Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 618
  • Total: 619
  • Leon

Sexy ntysimo......

Ξεκίνησε από Eltoro, Ιουλίου 26, 2006, 02:30:42 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Eltoro

Arage enas antras mporei na nty8ei sexy...opws mia gynaika?  Kai an nai....poio einai ayto pou 8a ton kanei sexy??????

heinrich

μπορεί να ντυθεί με μια ολοκαίνουργια λαμποργκίνι.....(και όχι μπριγιαντίνι)

σοβαρα τώρα, αισθητικώς μόνο ένα κουστούμι PAMMENO στα μετρα σου, μπορεί να δώσει κάτι....
Aλλά οι γυναίκες, αντίθετα με εμάς, κρατάνε περισσότερο την εικόνα και τις κινήσεις του μυαλού σου.

SoFiA24

Κατά την προσωπική μου άποψη δεν παίζει ρόλο τόσο το ρούχο όσο αυτός που το φορά κι ο τρόπος που το υποστηρίζει αυτό που φοράει... Μπορεί να φοράει ένα απλό τζινάκι κι ένα T-shirt και να είναι πιο sexy κι απ το ωραιότερο μοντέλο ημίγυμνο...

saliara

Παράθεση από: "SoFiA24"Κατά την προσωπική μου άποψη δεν παίζει ρόλο τόσο το ρούχο όσο αυτός που το φορά κι ο τρόπος που το υποστηρίζει αυτό που φοράει... Μπορεί να φοράει ένα απλό τζινάκι κι ένα T-shirt και να είναι πιο sexy κι απ το ωραιότερο μοντέλο ημίγυμνο...

Συμφωνώ απόλυτα...Εμείς γινόμαστε sexy δεν μας κάνουν τα ρούχα...Άν ήταν έτσι..καήκαμε.. :P

mourmouritsas

μπριγιαντινι,σκουλαρικι στο αυτι,καδενα χρυση στο λαιμο,λαχουρι πουκαμισο,μαυρο κοτλε παντελονι,ασπρη καλτσα και μαυρο μοκασινι ειναι το τελειο ντυσιμο....ασε που κανει και σεξυ τον αντρα :dwarf:

Andreas

Αμα με ειχατε δει με τις ζαρτιερες μου δεν θα χρειαζοταν να μπει αυτο το θεμα!!  :lol:  :wink:

Σοβαρα τωρα πιστευω οτι η εννοια του 'sexy' εχει παρεξηγηθει..
Απ'τη στιγμη που το στερεοτυπο του sexy γυναικειου ντυσιματος εχει καταντησει το 'ολο και λιγοτερα ρουχα',τι θα γινει οταν ερθει η σειρα μας;;
Εγω παντως κοιλιτσα εξω δεν βγαζω!

saliara

Ε κι εσύ τη κοιλίτσα να βγάλεις!!Μπορείς να βγάλεις τίποτε άλλο....Και για να μη παρεξηγηθώ,στήθος πχ..(όχι,γιατί υπάρχουν και προστυχάτζες).. :P  :P  :P

Andreas

:shock:  Δηλαδη να δειξω το βυζακι μου;;
μπααα,θα'ναι το πρωτο 'ρηχο' ντεκολτε...(παλι καλα δηλαδη..)
Θα παραμεινω στις ζαρτιερες! :P

LoVeDePy

Θα συμφωνήσω και εγώ με την Σοφία ....

Τα ράσα κάνουν τον παππά ή ο παππάς τα ράσα?????  :wink:

Enia

Εν μέρει συμφωνώ ότι σέξυ είναι κάτι που ή το έχεις ή όχι (ανάλογα πάντα και από το γούστο του άλλου), και πως πηγάζει από πολλά πράγματα, όπως την κίνηση, τον αέρα, τη διάθεση... Όμως τον καθένα τους, υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ντύσιμο που τους κάνει ακόμα πιο σέξυ, κάτι που τους ταιριάζει γάντι και τους βγάζει εκείνα τα 'γουάου' στοιχεία της προσωπικότητάς τους (ενίοτε και του σώματος  :wink:  :P ).

Αχ βαχ!!  :oops:  :lol:

heinrich

τα κορίτσια δεν πρέπει να ξεχνάνε πως υπάρχουν άντρες με σεξυ αύρα, αλλά λυπάσαι να τους βλέπεις. Και ΕΠΕΙΔΗ ξέρουμε πως για εσάς μετράει η πρώτη εντύπωση αφήστε στην άκρη αυτά που λέτε γιατί γνωρίζουμε πως αντιδράτε σε ένα κακόγουστο ντύσιμο. Ο άνθρωπος ερώτησε για το ντύσιμο, όχι για το εσωτερικό του κόσμο....

...την γυναίκεία πολιτική σας.... όλα τα γυρνάτε εκεί που σας βολεύει

Jezebell

Παράθεση από: "Andreas"Αμα με ειχατε δει με τις ζαρτιερες μου δεν θα χρειαζοταν να μπει αυτο το θεμα!!  :lol:  :wink:

Σοβαρα τωρα πιστευω οτι η εννοια του 'sexy' εχει παρεξηγηθει..
Απ'τη στιγμη που το στερεοτυπο του sexy γυναικειου ντυσιματος εχει καταντησει το 'ολο και λιγοτερα ρουχα',τι θα γινει οταν ερθει η σειρα μας;;
Εγω παντως κοιλιτσα εξω δεν βγαζω!

Εγω παντως κραταω μπωλ με πατατακια στα χερια και περιμενω να σε δω με ζαρτιερες!!!
Επισης κραταω μπολικα λεφτα για να στα δινω...μεχρι να μεινεις με τις ζαρτιερες...και να δουμε κοιλιτσα!!! :P  :P  :P

heinrich

Παράθεση από: "mourmouritsas"μπριγιαντινι,σκουλαρικι στο αυτι,καδενα χρυση στο λαιμο,λαχουρι πουκαμισο,μαυρο κοτλε παντελονι,ασπρη καλτσα και μαυρο μοκασινι ειναι το τελειο ντυσιμο....ασε που κανει και σεξυ τον αντρα :dwarf:

αυτό προς παράδειγμα για όσες πιτσιρίκες νομίζουν πως δεν υπάρχουν παραδοσιακοί άντρες στις μέρες μας
..............χαχαχαχαχαχαχ

SoRta_FaiRytALe

Ενας αντρας ειναι sexy με κουστουμι κ γραβατα..

Enia

(συμφωνώ με τα χίλια... αρκεί να έχει και το κατάλληλο παράστημα, και να το φοράει, όχι να τον φοράει... για να μην πέσουν να μας φάνε, θα προσθέσω για πιο casual το συνδυασμό σακάκι-πουκαμισάκι-τζηνάκι-μπότες... αχ βαχ!  :D )

618 Επισκέπτες, 1 Χρήστης