Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 706
  • Total: 707
  • Leon

Για κυρίες μόνο (είναι λίγο σεξιστικό)

Ξεκίνησε από Pappas10, Σεπτεμβρίου 06, 2006, 11:31:22 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Μου το έστειλαν και το αναδημοσιεύω γιατί είναι πολύ σωστό και αστείο... πάμε λοιπόν.

Κυρίες και Δεσποινίδες,

Διαβάστε ΠΟΛΥ προσεκτικά τα παρακάτω μέχρι το τέλος της σελίδας. Αυτές οι πληροφορίες θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες αυτή την εποχή.

Φανταστείτε πως βρίσκεστε στον Καλογήρου ένα Σάββατο απόγευμα. Γίνεται Ό Χαμός και περιμένετε στην ουρά για να πληρώσετε.

Μία  άλλη κυρία βρίσκεται στην αρχή της σειράς στο ταμείο και πληρώνει. Ανάμεσα σε εσάς και τη πρώτη κυρία (που πληρώνει) βρίσκεται μια τρίτη κυρία.

Ακριβώς πίσω από το κεφάλι της ταμεία βρίσκεται ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ζευγάρι παπούτσια που δεν είχε πέσει στην αντίληψή σας μέχρι πρότινος. Η ταμπέλα από πάνω του γράφει: ''Τέλος Εποχής – 50%''.

Παράλληλα με τον ενθουσιασμό σας με σφυγμούς εκστατικού χαρακτήρα, συνειδητοποιείτε πως η κυρία μπροστά σας κοιτάει ακριβώς τα ίδια παπούτσια που σας χάρισαν στιγμές ακαριαίας ηδονής.

Και οι δύο (εσείς και η εν λόγω κυρία) έχετε αφήσει τις τσάντες σας στις αντίστοιχες φίλες σας (γιατί shopping χωρίς την φίλη μας δεν είναι shopping) και έχετε πάνω σας μόνο τα λεφτά που χρειάζονται για τα ψώνια που κρατάτε.

Θα ήταν πραγματικά αγενές και ανήκουστο για μια '' chic'' κοπέλα σαν και σας να μπείτε μπροστά από την κυρία χωρίς να έχετε την τσάντα με τα λεφτά μαζί σας (σας θυμίζουμε πως την κρατάει η φίλη σας) ενώ πάνω σας έχετε μόνο όσα λεφτά χρειάζονται για να αγοράσετε τα παπούτσια που κρατάτε.

Όμως για καλή σας τύχη διασταυρώνετε τα βλέμματά σας με τη φίλη σας η οποία καταλαβαίνει αμέσως την κατάσταση και ετοιμάζεται να σας πετάξει την τσάντα σας προκειμένου να έχετε επιπλέον χρήματα για να αγοράσετε τα πεδιλάκια που μπανίσατε.

Εάν σας την πετάξει και για να την πιάσετε θα πρέπει να προσπεράσετε την κυρία-ανταγωνιστή σας και άρα να αγοράσετε πρώτη τα παπούτσια θα ήταν σωστό και καθόλου αγενές. Έτσι δεν είναι ?

Απεναντίας εάν περνάγατε μπροστά της πριν η φίλη σας σας πετάξει την τσάντα (και φαινόταν εν τέλει ότι της φάγατε την σειρά εν ψυχρώ και με μόνο σκοπό να ''αρπάξετε'' τα παπούτσια από εκείνη) θα ήταν μεν σωστό αλλά πάρα πολύ αγενές (πράγμα που δεν σας αρμόζει).

Θυμηθείτε πως θα ήταν τελείως απρεπές να προσπεράσετε πριν σας πετάξουν την τσάντα σας!!!

Ξανασκεφτείτε λίγο όλο αυτό το σκηνικό κυρίες και δεσποινίδες μου....

Λίγο ακόμα....

Μια μικρή προσπάθεια....

Ακριβώς

[size=18]ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Μόλις καταλάβατε τον κανόνα του OFF -SIDE !!! [/size]
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

heinrich

AYTO NA ΓPAΦTEI ΣTHN APXIKH ΣEΛIΔA TOY A33 ΠAPAKAΛΩ

SoFiA24

Πάτερ μήπως θα μπορούσε εκείνος,-η που στο έστειλε να μας εξηγήσει με ανάλογους όρους τη σημασία του όρου "παθητικό επικίνδυνο παίξιμο" ;;;  ]

Enia

:shock: Παρακαλώ όσες κυρίες ΔΕΝ το κατάλαβαν να με ενημερώσουν για να μην αισθάνομαι τόσο μοναξιά στην βλακεία μου!  :roll:

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ OFF-SIDE, ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ!  :evil:

heinrich

διότι η ένια ουδέποτε θα παίξει βρωμικο παιχνίδι, that's why

Enia

*Ένια πεταρίζει τις βλεφαρίδες της στον Χάιν...  8)  :oops:

Πώς μ'αρέσει όταν με καταλαβαίνουν!  :D

:wink:

Pappas10

Παράθεση από: "Enia":shock: Παρακαλώ όσες κυρίες ΔΕΝ το κατάλαβαν να με ενημερώσουν για να μην αισθάνομαι τόσο μοναξιά στην βλακεία μου!  :roll:

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ OFF-SIDE, ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ!  :evil:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

jcdenton

Μιχάλη κορυφαίοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

θα φταιει τωρα η "γνωστη" κυρια αν ριξει σουτ βολε και να τον βγαλει αουτ;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"θα φταιει τωρα η "γνωστη" κυρια αν ριξει σουτ βολε και να τον βγαλει αουτ;

Αν είναι να ρίξεις κάτι, ρίξε κάτι πάνω σου μη μου πουντιάσεις. Ή έστω καμία κλοτσιά.. σε βολέ ή όχι.

Με... ναι

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "Enia":shock: Παρακαλώ όσες κυρίες ΔΕΝ το κατάλαβαν να με ενημερώσουν για να μην αισθάνομαι τόσο μοναξιά στην βλακεία μου!  :roll:

Ξανά γιατί το προηγούμενο quote βγήκε μόνο του (δεν γούσταρε παρέα μωρέ τι να κάνουμε).

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΕΣΤΑΤΟ. ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΣΟΥ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

kuria

αν δεν σου πουντιασω πως θα σου δωθει η ευκαιρια να με φροντισεις;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Enia

Παράθεση από: "Pappas10"ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΡΙΝ Ο ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΣΟΥ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.

Παππάς10

Τώρα μάλιστα! το κατάλαβα! Ευχαριστώ πολύ!

(πάντως ούτε οι άλλες γυναίκες είναι αντίπαλοι, ούτε συνηθίζουμε να πετάμε τσάντες, ούτε -κυρίως- δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα στο shopping αν μας έδιναν την τσάντα αφού είχαμε φτάσει στο ταμείο!)

από φιλοσοφική άποψη... γιατί είναι αντιδεοντολογικό κάτι τέτοιο!?  :roll:  :shock:

heinrich

Ενια μου, δεν μπορώ να φανταστώ πως είσαι τόοοοσο αθώα....
με τρομάζεις ώρες , ώρες

pingo

Ευτυχώς εγώ τον ορισμό του off-side τον ήξερα...αλλά με αυτά που διάβασα κόντεψα να τον ξεχάσω... :lol:  :lol:  :lol:

(φαντάσου να μην τον γνώριζα...δεν θα καταλάβαινα γρι...)

706 Επισκέπτες, 1 Χρήστης