζουν διαβαζοντας και ξανα ξανα και ξανα μεχρι να το εμπεδωσουν και εξω απο το α33.

Bijoux

γνωστές και οι λυκοφιλίες του διαδυκτίου

αλλά που θέλεις να καταλήξεις μπρε παπίκο;

HORHE

εγω προσωπικα θελω να ζητησω συγνωμη..ουτε ανωνυμια θελω ουτε με ενδιαφερει η λυκοφιλια...
μουρμουριτσα επισης δεν ηξερα οτι εχεις και αλλο νικ(λογικο αν σκεφτεις οτι δεν ειμαι πολυ καιρο και εχω παει σε 2 - συναντησεις μεγαλες μονο)
αυτα που υπαρχουν εδω ομως υπαρχουν παντου...
δουλευω σε εταιρεια με 20 λογιστηριο...θελετε και συνεχεια?
αθλουμαι σε ομαδα με 25 ατομα...θελετε και αλλα?
νομιζω οτι αν βαλεις και φιλους και συγγενεις τοτε ευκολα φτιαχνεις ενα πολεμικο κλιμα που ψαχνεις να βρις απο που θα φυλαχτεις...και δεν νομιζω οτι σας φαινονται πρωτακουστα...
λοιπον ?τι θα επρεπε να κανουμε?να πολεμαμε και εμεις?οχι...δεν διαλεγω αυτον τον δρομο...συνεχιζω να χαμογελω με ολους μεχρι να μου δειξουν το αντιθετο,συνεχιζω να αγαπω ελευθερα με ολο μου το ειναι,να αισθανομαι,να αγγιζω,να μιλαω και να δακρυζω...δεν θα γινω κατι που δεν μου αρεσει ουτε στους αλλους..κακος...
συνεχιζω να θελω να αναπνεω με τον ιδιο τροπο πριν γνωρισω τετοιους ανθρωπους...να θελω να αγαπω οπως πρωτα και να θελω να ζω οπως πρωτα...
τιποτα και κανεις δεν θα με κανει(ελπιζω)να χασω την αισιοδοξια μου και την πιστη μου για τον κοσμο..οτι δεν ειναι ολοι ετσι,σκληροι και κακοι...

Enia

Αχ Horhe, παίζει και να σε ερωτευτώ!  :wink:  :D

Bijoux, τι τον προκαλείς κι εσύ τώρα!?  :P

Έχουμε ξεχάσει τελείως το θέμα! Η κουβέντα έχει παρεκτραπεί, και πραγματικά δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω τον Βασίλη.
Προσπαθήστε σας παρακαλώ να είστε σαφείς. Καλές και οι σάλτσες (δεν είναι τηλεγράφημα να μετράμε τις λέξεις μας) αλλά ας φτάσουμε και στο δια ταύτα...!  :roll:

(Με εκτίμηση και ποπ κορν, όπως πάντα!  8) )

HORHE

ενια μου δεν με πειραζει καθολου να με ερωτευτεις...να μου το πεις ομως πρωτα να το κανω κι εγω... :lol:
οχι καλε η bijoux δεν με προκαλει.τον μουρμουριτσα ρωταει και εγω δεν ειμαι μουρμουριτσας...
απλα εγραψε κατι ο μουρμουριτσας περι ομορφα λογια και λοιπα και λοιπα και του εξηγω οτι δεν σκεφτονται ολοι ετσι....

Enia

Χμ... Τις περισσότερες φορές, όταν αφήνω κενή γραμμή, αλλάζω και θέμα. Σε σένα Γιώργο πήγαινε μόνο η πρώτη πρόταση. Η δεύτερη ήταν στη Βάσω, και το 'του' αναφερόταν στο παπί.

Λαμβάνεις IM? να ξέρω πως θα σε ειδοποιήσω!  :wink:  :P

Σταματώ εδώ...  :lol: Δεν είναι γραφτό του θέματος να σοβαρευτεί! :tongue:

Bijoux

Παράθεση από: "HORHE"ενια μου δεν με πειραζει καθολου να με ερωτευτεις...να μου το πεις ομως πρωτα να το κανω κι εγω... :lol:
οχι καλε η bijoux δεν με προκαλει.τον μουρμουριτσα ρωταει και εγω δεν ειμαι μουρμουριτσας...
απλα εγραψε κατι ο μουρμουριτσας περι ομορφα λογια και λοιπα και λοιπα και του εξηγω οτι δεν σκεφτονται ολοι ετσι....

χμμμ σε προσκαλώ στο άλλο μου θέμα
γιατίιιιιιιιιιι δεν κόβεται το σεξ;;;;;;;;;;

papi

Γιατι τι ειναι σεξ?εχουν περασει κατι χρονια απο τοτε που εκανα σεξ :dwarf:

HORHE

Παράθεση από: "Bijoux"
Παράθεση από: "HORHE"ενια μου δεν με πειραζει καθολου να με ερωτευτεις...να μου το πεις ομως πρωτα να το κανω κι εγω... :lol:

χμμμ σε προσκαλώ στο άλλο μου θέμα
γιατίιιιιιιιιιι δεν κόβεται το σεξ;;;;;;;;;;
ποτε δεν λεω οχι στις προσκλησεις ...και φυσικα εγραψα... :roll:

papi

σε προσκαλω με 8 μανεκεν απο τα playmate να παμε για καφε μαζι τους....το μονο που εσυ θα κοιτας στο πατωμα οκ? :dwarf:

HORHE

οκ..το να πας με οκτω δεν λεει τιποτα...ετσι κι αλλιως ποια να διαλεξεις?
δεν τις κοιταω σαν ξερολουκουμα...
απλα απο πριν θα ειχα προσπαθησει να κανω την μια δικια μου... :wink:
οπορε δεχομαι την προσκληση προκληση... :lol:

papi

οκ πιστευω να εχεις αγροτικο να τις βαλουμε στην καροτσα :roll:

HORHE

αα φιλε την μια που λεγαμε :wink:  θα την παω με την μηχανη..
τις αλλες επτα σου δανειζω το αυτοκινητο....αντε παλι τυχερουλη...θα στριμοκωλιαστειτε μεσα στο puntaki.... :wink:

301 Επισκέπτες, 1 Χρήστης