Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 283
  • Total: 284
  • Leon

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ ;;;;;;

Ξεκίνησε από steelman, Σεπτεμβρίου 26, 2006, 12:28:42 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kaith

Είναι αλήθεια ότι όλοι οι άνθρωποι λένε ψέματα.
Ακόμη κι αυτός που ισχυρίζεται με σθένος ότι λέει μόνο αλήθεια, μόλις είπε
ακόμη ένα ψέμα.
Αυτός που σου λέει ψέματα και παραμυθιαζει ακόμη και τον εαυτό του, είναι επειδή εσύ του επέτρεψες να το κάνει.
Πρέπει να πέρνουμε πάντα υπ΄οψιν μας ότι το ψέμα είναι τυφλό κι έχει μόνο αυτιά.
Ενω η αλήθεια είναι κουφή κι έχει μόνο μάτια.
Αν δεν δούμε και δεν είμαστε προσωπικοί μάρτυρες λοιπόν... να μην εμπιστευόμαστε κανέναν γιατί με τα ψέματα του μπορεί να ανατρέψει τον κόσμο μας.
Θα μπορούσα με τις ώρες να σας περιγράφω ψεύτες από τις προσωπικές μου εμπειρίες…
Όπως αυτούς που το παίζουν στον αισθηματικό τομέα σε δυο ταμπλό, ίσως και σε τρία ή σε τέσσερα. Και εντάξει, ρε φίλε εσύ κανείς το κέφι σου και την παραμυθιάζεις… ρωτάς όμως και την άλλη πως αισθάνεται εισπράττοντας την ψευτιά σου στο μεγαλείο της?
Έτσι όμως είναι οι ψεύτες.
Μπλα μπλα και μαύρα μεσάνυχτα από ευπρεπή συμπεριφορά. Και αυτό που με βγάζει από τα ρούχα μου είναι ότι]

kuria

ουδεις ανυποψιαστος ωρεεεεεεεεε
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

seatakias

--------------------------------------------------------------------------------
ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
ΜΑΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΣΤΙΚΑΝ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΛ   ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ?   ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΛΑ    Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ  ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ?

steelman

ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΜΕΝΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ , ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ.
ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΜΙΛΗΣΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΓΩ.
ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΑΜΜΕΣΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΑΤ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΠΑΝΙΚΟ ΕΧΩ ,ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ.ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ.ΑΛΛΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ.
ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΑΤ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ Α33.

TaKs|D|_PoLyTaRaXo

Εκει που μου δειξες ψεμα μου πηγα
κι ειδα κηπους κρεμαστους.
Ειχε πολλα κουρασμενα δαιμονια
ειχε κι αγγελους σκαστους.
Φυτεμενα ειχε ονειρα λιγα
κι αυτα με σαπιους καρπους.
Ειχε βουνα......με μαυρα χιονια

Και φωντο.....

Πορφυρους ουρανους

orxidea

Ενδιαφέρον το θέμα σας ... είπα κι εγώ να καταθέσω την άποψή μου.
Αναρωτιέμαι πραγματικά για το πόσο αληθινό είναι το ότι ο καθένας ζει και μετέχει στο όνειρο του πλανήτη μετέχοντας και ο καθένας χωριστά στο δικό του όνειρο.
Ο νους μαθαίνει να ζει σε  μια ομίχλη ..είναι οι συγκεχυμένες φωνές του κόσμου, των πρέπει  ,των κοινωνικών καταστημένων, των προγραμμάτων εξημέρωσης της ανθρώπινης ψυχής και ένταξής της στο γενικό πλανητικό Όνειρο.
Αυτή την ομίχλη οι Τολτέκοι την ονόμασαν «μιτότε»
Μέσα σ’αυτή την πλάνη χρειάζεται να έχουμε πραγματική διαύγεια για να δούμε την όποια αλήθεια, να έχουμε ζωή που οι πράξεις της να συμφωνούν με τη θεωρία  της ,μια πνευματική ζωή περισσότερο χωρίς βέβαια να ξεχνάμε και το υλικό μας κομμάτι.
Το θέμα λοιπόν steelman που εσύ ξεκίνησες δεν είναι τόσο απλό και «παραπονιάρικο» «γιατί τόσο ψέμα;» καλό θα ήταν να μπορούσαμε να διεισδύσουμε στη βαθύτερη αιτία των πραγμάτων και είναι σίγουρο ότι η ποιότητα ζωής μας είναι αυτή που καθορίζει και τα αποτελέσματα που θα έχουμε.
Αναρωτήθηκες ποτέ αν συνέβη κάτι τέτοιο στη ζωή σου, γιατί συνέβη; Κι αν συνέβη στ’αλήθεια; Πόσο εσύ έπαιξες ρόλο θύματος ή πόσο σοβαρή ήταν η συμπεριφορά σου για την θυματοποίηση των άλλων γύρω σου; Σκέφτηκες ποτέ ότι όλα δεν είναι άσπρο ή μαύρο αποχρώσεις νοητικές.. αλλά υπάρχει και το κόκκινο και το λευκό, αποχρώσεις της καρδιάς;...
Άραγε η ζωή σου, η επαφή σου με το net πόσο σε καθιστά λευκό..;
Μην λασπολογείς και μη ζητάς απαντήσεις έξω από σένα, όλη η αλήθεια είναι μέσα σου και αν είναι η ζωή σου λευκή, πνευματική, σίγουρα θα βρεις μια χαραμάδα φωτός να οδηγηθείς προς κάτι πιο υψηλό.. αλλιώς .. δεν πειράζει «το μιτότε» είναι μια πολύ καλή δικαιολογία μια πολύ καλή κουρτίνα για να μη μας τυφλώνει το φως η αλήθεια.

[/i][/color]

barby

[size=24][/size]BΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ.Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο STEELMAN  ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΕ ΝΑ ΠΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΕΚΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΑΤΕ,ΑΦΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.....

sante

Παράθεση από: "steelman"ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ (ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ)
ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ,
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Έτσι!!!
Και τουλάχιστον... κλαίνε οι χήρες... μην κλαίνε κι οι παντρεμένες,
που λέει και η παροιμία... Μη λένε όλοι ότι είναι ειλικρινής εδώ...
κι εσύ ο ψεύτης... γιατί έρχετε και η σειρά τους κάποια στιγμή...  :wink:
Ξεχωρίζεις αγαπητέ μου... γιατί δε φόρεσες ποτέ μάσκα...
Κι αν είχες τους λόγους σου... τους οποίους ως φίλη γνωρίζω...
να μη θέλεις να πεις πχ όνομα, αρ. ταυτ. κλπ ... δικαίωμα σου δεν είναι?
Δεν ενόχλησες κανέναν τρίτο με αυτά, δεν έκανες σε κανέναν απολύτως κακό...
και στο κάτω κάτω της γραφής... όσοι ενοχλήθηκαν....
ούτε σε έντυσαν, ούτε σε τάισαν ποτέ... γράφτους εκεί που... τους αξίζει να είναι!!!

Δε μπορούμε να αρέσουμε σε όλους και μπράβο μας!

Την αγάπη μου!
Βάλια.-

lacta

Η αλήθεια ειναι μια αλλα ο καθενας  την εκφερει όπως εκεινος νομίζει καλυτερα για εκεινον . Το θεμα ειναι οτι μπορουμε να τα εχουμε καλα με τον εαυτο μας οταν η ζωη μας ειναι μεσα σε ενα ψεμμα ? αν ναι τοτε για μενα  αυτος ο τυπος ανθρωπού ειναι καλπικος χωρις ουσια και αξια ενας κενος ανθρωπος που θεωρει οτι το ψεμμα ειναι αληθεια  . . . .

barby

[size=24][/size]ETΣΙ ΒΑΛΙΑ ΠΕΣΤΑ,ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΛΟ ΠΛΑΣΜΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΥ........ΛΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΕΣΥ?ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ?

billakosss

εγω ειχα πολυ ψεμμα σε μια σχεση μου...
αλλα για 1 μηνα μονο...σιγα σιγα αρχισα να την παιρνω χαμπαρι...
το θεμα ειναι οτι τα πιστευε κι αυτη η ιδια αυτα που ελεγε....!!
αλλο κακο τετοιο να μη μας βρει!

sevenseas

φιλε Στιλ

ενα εχω να σου πω

μακαρι να μεναμε στην ιδια πολη

θα ηθελα εναν φιλο σαν κι εσενα

σε εχω γνωρισει από το τσατ

λιγες κουβεντες

αλλα εχω καταλαβει οτι εισαι ενα παιδι μαλαμα

ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ

με αγαπη

Γιώργος

barby

[size=24][/size]ΓΙΩΡΓΟ  ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ Η ΦΑΝΗ Η ΣΤΕΙΛΜΑΝ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ.

heinrich

Παράθεση από: "barby"[size=24][/size]...ΑΦΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.....

συγνώμη βρε μπάρμπι, αλλά πραγματικά το πιστεύεις αυτό?

kuria

Παράθεση από: "heinrich"
Παράθεση από: "barby"[size=24][/size]...ΑΦΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.....

συγνώμη βρε μπάρμπι, αλλά πραγματικά το πιστεύεις αυτό?

κατι σε ηλιοπουλο μου κανει ολο αυτο το οικογενειακο... χαχαχα
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

283 Επισκέπτες, 1 Χρήστης