Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 397
  • Total: 397

ΣΥΓΝΩΜΗ

Ξεκίνησε από ALANNTALON, Σεπτεμβρίου 17, 2006, 04:37:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ALANNTALON

ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ;ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ;ΑΝ ΟΧΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ/Α ΘΕΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ................ΕΓΩ ΤΗΝ ΛΕΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ............... :?:

SoRta_FaiRytALe

Θα χρησιμοποιησω ενα πολυ ομορφο αποσπασμα απο ενα πολυ αγαπημενο μου βιβλιο το οποιο μου ταιριαζει αφανταστα..ναι ζητω συγνωμη..ακομα κ οταν εχω δικαιο για να μπορεσω να επαναφερω την ισσοροποια αναμεσα στο ατομο που ηρθα σε ριξη...

Συγνωμη που δεν ειμαι πιο απλη..
Συγνωμη που πονω τοσο πολυ,για πραγματα που αλλοι προσπερνουν
πιο ανωδυνα..
Συγνωμη που η ψυχη μου εχει τους δικους της ρυθμους..
Συγνωμη που δεν μπορω να τους ακολουθησω..
Δεν φταιω ειναι ου δε χωρω σε ξενα ονειρα..
Χριστινα Χονδρογιαννη---Ειναι που δε χωρω σε ξενα ονειρα..

saliara

"Δεν ζητώ συγγνώμες..αδιαφορώ για των άλλων τις γνώμες."

Πέραν της πλάκας..δν ζητάω εύκολα συγγνώμη,μόνο εκεί που πρέπει..και δν είναι πολλές φορές!!!Άλλωστε λένε από τότε που βρέθηκε η συγγνώμη κάτι άλλο χάθηκε..Δεν μου αρέσει να μου ζητάνε συγγνώμες,γιατί μου ακούγεται και νομίζω είναι πολύ βαρετό και ανιαρό..Τη σιχαίνομαι αυτή τη λέξη,γιατί όλοι την έχουμε σα παιχνιδάκι..Άλλωστε το αν έχεις μετανιώσει για κάτι που έκανες(που κανοονικά δν πρέπει),δείξ'το με πράξη και όχι με αυτή τη λέξη... :wink:

Enia

Με πρόλαβε η σαλιάρα.

Η συγνώμη δεν είναι πανάκεια. Δεν περνάνε όλα με το που θα ακουστεί από τα χείλη κάποιου. Αν δεν κάνει πράξη με όλο του το είναι την μετάνοια, ότι και να λέει το ακούω βερεσέ... Κι αντίστροφα, εφόσον έχω εισπράξει τη μετάνοια με πράξεις, συναισθήματα, ακόμα και με σιωπές, δεν έχω την απαίτηση να ακούσω τη λέξη...

Και κάτι άλλο... Δημόσια συγνώμη θα πω μόνο όταν έχω εκθέσει κάποιον δημόσια. Αλλιώς, μου φαίνεται περισσότερο σαν πράξη αυτολύπησης, εξιλέωσης ή κάτι τέτοιο ανούσιο και εγωκεντρικό, που καθόλου δεν βοηθά τη συγχώρεση.

black_velvet

Ήταν η ζωή μου πάντοτε γεμάτη
μα εγώ παράπονα της έκανα
είχα τα καλά του κόσμου κι όλη την αγάπη
μα με τα παράπονα δεν τέλειωνα
ώσπου κάποια μέρα χτύπησε την πόρτα μου
ο δικός σου πόνος και καημός

και ξαφνικά είδα τον κόσμο να γυρίζει
τι πάει να πει να'χεις τα χέρια σου αδειανά
και ξαφνικά είδα η ζωή να με χωρίζει
απ' ό,τι νόμιζα πως ζει παντοτεινά

και τότε έκατσα και έκλαψα πικρά
είπα συγγνώμη στη ζωή πρώτη φορά....

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Enia

Βελβετάκι, νομίζω είναι άλλο αυτό που λες. Να ζητάμε συγνώμη από τον εαυτό μας... Δεν εμπίπτει στην παραπάνω κατηγορία μου.  :)

Χριστέ μου, αυτό είναι υπερφυσικό! Βλέπω videoclip και μόλις μπήκε αυτό της Αλεξίου!!... :shock:

black_velvet

Αν μιλάς για πραγματικές (αν κι εφόσον υπάρχουν...) συγγνώμες, τότε σίγουρα πρέπει να ξεκινήσεις από τον εαυτό σου. Μετά έρχονται όλοι οι υπόλοιποι.

(Έτσι είμαι εγώ, βλέπω μπροστά! Δεν το ήξερες;;;  ]

tzoylia

να πω συγνώμη στο γιο μου γιατι ίσως δεν ήμουν η μητέρα που θα ήθελε!

Enia

Απλά το βλέπω λίγο διαφορετικά... Στους άλλους τη συγνώμη πρέπει να τη δείχνουμε. Στον εαυτό μας πρέπει κατά μιαν έννοια ΚΑΙ να τη λέμε... Έτσι ώστε να είναι κάτι ξεκάθαρο δηλαδή...

(το ήξερα και το ξέρω, αλλά διατηρώ το δικαίωμα να φρικάρω με τέτοια υπερφυσικά φαινόμενα! :tongue: )

Nikos28

Απο τότε που βγήκε το φιλότιμο χάθηκε η συγγνώμη...

:P

LoVe_DePy

Tin sygnwmh .. kalo einai na min ftanoume se shmeio na tin leme... an tin poume ... kati exei paei strava.... exei spasei to gyali kai den ksanakollaei.... as prospa8oume loipon na min ftanoume se ayto to simeio...

an pali prepei... ennoeite pws 8a tin poume... alla perissotero... kai 8a symfwnisw me tous prolalisantes.... 8a prepei na tin deixnoume me prakseis ... oti pragmatika katalabame to la8os mas kai eimaste etoimoi na epanor8wsoume...

orxidea

Συγνώμη εαυτέ μου που συνέχεια σε πληγώνω με τις κινήσεις που κάνω αλλά και εσύ και εγώ χρειαζόμαστε αγάπη!!  [/i][/color]

Alabastro

einai h pio omorfh leksh... alla polles fores apo tote pou vgike to sygnomi xathike to filotimo opote...... ola einai sxetika

heinrich

προς το από πάνω όροφο....

από τότε που βγήκε η συγνώμη γέμισε ο κόσμος γαιδούρια, λένε...

black_velvet

Κι ύστερα λένε πως το γαϊδούρι είναι είδος προς εξαφάνιση!!!  ]

397 Επισκέπτες, 0 Χρήστες