Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 530
  • Total: 530

Πόσο είναι αρκετό ή υπάρχουν "αχόρταγες" γυναίκες

Ξεκίνησε από Sotis, Ιουλίου 25, 2006, 04:37:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

virtu

Παράθεση από: "Sotis"
Παράθεση από: "virtu"sotis den xeri kan oti i mera exi 24 ores kai oxi mono bradi ! mpravo sotis axios !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
βρε  βιρτους  τη  δουλεια  εχει  το ενα  με   το αλλο  με  της  ωρες  μηπως  μπερδεψες την  φουτσα  με  τη  βουρτσα  λιγο...η  κανω  λαθος... καλη  μου....η  το  παιζεις  εξυπνει  μαλλον...??//

sou tin elegan an katalava kala kai egrapsa
" sotis ( o heinrich) den xeri kan oti i mera exi 24 ores kai oxi mono vradi"

pios then ine eksipnos ? e? pios?

heinrich

Virtu, αν υποννοείς εμένα, όχι, δεν του, "την έλεγα"

εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε, οκ?

Anonymous

ας απαντήσω κι εγώ επί του βασικού ερωτήματος του θέματος...

virtu

Παράθεση από: "heinrich"Virtu, αν υποννοείς εμένα, όχι, δεν του, "την έλεγα"

εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε, οκ?

χιλια συγνωμη heinrich μου , παρεξηγησα !

heinrich

θα συμπλήρωνα θείο, πως επειδή πρόκειται για βιολογική ανάγκη, πρέπει να ικανοποιείται ακριβώς στη γέννησή τηςι. Σε αντίθετη περίπτωση θα δημιουργηθεί στέρηση, απώλεια ορθής σκέψης και κρίσης, ιδρωπάθεια και σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις, νευροπάθεια, αμόκ και μανιοκατάθλιψη

kuria

Παράθεση από: "KostasD33"ας απαντήσω κι εγώ επί του βασικού ερωτήματος του θέματος...

[size=18]Πόσο είναι αρκετό.....[/size]

το σεξάκι είναι όπως η βιταμίνη C....

Ποτε δεν είναι πολύ...

εδω ομορφια μου δε θα συμφωνησω...

αν εχεις ελλειψη ενζυμου G6PD η ημερησια προσλαμβανομενη ποσοτητα βιταμινης C δεν πρεπει να ξεπερνα τη συνιστωμενη...

το ιδιο συμβαινει με το σεξακι οπως το αποκαλεις και τις καρδιοπαθειες, αγγειοπαθειες, πνευμονοπαθειες και λοιπες παθησεις που αν το κανεις ανεξελεγχτα θα μας αφησεις χρονους...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

araxnoula

pote den einai arketo.kai oxi den uparxoun axortages gunaikes...........

Sotis

:blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  :sonstige:  :sonstige:  :sonstige:  :sonstige:  :bricks:  :bricks:  :bricks: ατε  να  τα  βγαλεις  περα....

Sotis

Παράθεση από: "virtu"
Παράθεση από: "Sotis"
Παράθεση από: "virtu"sotis den xeri kan oti i mera exi 24 ores kai oxi mono bradi ! mpravo sotis axios !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
βρε  βιρτους  τη  δουλεια  εχει  το ενα  με   το αλλο  με  της  ωρες  μηπως  μπερδεψες την  φουτσα  με  τη  βουρτσα  λιγο...η  κανω  λαθος... καλη  μου....η  το  παιζεις  εξυπνει  μαλλον...??//

sou tin elegan an katalava kala kai egrapsa
" sotis ( o heinrich) den xeri kan oti i mera exi 24 ores kai oxi mono vradi"

pios then ine eksipnos ? e? pios?
οκ  βιρτους  σορυ καλη  μου καταλαβα   λαθος  ( δεν  πειραζει  του  την ειπα  και  εγω  )

virtu

sotis με χαρα θα την μοιραστω μαζι σου ( την συγνωμη ) γιατι εχω και εγω μεριδιο ( λαθους ) δεν ημουν σαφης και αυτο μου το αναγνωριζω !!!!!

οκ araxnoula δεν ειναι αρκετο. σου εχει τυχει ποτε ομως να εισαι με τον καλο σου στο κρεβατι να μην κανετε σεξ και να εισαι στην αγκαλια του ? πες μου σε παρακαλω πολυ πολυ εσυ σκεφτεσαι μονο πως θα κανετε σεξ ?
δεν σε γεμιζει  ( με καποιο τροπο , καπου στο μυαλο , στο συναισθημα )απλη επαφη ?

kuria

Παράθεση από: "Sotis"Πόσο σεξ είναι αρκετό για μια γυναίκα? ποιό είναι το όριο πριν χαρακτηρισθεί "αχόρταγη  πως αντιδρά ο άντρας σε μια τέτοια περίπτωση ? :oops:  :oops:  :oops:

πιασε τρια κιλα σεξ μαστορα γιατι ειμαι αχορταγη γυναικα και προσεχε πως θα αντιδρασεις...      :P  :P  :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Sotis

αμα  παρω  καμια  10  στηλιαρα  θα  σου  πω   εγω εσενα  που εισαι  αχορταγη  (μη  τα  λες  ολα  τη κανουμε  μαζι σε  παρακαλω θα  μας  ματιασουν..μωρο  μου,,) :oops:  :oops:  :oops:  :P  :P  :P

saliara

Αφού υπάρχουν αχόρταγες γυναίκες...και αχόρταγοι άντρες..δν ισοβαθμίζονται?????τι είπα πάλι η γυναίκα...  :roll: :P  :P

joking

ΑΓΑΠΗΤΕ SOTIS,

την επομενη φορά που θα "κλέψεις" δικό μου θέμα, από άλλο φόρουμ
θα έχεις  την ευκαιρία να διαπιστώσεις ότι υπάρχουν αχόρταγες γυναίκες και σε άλλα πράγματα....

στο ξυλοφορτώνειν τους λογοκλέφτες π.χ. [img]http]

αυτά.....

heinrich

ωραία, τώρα έχουμε και κόπυραιτ σε αυτά που θα λέμε κιόλας....?

Tο παραπάνω είναι δικό μου©
Heinrich?

530 Επισκέπτες, 0 Χρήστες