Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 451
  • Total: 452
  • Leon

Συναισθήματα

Ξεκίνησε από Sotis, Ιουλίου 30, 2006, 01:07:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

Ποτε μονος...απο την στιγμη που σε γνωρισα...

Σ'αγαπω πολυ. :oops:  :oops:  :oops:

virtu

τελεια !!!!!

αντε και στα δικα μας  ..............

Sotis

μαζι  θα  παντρευτουμε,...βιρτους... :?:

saliara

Να ψάχνουμε για κουμπάρο???Άντε παιδιά..να ζήσετε..και στα δικά σας.. :lol:  :lol:

virtu

ΝΑΙ ,   να μαζευτουμε παιδια να παντρευτητε

anastasia

Sotis

είμαι  μαζί  σου γιατί  περνάω  καλά και  πάντα  έτσι  θα  είναι  θέλω  να  πιστεύω.. :wink:  :D

scorpios28

Παράθεση από: "Sotis"είμαι  μαζί  σου γιατί  περνάω  καλά και  πάντα  έτσι  θα  είναι  θέλω  να  πιστεύω.. :wink:  :D

αυτη το ξερει? [χαχαχα] :shock:

Sotis

εμ   δε  το  ξερει  και  το  λεω  να  το μαθει... :wink:  :wink:  :wink: κυριακο :wink:  :D  :D

heinrich

αμάν βρε σότι με τις γυναίκες σου!!!
να σου στείλω και μια δικιά μου?

araxnoula

giati den tis to les vre soti???

Sotis

οχι  βρε  χα.ι.  χε.ι....κρατατες  εσυ  μια  μου  φτανει...και  καλα  ειναι.. :wink:  :wink:

HORHE

σοτι μου,τα συναισθηματα ειναι για να λεγονται,να δειχνονται να φανερωνονται φιλε..πες τα δειξτα αφου πρωτα τα εχεις νιωσει...
μην φοβασαι το αυριο..σιγουρα θα ειναι μετα το σημερα οποτε θα ειναι κατι νεο,οτι και αν ειναι αυτο...

Sotis

παιδιά  πάμε  από  την αρχή το θέμα  που έβαλα  είναι  φτιάξουμε  μια  ιστορία  ρομαντική  και  δεν  είναι  για  μένα  μάλλον  δεν  το καταλάβατε  καλά  οποτε  ξεκινάμε  από τώρα  πάρτε  σα  βάσει  όπως  το ξεκίνησα  εγώ,,,, :wink:

heinrich

εμ, αυτό του λέω και εγώ. Aν λασπώσει με την δικιά του να έχει την δικιά μου, αλλά δεν θέλει.

451 Επισκέπτες, 1 Χρήστης