Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 218
  • Total: 219
  • Leon

Προφυλακτικό με δόντια!

Ξεκίνησε από aiollus, Σεπτεμβρίου 13, 2006, 09:00:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Προφυλακτικό με δόντια!

Ενας νέος τύπος προφυλακτικών, τα "προφυλακτικά με δόντια" που δίνουν πολλές ελπίδες στο ασθενές φύλο ότι θα γλυτώνει το βιασμό, κυκλοφόρησε στη Νότια Αφρική, όπως μεταδόθηκε σήμερα από ραδιοσταθμό της πόλης Κίμπερλι.

Η 57χρονη Σονέτ Ελερς που έχει εμπνευστεί αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο για να μειωθούν οι βιασμοί των γυναικών--συχνό φαινόμενο στη χώρα της-- αποφάσισε να κάνει μια διαφήμιση του "προφυλακτικού με δόντια" που το ονόμασε "Rapex" καθώς κυκλοφορεί στην αγορά, με εκστρατεία που την ξεκίνησε από τη γενέτειρά της, το Κίμπερλι.

Το προφυλακτικό, που χάριν αστειότητας τα νοτιαφρικανικά μμε ονομάζουν "πεο-παγίδα" είναι ένας ασφαλής μηχανισμός για γυναίκες που για να τοποθετηθεί ή να αφαιρεθεί χρειάζεται ένα απλό σύστημα εφαρμογής όπως ακριβώς και τα ταμπόν.

Είναι φτιαγμένο από λάτεξ και έχει πολλές σειρές δοντιών και εάν τυχόν κάποιος της επιτεθεί αυτό--που δεν φαίνεται εξωτερικά--δαγκώνει το ανδρικό μόριο με τέτοιον τρόπο ώστε για να απελευθερωθεί ο δράστης χρειάζεται η επέμβαση γιατρού. Τη συνέχεια, ο επίδοξος εραστής της στιγμής, την ... απολαμβάνει στο κρατητήριο!

Το θαυματουργό αυτό "προφυλακτικό με δόντια" θα πωλείται μόλις 30 σεντς και είναι σίγουρο ότι θα κάνει τη δημιουργό του πάμπλουτη. Στη Νότια Αφρική πέρυσι καταγράφηκαν επισήμως 55 χιλιάδες βιασμοί , περίπου χίλιοι κάθε εβδομάδα, αλλά ο πραγματικός αριθμός των βιασθεισών γυναικών και παιδιών είναι σαφώς κατά πολύ μεγαλύτερος, αφού είναι γνωστό ότι ούτε ένας στους οκτώ βιασμούς δεν δημοσιοποιείται.

Σημειώνεται τέλος ότι στη Νότια Αφρική το 40% των θυμάτων βιασμού είναι παιδάκια...

saliara

μία ερώτηση..Καλά όλα υατά και πολύ έξυπνο..αλλά πότε θα προλάβει η γυναίκα να το βάλει???η θα το βάζει σε κάθε έξοδο?? :P Έλεος..

Enia

έλα ντε...  :roll: εδώ οι πολλές γυναίκες 'τσινάνε' με την ιδέα του ταμπόν μια στο τόσο, πόσο μάλλον αυτό...!  :roll:

καλύτερα να μαθαίνουν πολεμικές τέχνες...!

kuria

να θυμηθω να βαλω κανενα στο ψυγειακι μου για ωρα αναγκης...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

heinrich

από το δω το φέρνεις από κει το πας, θες να διαβάσεις πάλι κανένα μυθιστόρημα....

.......δαγκώνει το ανδρικό μόριο με τέτοιον τρόπο ώστε για να απελευθερωθεί ο δράστης χρειάζεται η επέμβαση γιατρού..........

δηλ. κολλημένοι πάνε στο γιατρό και στο κρατητήριο? Γυναίκα+παγίδα+βιαστής? αχ, δημοσιογράφοι και άρθρα της δεκάρας....

kuria

εις αναμονη νεωτερου συγγραματος...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Shadowlord

Παράθεση από: "Enia"έλα ντε...  :roll: εδώ οι πολλές γυναίκες 'τσινάνε' με την ιδέα του ταμπόν μια στο τόσο, πόσο μάλλον αυτό...!  :roll:

καλύτερα να μαθαίνουν πολεμικές τέχνες...!

:24: Eσυ μαθε καρατε Λιλα!! :P  :P  :P

saliara

Παράθεση από: "heinrich".......δαγκώνει το ανδρικό μόριο με τέτοιον τρόπο ώστε για να απελευθερωθεί ο δράστης χρειάζεται η επέμβαση γιατρού..........

δηλ. κολλημένοι πάνε στο γιατρό και στο κρατητήριο?

καλά πουλάκι μου...δαγκώνει είπαμε..όχι καταβροχθίζει!!! :P  :P

Enia

Shadowlord... θύμισέ μου να σου απαντήσω πριβέ! :tongue:  :twisted:

Jezebell

Το να εχεις εναν θυμωμενο βιαστη πανω σου τοσες ωρες εμενα μου φαινεται εφιαλτικο...και ποιος δηδ θα τους παει στο γιατρο?Και αλλες πολλες αποριες

Enia

Βρε σεις.. η παγίδα θα μένει μαζί με το βιαστή, όχι ΚΑΙ το θύμα... τσ τσ τσ...

Jezebell

Ενιααααααα ξανακοιτα καλυτερα δις ταϊμ

Enia

κοιτάω...  :shock:

Παράθεση από: "aiollus"για να αφαιρεθεί χρειάζεται ένα απλό σύστημα εφαρμογής όπως ακριβώς και τα ταμπόν

δε λέει πουθενά ότι και το θύμα μένει μαζί εγκλωβισμένο! θα ήταν ανούσιο κάτι τέτοιο! εξυπακούεται ότι ο μηχανισμός εγκλωβίζοντας το βιαστή αφαιρείται από τη γυναίκα.

Jezebell

Εχεις δικιο...ειναι αργα πρπ να κοιμηθω τα ματια μου κανουν πουλακια η δοντακια τεσπα

Enia

στην προκειμένη περίπτωση, πουλάκια με δοντάκια!  :lol:

σμουάτς!  :wink:

218 Επισκέπτες, 1 Χρήστης