Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

τα site kai ta chat...

Ξεκίνησε από Alabastro, Αυγούστου 19, 2006, 01:04:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Alabastro

αποτελουν ..αραγε τον νεο τροπο γνωριμιας ανθρωπων η απλα μας μεγαλωνουν την μοναξια ... νομιζοντας πως μιλαμε με φιλους (εικονικους) ...και οχι πραγματικους?? θελω την γωμη σας .. ακομα και για τα φλερτ και για τις σχεσεις που δημιουργουντε απο το νετ... :?:  :idea:

Alabastro

εχετε καμια ιστορια να μας πειτε?

Alths

Χα χα χα....... άμα αρχίσω να σου λέω ιστορίες ...... θα τραβάς τα μαλλιά σου
  χωρίς πλάκα τώρα ,...... δεν είναι εύκολο να ταιριάξει μια σχέση από τέτοιους χώρους ,αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουν υπάρξει και αρκετές ,από όσο εγώ τουλάχιστον γνωρίζω.
Πάντως είναι πολύ πιο δύσκολο από όσο φαντάζεσαι.
Εσύ σαν γυναίκα φυσικά όσο και λίγο να βρίσκεσαι σε τέτοιους χώρους ήδη θα έχεις αντιμετωπίσει πολλά φούμαρα .
Όποτε???????????   Πιο καλά δεν είναι όταν έχεις χρόνο να το διασκεδάζεις?:)

tolis-jovi

gkouxou-gkouxou...... :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Alabastro

kruoses toli? pali kseskepastos emeines?  
den mas eipes thn istoria sou omos... mhn mas peis kai to nick pes mono pou thn gnorises pos thn lene hlikia dieythinsh kai taxidromiko kodika xaxa
 :D

purple

Shadowlord

Jezebell

Βασικα τα chat ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας μας και ας μη γελοιομαστε τα nicks εδω ειναι οι μασκες που φοραμε κι εξω.
Το κακο δεν ειναι να γνωρισεις η να θες να γνωρισεις ανθρωπους απο ενα site το κακο ειναι να ειναι αυτο η μονη σου διεξοδος!

papi

Η μασκα μου........το ξερω το ξερω ειμαι κουκλος :P  :lol:

barby

[size=24][/size]AX AYTH H ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΠΑΠΑΚΙ ΜΟΥ

Alabastro

kala poio kouklos den yparxei leme... kai kathos eimai sto chat mou milise .. enas paromios ... mou leei koukla eimai kouklos pame gia kafe
tou leo kai go den mporo giati den se gnorizo rantevou sta tyfla den vgaino.... den yparxei periptosh mou leei eimai eroteysimos tha ksetrelatheis mazi mou... kala leo kai go... tha do to kelempouri... steile glyke mou mia foto sou... kai na ... einai idios to papi... ma oloidios...

papi

εεεεεεεεεεεεε :evil:

δεν υπαρχει κανεις ομοιος σαν εμενα!νταξ???? :evil:  :evil:  :evil:

Nikos28

Ο διαδικτυακός χώρος (chat, forum) είναι ένας τρόπος νέων γνωριμιών. Δεν εγγυάται, όμως, ούτε το αν θα γίνουν ούτε το πώς θα εξελιχθούν, αν γίνουν. Ισχύει κι εδώ μέσα ο,τι ισχύει κι εκεί έξω.

Κατά τ' άλλα, μέσα απ' το διαδίκτυο έχουν γίνει ακόμα και παντρειές.

Σε ο,τι αφορά τη ''μοναξιά'', αυτή εξαρτάται απ' τις προσδοκίες που τρέφει ο καθένας...

Και, βέβαια, ας μην ξεχνάμε και κάτι πολύ απλό: Ότι τίποτα δεν περιστρέφεται γύρω απο κανέναν!  :wink:

Nikos28

Παράθεση από: "Alabastro"tou leo kai go den mporo giati den se gnorizo rantevou sta tyfla den vgaino.... den yparxei periptosh mou leei eimai eroteysimos tha ksetrelatheis mazi mou... kala leo kai go... tha do to kelempouri... steile glyke mou mia foto sou... kai na ... einai idios to papi... ma oloidios...

Αγαπητή φίλη,

Sorry για την ερώτηση που θα σου κάνω... Ειλικρινά, δε θέλω να σε προσβάλλω.

Αλλά για πες μου, εσύ μήπως είσαι κάποια Σταρ Ελλάς και μας το κρύβεις;  :?:  :?:  :?:

Αν ναι, τότε τι κάνεις εδώ με μας, τους κοινούς θνητούς;

Αν όχι, τότε γιατί σου φαίνεται περίεργο που ένας μόνος άνθρωπος θέλησε να σε συναντήσει;

Alabastro

Agaphte mou  Niko28... eyxaristo gia thn apantish sou.
Apla houmoraki ekana stin foto tou filoumou ... kai akou tora to tragiko ths istorias .. mpika edo mesa na vro kapoion giati dystixos .. "den vlepome" giayto kai enas mono  hthele na me synantisei... tha kano omos prospathies (body line , foustanos,  gymnastiria saounes klp) kai pou tha paei kapoios tha stravothei ...  :oops: ayto sto yposxome...

538 Επισκέπτες, 1 Χρήστης